Connect with us

جهان

مذاکرات آتش بس بدون توافق پایان یافت؛ اسرائیل شرق رفح را مورد حمله قرار داد

منتشر شده

در

فلسطینیان می‌گویند که نیروهای اسرائیل روز پنجشنبه مناطق مختلف رفح را بمباران کردند. در همین حال، بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسرائیل، تهدید جو بایدن، رئیس جمهور امریکا را مبنی بر قطع کمک‌های تسلیحاتی در صورت حمله به این شهر در جنوب غزه کم اهمیت جلوه داد.

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد اسرائیلی اواخر روز پنجشنبه گفت که آخرین دور مذاکرات غیرمستقیم در قاهره برای توقف درگیری‌ها در غزه به پایان رسیده است و اسرائیل طبق برنامه ریزی، به عملیات خود در رفح و سایر بخش‌های نوار غزه ادامه خواهد داد.

این مقام گفت که اسرائیل ملاحظات خود را در مورد پیشنهاد حماس برای توافق آزادسازی گروگان‌ها به میانجی‌گران ارائه کرده است.

نتنیاهو در بیانیه‌ای ویدیویی گفت: «اگر مجبور باشیم، با ناخن‌های ما می‌جنگیم. اما ما چیزهای خیلی بزرگتر از ناخن های‌ما داریم.»

در غزه، گروه‌های فلسطینی حماس و جهاد اسلامی گفته اند که افراد آن‌ها راکت‌ها و هاوان‌های ضدتانک را به سمت تانک‌های اسرائیلی که در حومه شرقی شهر تجمع کرده بودند، فیر کردند.

ساکنان و داکتران در رفح، بزرگترین منطقه شهری غزه که هنوز توسط نیروهای زمینی اسرائیل تسخیر نشده است، اعلام کردند که حمله اسرائیل در نزدیکی یک مسجد دست کم سه نفر را کشته و تعدادی دیگر را زخمی کرد.

ویدیویی از صحنه، مناره را در زیر آوار و دو جسد را نشان می‌دهد.

در حمله هوایی اسرائیل به دو خانه در محله صبره در رفح دست کم ۱۲ نفر از جمله زنان و کودکان کشته شدند.

در میان کشته شدگان یک فرمانده ارشد کندک‌های المجاهدین و خانواده او و همچنان خانواده یکی دیگر از فرماندهان اند.

اسرائیل می‌گوید که افراد حماس در رفح پنهان شده‌اند، جایی که صدها هزار فلسطینی به دنبال پناه بردن از بمباران‌هایی هستند که بیشتر ساحات غزه را به ویرانه تبدیل کرده است.

در ایالات متحده، قصر سفید ابراز امیدواری کرد که اسرائیل عملیات بزرگی را در رفح انجام ندهد و گفت که معتقد نیست که با این کار هدف اسرائیل برای شکست حماس پیش می‌رود.

وزارت صحت غزه اعلام کرده که تهاجم اسرائیل بر غزه نزدیک به ۳۵ هزار فلسطینی را کشته و نزدیک به ۸۰ هزار نفر را زخمی کرده است که اکثر آنان غیرنظامی هستند.

اسرائیل تهاجم خود را در پاسخ به حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتوبر آغاز کرد که در آن حدود ۱۲۰۰ نفر را کشتند و ۲۵۲ نفر را اسیر گرفتند. بر اساس آخرین آمار اسرائیل، حدود ۱۲۸ گروگان در غزه باقی مانده اند و ۳۶ نفر کشته شده اند.

بایدن روز چهارشنبه هشدار خود را نسبت به تهاجم کامل زمینی به رفح صادر کرد و به سی ان ان گفت: «من به صراحت اعلام کردم که اگر آنها به رفح بروند، من اسلحه را فراهم نمی‌کنم.»

سفیر اسرائیل در امریکا گفت که این اظهارات بایدن «پیامی نادرست» به حماس و دشمنان اسرائیل می‌دهد.

جهان

دست‌کم ۱۰۰ سرباز کوریای شمالی طی درگیری‌ها در اوکراین کشته شده‌اند

سخنگوی پنتاگون در اوایل هفته جاری بدون اعلام رقمی دقیق گفت که سربازان کوریای شمالی در جنگ روسیه و اوکراین کشته شده‌اند.

Published

on

به نقل از رویترز یک نماینده پارلمان کوریای جنوبی ‌اعلام کرده است که حداقل ۱۰۰ سرباز کوریای شمالی مستقر در روسیه در جنگ با نیروهای اوکراینی در منطقه کورسک کشته و هزار سرباز دیگر زخمی شده‌اند.

لی سئونگ-کیون، نماینده پارلمان این کشور به خبرنگاران گفت که این تلفات به دلیل عدم تجربه نیروهای کوریای شمالی در جنگ با طیاره‌های بدون سرنشین و ناآشنایی با جنگ در زمین‌های باز بوده است.

این نماینده پارلمان کوریای جنوبی اعلام کرد که گزارش‌هایی از آماده‌سازی برای استقرار نیروهای اضافی وجود دارد و ممکن است کیم جونگ-اون، رهبر کوریای شمالی، نظارت بر دوره‌های آموزشی این نیروها را بر عهده بگیرد.

آقای لی همچنین گفته است: «در اردوی روسیه، گزارش‌هایی از نارضایتی منتشر شده که نشان می‌دهد نیروهای کوریای شمالی به دلیل نداشتن دانش کافی درباره طیاره های بدون سرنشین، بیشتر بار اضافی هستند تا یک نیروی کمکی.»

اولین گزارش‌ها از تلفات کوریای شمالی اوایل این هفته منتشر شد. در ماه اکتوبر مشخص شد که کوریای شمالی ۱۰ هزار نیرو برای کمک به روسیه اعزام کرده است.

