Connect with us

اخبار ساحوی

مقام‌ها: راه ولسوالی ناوه هلمند از وجود مخالفین پاکسازی شد

منتشر شده

در

ولی جان سرحدی، فرمانده پولیس ولایت هلمند، می‌گوید که در نتیجه یک عملیات مشترک نیروهای امنیتی و دفاعی افغان راه ولسوالی ناوه به صورت کامل از وجود مخالفین پاکسازی شده است و مردم می توانند اکنون در این راه رفت وآمد کنند.

به گفته وی این عملیات مشترک برای پاکسازی ولسوالی ناوه آغاز گردیده است و تا پایان کامل این ولسوالی ادامه خواهد داشت.

به گفته‌ی آقای سرحدی در حال وضعیت ولایت هلمند خوب است و نیروهای افغان توانستند راه ولسوالی ناوه را به صورت کل به روی مردم عام باز نمایم و به دشمن تلفات سنگین وارد نمایند.

 آقای سرحدی گفته است که:” دراین عملیات دست کم ۱۶۰ تن از مخالفین به شمول فرماندهان محلی مخالفین به نام های ملا قاسم، ملات ابراهیم، ملا روزی، ملا عبدالسلام و ملا محمد نبی کشته شدند و ۵۵ تن شان هم زخمی شدند و مقدار زیادی مهمات و جنگ افزار شان نیز به دست نیروها افتاده است.”

وی می‌افزاید که دراین عملیات نیروهای افغان توانستند که نزدیک به۲۰۰ ماین را در مسیر راه کشف و خنثی سازند.

آقای سرحدی می‌گوید که دشمنان راه عامه را بسیار تخریب نموده اند و نمی‌گذارند تا مردم عام از این راه ها استفاده درست کنند.

وی وعده سپرده است که دشمن را در تمام نقاط ولایت هلمند سرکوب خواهد نمود و نخواهد گذاشت تا فعالیت کنند.

وی می‌گوید که پلان دارند تا عملیات تصفوی را در ولسوالی‌های بولان، چاانجیر و نادعلی نیز به زودی آغاز کنند.

اخبار ساحوی

کشته شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم در سوریه

Published

on

دو سرباز اردوی ایالات متحده و یک مترجم غیرنظامی روز شنبه در حمله‌ای که گفته می‌شود از سوی گروه داعش انجام شده است، جان باختند. این حمله زمانی رخ داد که یک فرد مسلح کاروان نیروهای امریکایی و سوری را در شهر تدمر (پالمیرا) هدف قرار داد.

قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که در این رویداد سه سرباز دیگر نیز زخمی شده‌اند و مهاجم توسط نیروهای همکار کشته شده است. به گفته مقام‌های امریکایی، ارزیابی‌های ابتدایی نشان می‌دهد که احتمالاً گروه داعش در عقب این حمله قرار دارد، هرچند این گروه تاکنون مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

مقام‌های سوری گفته‌اند که مهاجم عضو نیروهای امنیتی سوریه بوده اما نقش رهبری نداشته است. دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، این حمله را «وحشتناک» توصیف کرده و وعده «انتقام بسیار جدی» داده است.

ائتلاف به رهبری ایالات متحده در ماه‌های اخیر حملات هوایی و عملیات زمینی را در سوریه علیه مظنونان داعش انجام داده است که اغلب با مشارکت نیروهای امنیتی سوریه انجام شده است. سوریه ماه گذشته نیز یک عملیات سراسری را اجرا کرد که در آن بیش از ۷۰ نفر به اتهام ارتباط با این گروه دستگیر شدند.

ایالات متحده به عنوان بخشی از یک تلاش ده ساله برای کمک به نیروهای تحت رهبری کردها در شمال شرقی سوریه، در این کشور حضور نظامی دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس پیشین استخبارات پاکستان به ۱۴ سال حبس محکوم شد

Published

on

اردوی پاکستان اعلام کرده که یک محکمه نظامی روز پنجشنبه، فیض حمید، رئیس سابق سازمان استخبارات پاکستان (آی‌اس‌آی) را به اتهامات مختلفی از جمله دخالت در امور سیاسی این کشور به ۱۴ سال زندان محکوم کرد. این اقدامی نادر علیه یک جنرال سابق در این کشور محسوب می‌شود.

حمید، که از آگست سال گذشته در بازداشت و تحت محاکمه است، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ در زمان صدراعظم سابق، عمران خان، رئیس آی‌اس‌آی پاکستان بود و این دو از متحدان نزدیک همدیگر محسوب می‌شدند.

اتهامات علیه فیض حمید شامل مشارکت در فعالیت‌های سیاسی و نقض قانون اسرار دولتی تا سوءاستفاده از اختیارات و منابع و همچنین ایجاد ضرر و زیان غیرقانونی به افراد می‌باشد.

ارتباط با عمران خان، صدراعظم سابق زندانی

اردوی پاکستان بدون ذکر جزئیات حوادث، اعلام کرد که فیض حمید در تمام اتهامات مجرم شناخته شد و افزود که محکومیت او پس از «روند قانونی طولانی و پر زحمت» صورت گرفته است و حمید حق استیناف طلبی را دارد.

او همچنین با تحقیقات جداگانه‌ای در مورد نقشش در حملات می ۲۰۲۳ توسط هزاران تن از حامیان عمران خان به ده‌ها تأسیسات و دفاتر نظامی در اعتراض به دستگیری وی، روبه‌رو است.

عمران خان از آگست ۲۰۲۳ در زندان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله طالبان پاکستانی در کرم: ۶ سرباز پاکستانی کشته و ۴ زخمی شدند

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

Published

on

در یک حمله در منطقه کرم پاکستان، شش سرباز پاکستانی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند. منابع امنیتی و پولیس اعلام کردند که این حمله توسط گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام شده است.

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی همچنین فرمانده محلی تی‌تی‌پی به نام عثمان خیبری را از پای درآوردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!