Connect with us

جهان

محکمه بین المللی عدالت: اشغال اراضی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل غیرقانونی است

این محکمه گفت که مکلفیت‌های اسرائیل شامل پرداخت غرامت برای خسارت و «تخلیه همه شهرک نشینان از شهرک های موجود» است.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

محکمه بین المللی عدالت روز جمعه اعلام کرد که اشغال اراضی و شهرک‌های فلسطینی‌ها توسط اسرائیل غیرقانونی است و باید هر چه سریع‌تر از آن خارج شود.

به گزارش رویترز، نظر مشورتی قضات محکمه بین المللی عدالت که به عنوان محکمه جهان شناخته می‌شود، الزام آور نیست، اما طبق قوانین بین المللی دارای اهمیت می‌باشد و ممکن است حمایت از اسرائیل را تضعیف کند.

نواف سلام، رئیس این محکمه با قرائت یافته‌های یک هیات متشکل از ۱۵ قاضی گفت: «شهرک‌های اسرائیل در کرانه باختری و بیت المقدس شرقی و رژیم مرتبط با آنها بر خلاف قوانین بین المللی ایجاد و حفظ شده است.»

این محکمه گفت که مکلفیت‌های اسرائیل شامل پرداخت غرامت برای خسارت و «تخلیه همه شهرک نشینان از شهرک های موجود» است.

وزارت خارجه اسرائیل در واکنشی سریع، این نظر را «اساساً اشتباه» و یک جانبه دانسته و مواضع خود را تکرار کرد که حل و فصل سیاسی در منطقه تنها با مذاکره امکان پذیر است.

دفتر بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسرائیل در بیانیه ای اعلام کرد: «ملت یهود نمی‌تواند در سرزمین خود اشغالگر باشد.»

رای محکمه همچنین می‌رساند که شورای امنیت، مجمع عمومی ملل متحد و همه کشورها موظف هستند که این اشغال را به عنوان یک اقدام قانونی به رسمیت نشناسند و برای حفظ حضور اسرائیل در اراضی اشغالی «کمکی ارائه نکنند».

ایالات متحده بزرگترین متحد نظامی و حامی اسرائیل است.

وزارت امور خارجه فلسطین این نظر را «تاریخی» خواند و از دولت‌ها خواست به آن پایبند باشند.

ریاض المالکی، نماینده فلسطین گفت: «کمک نباشد. همکاری نباشد. همدستی نباشد. پول نباشد، اسلحه نباشد، تجارت نباشد… هیچ اقدامی برای حمایت از اشغال غیرقانونی اسرائیل انجام نشود.»

اسرائیل کرانه باختری، نوار غزه و بیت المقدس شرقی را در جریان جنگ خاورمیانه در سال ۱۹۶۷ به تصرف خود درآورد و از آن زمان تاکنون شهرک‌هایی در کرانه باختری ساخته و به طور پیوسته آنها را گسترش داده است.

 

مطالب مرتبط:

ده ها فلسطینی در حمله اسرائیل بر خان یونس کشته و یا زخمی شدند

جو بایدن خواستار پایان جنگ غزه شد

 

جهان

شمار جان باختگان زلزله در میانمار به حدود ۷۰۰ نفر رسید

Published

on

(Last Updated On: )

گزارش‌ها می‌رسانند که تعداد جان باختگان زلزله روز جمعه در میانمار به ۶۹۴ نفر افزایش یافته است و یک هزار و ۶۷۰ تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، حکومت نظامی میانمار در بیانیه‌ای گفت که زیرساخت ها از قبیل سرک، پل و ساختمان تحت تاثیر قرار گرفته اند که منجر به تلفات و جراحات در میان مردم شده است.

در این بیانیه آمده است که عملیات جستجو و نجات در حال حاضر در مناطق آسیب دیده جریان دارد.

جنرال مین آنگ هلینگ، رهبر حکومت نظامی، از کشورها خواست تا کمک کنند.

با این حال کمک‌های بین المللی به میانمار آغاز شده است.

