Connect with us

رویداد های اخیر

معاون سرمنشی سازمان ملل: خطر توقف روند دوحه وجود دارد

خانم دیکارلو هم‌چنان بر تشکیل حکومت فراگیر، مبارزه با مواد مخدر و تروریزم را نیز از پیش‌شرط‌ها برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی از سوی جامعه بین‌المللی می‌داند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

معاون سرمنشی سازمان ملل گفته است که خطر توقف روند دوحه وجود دارد. وی با بیان این مطلب می‌گوید که پیش از نافذ شدن قانون امر به معروف و نهی از منکر برخی از کشورها تمایل به مشارکت و پیشبرد روند داشتند، اما حالا شرایط پیچیده شده است.

به گفته‌ای رزماری دیکارلو کسانی که در این فرآیند شرکت دارند، خواهان ادامه آن هستند، اما انتظار دارند که امارت اسلامی با حسن نیت به تعهدات بین‌المللی خود عمل کند.

به دنبال نافذ شدن قانون امر به معروف و نهی از منکر، معاون سرمنشی سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل می‌گوید که خطر متوقف شدن روند دوحه در باره افغانستان وجود دارد.

رزماری دیکالو همچنین بر لزوم افزایش فشار بر امارت اسلامی تاکید دارد و می‌گوید که کشورها باید به آنچه می‌گویند عمل کنند.

رزماری دی کارلو، معاون سرمنشی سازمان ملل متحد گفته است که: «کسانی که در این فرآیند شرکت دارند، خواهان ادامه آن هستند، اما انتظار دارند که طالبان (امارت اسلامی) با حسن نیت به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند. تعامل موضوع کلیدی است. اگر می‌خواهیم طالبان (امارت اسلامی) ما را جدی بگیرند، باید به حرف‌های مان عمل کنیم.»

خانم دیکارلو هم‌چنان بر تشکیل حکومت فراگیر، مبارزه با مواد مخدر و تروریزم را نیز از پیش‌شرط‌ها برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی از سوی جامعه بین‌المللی می‌داند.

آگاهان اما باور دارند که نشست‌های سازمان ملل در قبال افغانستان تاثیر بروضعیت کنونی نخواهد داشت.

امارت اسلامی در مورد سخنان معاون سرمنشی سازمان ملل چیزی نگفته اما پیش از این مقام‌های امارت اسلامی بارها گفته اند که مسایل اسلامی و شرعی خط سرخ شان است و در مورد آن با هیچ کسی وارد معامله نخواهند شد و حقوق زنان را نیز بر بنیاد شریعت اسلامی تأمین کرده اند.

رویداد های اخیر

نماینده ویژه پاکستان با امیرخان متقی دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان در کابل در رأس هیئت کمیته مشترک هماهنگی میان افغانستان و پاکستان با امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه دیدار کرده است.

ضیا احمد تکل، رئیس روابط عامه وزارت خارجه در بیانیه نوشته که آقای متقی در این دیدار نگرانی عمیق خود را نسبت به روابط میان کابل و اسلام‌آباد، به‌ویژه در مورد اخراج اجباری مهاجران افغان ابراز نموده است.

متقی تأکید تصریح کرده که هر دو کشور باید در فضای اعتماد متقابل، مشکلات خود را از طریق گفتگو حل‌وفصل کنند و از هرگونه اقدام یا اظهاراتی که باعث رنجش یا تحریک احساسات مردم شود، خودداری نمایند.

نماینده ویژه پاکستان نیز گفته است که دو کشور همسایه دارای روابط عمیقی هستند و باید بررسی شود که چگونه می‌توان مشکلات به‌وجودآمده را حل‌وفصل کرد.

او افزود که در آینده نزدیک، محمد اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجه پاکستان به کابل سفر خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که این سفر نتایج مثبتی برای هر دو طرف درپی داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت صنعت و تجارت عازم پاکستان شد

Published

on

(Last Updated On: )

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی در رأس یک هیئت عالی‌رتبه عازم پاکستان شد.

وزارت صنعت و تجارت امروز (چهارشنبه) گفته است که هدف این سفر بررسی و رفع موانع موجود در مسیر تجارت، ترانزیت و حمل‌ونقل میان دو کشور و نیز گفتگو پیرامون حل چالش‌های مرتبط با مهاجرین افغان مقیم پاکستان می‌باشد.

براساس خبرنامه این وزارت، اعضای این هیئت متشکل از نمایندگان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا، ریاست تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور، وزارت‌های خارجه، مالیه، امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، ترانسپورت و هوانوردی ملکی، زراعت، آبیاری و مالداری و سکتور خصوصی می‌باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: پاکستان ممکن از اخراج مهاجران برای نفوذ داعش به افغانستان استفاده کند

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین امریکا برای افغانستان از احتمال انتقال جنگجویان گروه داعش توسط پاکستان در پوشش اخراج مهاجران به افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

آقای خلیل‌زاد امروز (چهارشنبه) در صفحه ایکس خود نوشته است: «افراد آگاه به من می‌گویند که نگران این هستند که ممکن است تشکیلاتی در پاکستان از اخراج مهاجران افغان به عنوان پوششی برای فرستادن تروریست‌های داعش به افغانستان استفاده کند. من نیز این نگرانی را دارم.»

با این حال، خلیل‌زاد توضیح بیشتری در این زمینه ارائه نکرده و مشخص نساخته است که منظورش از «افراد آگاه» چه کسانی هستند.

این در حالی است که امارت اسلامی مدت‌هاست با گروه داعش در مبارزه است و پیش‌تر نیز پاکستان را به حمایت از این گروه متهم کرده است.

در ماه جنوری سال جاری میلادی، امارت اسلامی اعلام کرده بود که گروه داعش در خاک پاکستان مراکز آموزشی دارد.

اظهارات تازه‌ خلیل‌زاد در حالی مطرح می‌شود که پاکستان اقدامات خود را برای اخراج صدها هزار مهاجر افغان افزایش داده است.

پاکستان روند اخراج مهاجران افغان فاقد اسناد را از اکتوبر ۲۰۲۳ آغاز کرد، اما پس از یک دستورالعمل جدید در ماه دسمبر، این روند از اول اپریل شدت یافت.

گفتنی است که تنها در دو هفته‌ نخست ماه جاری، بیش از ۴۵ هزار افغان به کشور بازگشته‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!