Connect with us

ورزش

معرفی اعضای جدید کرکت بورد افغانستان

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

رییس کرکت بورد افغانستان روز گذشته  (یکشنبه،۱۱ میزان)  فهرست هفت ‌نفری اعضای جدید این بورد را اعلام کرده است.

عزیزالله فضلی، رییس کرکت بورد گفته که سه عضو دیگر بورد عالی نیز به زودی معرفی خواهند شد. 

فضلی به خبرنگاران گفته که این افراد از سوی ملا محمد حسن آخند، صدراعظم کشور، طی یک فرمان گماشته شده اند.

او در این باره گفت: “سید جلال کریم، عضو بورد عالی، حاجی محبوب، عبیدالله صدری خیل، عبدالرحمان الکوزی، حاجی نعمت الله و عزیزالله فضلی، هفت تن از اعضای بورد عالی استند که رسمآ حکم شان امضا شده است.”

فضلی افزوده که اعضای پیشین این بورد دیگر با آن‌ها نیست. 

آقای فضلی همچنان از آغاز کار کمیته‌های تخنیکی و اجراییه خبر داده و افزوده که قرار است به زودی نخستین جلسه اعضای بورد عالی برگذار شود تا روی مساله کار رییس اجراییه این اداره بحث کنند.

فضلی در این مورد گفت: “ما بسیار به زودی همراه با اعضای عالی بورد کرکت یک نشست داریم که در آن روی مسله کار رییس اجراییه این اداره بحث” خواهیم کرد.

رییس کرکت بورد از آمادگی‌های تیم ملی برای اشتراک در مسابقات بیست‌آوره جام جهانی خبر می‌‌دهد و می‌گوید که قرار است ملی پوشان کرکت روز چهارشنبه آینده کابل را به قصد سفر به امارات‌ متحده ‌عرب ترک کنند.

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا باخت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت افغانستان در سلسله مسابقات سه جانبه ۵۰آوره با تفاوت چهار ویکت در برابر تیم الف کریکت سریلانکا مغلوب شد.

این بازی امروز (چهارشنبه) در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی برگزار گردید.

افغانستان پیش از این در یک بازی در برابر ایرلند و همچنین یک بازی در برابر سریلانکا شکست خورده بود.

تیم افغانستان با از دست دادن هشت بازیکن ۲۲۹ دوش هدف تعیین کرد.

در مقابل تیم الف سریلانکا با از دست دادن شش بازیکن هدف داده شده را تکمیل کرد.

Continue Reading

ورزش

افغانستان به جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ راه یافت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان به مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۶ صعود کرد.

افغانستان سه بازی اول خود را در مسابقات راه‌یابی به جام جهانی برنده شد و بازی چهارم (مقابل نیپال) به دلیل باران لغو گردید.

جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال در اوایل سال آینده میلادی در نامیبیا و زیمبابوی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امارات را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان امروز (چهارشنبه) امارات متحده عربی را با تفاوت ۱۸۰ دوش شکست داد و روند بدون باخت خود را در مرحله مقدماتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال آسیا حفظ کرد.

در این دیدار، افغانستان در ختم ۵۰ آور با از دست دادن تنها ۴ بازیکن، ۳۵۹ دوش انجام داد.

این سومین پیروزی پیهم افغانستان در مرحله مقدماتی منطقه‌ای است.

پیش از این، افغانستان با تفاوت ۸ ویکت، تیم‌های هانگ‌کانگ و عمان را شکست داده بود.

قرار است تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور روز شنبه (۱۹ اپریل) به مصاف تیم میزبان، نیپال، برود. این دیدار آخرین بازی مرحله گروهی خواهد بود.

برنده دیدار آخر به احتمال زیاد سهمیه حضور در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ را کسب خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!