Connect with us

رویداد های اخیر

مسوولان: روزانه ۵۰۰ پاسپورت در کابل توزیع میکنیم

منتشر شده

در

مسوولان ریاست پاسپورت میگویند که روزانه  ۵۰۰ جلد پاسپورت به باشنده‌گان کابل توزیع می‌کنند.

عالم گل حقانی رییس عمومی پاسپورت میگوید به زودی این ریاست به روی متقاضیان همه ولایت‌ها در کابل باز خواهد شد.

حقانی در این باره گفت:” ما برای کارمندان دولتی ، مریضداران و ورزشکاران روزانه پاسپورت توزیع مینمایم اما کسانیکه از قبل فورم دارد لطفا مراجعه نکند.”

مسوولان ریاست پاسپورت میگویند که توزیع پاسپورت در روز‌های پنجشنبه تعطیل میباشد.

این ریاست از متقضیان که قبلا فورم‌های در خواستی را خانه پری کرده می‌خواهند تا آغاز فعالیت منظم ریاست پاسپورت به این اداره مراجعه نکنند.

حقانی افزود:” بیشتر مردم از ولایات دیگر به کابل میایند و بیشتر مردم جعل مینمایند و کار خود را انجام میدهند باید متوجه باشند که این ریاست به طور کامل فعال نشده است.”

شماری از متقاضیان که قبلا درخواست‌ هایشان را به این اداره سپرده‌ میگویند که بیش از شش ماه میشود منتظر بدست آوردن پاسپورت استند.

گل بیگم، متقاضی پاسپورت، در این باره گفت:” ما فورم سابقه داریم ۵ ماه میشود که میریم میایم و اینجه هم کار ما نمیشه ما کار داریم و این حق ماست که باید برای ما پاسپورت بدهند.”

هدایت الله، متقاضی دیگر پاسپورت در این باره گفت:” ما فورم داریم و اگر بار دیگر فورم بگیرم دیتابیس قبول نمیکند و باید مشکلات ما حل شود.”

بسم الله، متقاضی پاسپورت، افزود:”ما کار ما بسیار زیاد است و شش ما میشود میریم میایم.”

این درحالی است که روند توزیع پاسپورت در ولایات جریان دارد و به زودی توزیع پاسپورت در کابل نیز از سرگرفته خواهند شد.

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!