سخنگوی پنتاگون در اوایل هفته جاری بدون اعلام رقمی دقیق گفت که سربازان کوریای شمالی در جنگ روسیه و اوکراین کشته شده‌اند.

پس از آن یک مقام ناشناس امریکایی اظهار داشت که «چند صد نفر» کشته یا زخمی شده‌اند.

گفته می‌شود نیروهای کوریای شمالی، که هیچ‌کدام تجربه جنگ ندارند، چند هفته اول حضور خود در روسیه را در دوره‌های آموزشی و نقش‌های پشتیبانی سپری کرده‌اند.

تلفات احتمالی نیروهای کوریای شمالی در منطقه کورسک روسیه رخ داده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین شب گذشته اعلام کرد که روسیه شروع به استفاده از «تعداد قابل توجهی» از نیروهای کوریای شمالی در حملات خود در کورسک کرده است.

نه روسیه و نه کوریای شمالی تاکنون استقرار این نیروها را تأیید نکرده‌اند. با این حال، روز پنج‌شنبه، بیانیه‌ای از سوی کوریای شمالی که توسط خبرگزاری رسمی این کشورمنتشر شد، اعلام کرد که اتحاد این کشور با مسکو در حال «بازداشتن ایالات متحده و غرب از گسترش نفوذ بدخواهانه آن‌ها» است.

Continue Reading

جهان

ناتو مسوولیت هماهنگی کمک‌های نظامی به اوکراین را برعهده می‌گیرد

به نقل از گزارش، قصر سفید در تلاش است تا پیش از شروع رسمی دور دوم ریاست ‌جمهوری ترمپ، کمک‌های نظامی بیش‌تری به کی‌یف ارسال کند.

Published

on

پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) مسوولیت هماهنگی کمک‌های نظامی به اوکراین را که قبلاً واشنگتن داشت، برعهده گرفته است.

خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه (۱۷ دسامبر)، گزارش داده که این اقدام نقش مستقیم به ناتو در جنگ اوکراین می‌دهد.

براساس گزارش، این اقدام برای حفظ حمایت‌های نظامی از اوکراین انجام شده تا پس از آغاز دور دوم ریاست ‌جمهوری، دونالد ترمپ در ماه جنوری سال پیش‌رو ضربه نبیند.

مقر هماهنگی کمک‌های نظامی ناتو، پایگاه امریکا در شهر «ویسبادن» آلمان انتخاب شده است.

پیش از این، گروه «رَم‌اشتاین» متشکل از ائتلاف ۵۰ کشور به رهبری امریکا مسوولیت هماهنگی کمک‌های نظامی به اوکراین را برعهده داشت.

به نقل از گزارش، قصر سفید در تلاش است تا پیش از شروع رسمی دور دوم ریاست ‌جمهوری ترمپ، کمک‌های نظامی بیش‌تری به کی‌یف ارسال کند.

با این ‌حال، در گزارش آمده است که این اقدام ممکن تأثیر زیادی بر جنگ اوکراین نداشته باشد.

دونالد ترمپ، رییس جهمور منتخب امریکا، پیش از این در جریان کمپاین‌های انتخاباتی‌ خود از میزان کمک‌های نظامی واشنگتن به کی‌یف انتقاد کرده، وعده داده بود که پس از پیروزی به جنگ اوکراین پایان خواهد داد.

او در دور نخست ریاست جمهوری خود تهدید کرده بود که از پیمان نظامی ناتو خارج می‌شود.

ترمپ از اعضای ناتو خواسته بود که سه درصد از تولیدات ناخالص داخلی خود را به این پیمان اختصاص دهند.

پیمان نظامی ناتو ۳۱ عضو دارد که امریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ترکیه و ایتالیا از اعضای برجسته‌ این سازمان نظامی هستند.

از سوی دیگر روسیه افزایش کمک‌های نظامی غرب به اوکراین را محکوم کرده و آن را در خطر یک جنگ گسترده‌تر می‌داند.

Continue Reading

جهان

گزارش: حداقل ۱۰۰ هزار جسد در یک قبر دسته جمعی در سوریه وجود دارد

Published

on

رئیس یک سازمان سوری مستقر در امریکا اعلام کرده که یک قبر دسته جمعی در خارج از دمشق حاوی اجساد دست کم ۱۰۰ هزار نفر است که توسط حکومت بشار الاسد، رئیس جمهور مخلوع سوریه کشته شده اند.

معاذ مصطفی در مصاحبه تلیفونی با رویترز از دمشق گفت که این گور دسته جمعی در منطقه القطیفه در ۴۰ کیلومتری شهر دمشق، یکی از پنج گور دسته جمعی است که طی چند سال کشف کرده است.

مصطفی، رئیس گروه ویژه حالات اضطراری سوریه، گفت که گورهای دسته جمعی دیگری هم وجود دارند و قربانیان نه تنها سوری‌ها بلکه شهروندان امریکایی، بریتانیایی و دیگر کشورها نیز هستند.

بربنیاد گزارش‌ها، صدها هزار سوری از سال ۲۰۱۱ زمانی که سرکوب تظاهرات علیه حکومت اش منجر به جنگ داخلی شد، کشته شده اند.

بشار الاسد و پدرش حافظ الاسد، که قبل از او به عنوان رئیس جمهور کار کرده بود و در سال ۲۰۰۰ درگذشت، توسط سوری ها، گروه های حقوق بشر و دیگر دولت ها متهم به قتل های گسترده بدون محاکمه، از جمله اعدام های دسته جمعی در زندان‌های بدنام این کشور هستند.

اسد بارها نقض حقوق بشر توسط حکومت اش را رد کرده و مخالفان خود را افراط گرا خوانده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!