مدل‌سازی پیش‌بینی‌کننده اداره زمین‌شناسی ایالات متحده تخمین زده است که تعداد کشته‌شدگان در میانمار ممکن است از ۱۰ هزار نفر فراتر رود و میزان خسارات ممکن بیشتر از ارزش تولید ناخالص داخلی این کشور باشد.

بیشتر ویرانی‌ها در دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالی، رخ داده است.

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا روز جمعه گفت که با مقامات میانمار صحبت کرده است و دولت او به نوعی کمک خواهد کرد.

مقامات تایلند، همسایه میانمار اعلام کرده اند که ۹ نفر در بانکوک جان خود را از دست داده و ۱۰۱ نفر دیگر ناپدید شده اند.

Continue Reading

جهان

تحقیقات: شبکه مخفی چینی در حال تلاش برای جذب کارگران اخراج شده فدرال ایالات متحده

سفارت چین در واشنگتن در واکنش به این تحقیقات، هرگونه ارتباط بیجنگ با این شرکت‌ها را رد کرده و اعلام کرد که چین به حریم خصوصی و امنیت داده‌ها احترام می‌گذارد.

Published

on

Max Lesser researcher China spy network
(Last Updated On: )

تحقیقات جدید رویترز نشان می‌دهد که یک شبکه مخفی از شرکت‌های مشاوره جعلی، که توسط یک شرکت فناوری چینی اداره می‌شود، در حال تلاش برای جذب کارکنان دولت امریکا است که اخیراً اخراج شده‌اند.

کس لِسِر، تحلیلگر ارشد در اندیشکده بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، به رویترز گفت که برخی از شرکت‌هایی که آگهی‌های استخدام منتشر کرده‌اند، بخشی از «یک شبکه گسترده از شرکت‌های مشاوره جعلی و استخدام‌کننده» هستند که کارمندان سابق دولت و محققان هوش مصنوعی را هدف قرار می‌دهند.

بر اساس گزارش رویترز، چهار شرکت مشاوره و استخدام که در این شبکه دخیل هستند، اطلاعات بسیار کمی در دسترس عموم دارند.

این شرکت‌ها ویب‌سایت‌های همپوشانی داشته، روی یک سرور میزبانی شده و ارتباطات دیجیتالی مشترکی دارند.

تحقیقات نشان می‌دهد که این شرکت‌ها از آدرس‌هایی استفاده کرده‌اند که در واقع زمین‌های خالی یا دفاتر پوسته بوده‌اند.

ویب‌سایت این شرکت‌ها روی همان آدرس آی‌پی شرکت «اسمِیائو اینتِلجِنس» یک ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی چینی، میزبانی شده است.

با این حال، رویترز نتوانسته ارتباط مستقیم بین این شرکت‌ها و دولت چین را تأیید کند.

لِسِر معتقد است که این کمپین از روش‌های «شناخته‌شده» در عملیات‌های اطلاعاتی چین استفاده می‌کند. او تأکید کرد: «نکته قابل توجه این است که این شبکه آسیب‌پذیری مالی کارگران اخراجی را هدف قرار داده است.»

سفارت چین در واشنگتن در واکنش به این تحقیقات، هرگونه ارتباط بیجنگ با این شرکت‌ها را رد کرده و اعلام کرد که چین به حریم خصوصی و امنیت داده‌ها احترام می‌گذارد.

در همین حال، یک مقام قصر سفید هشدار داد که چین به‌طور مداوم از سیستم باز و آزاد امریکا برای اهداف جاسوسی استفاده می‌کند.

او افزود: «هم کارمندان فعلی و هم سابق دولت باید نسبت به خطرات چنین اقدامات آگاهی داشته باشند.»

تحلیلگران اطلاعاتی امریکا این شبکه را نمونه‌ای از تلاش‌های خارجی برای جمع‌آوری اطلاعات از کارمندان اخراجی دولت می‌دانند.

بر اساس تحقیقات، این کارمندان پس از استخدام احتمالی در چنین شرکت‌هایی ممکن است به‌طور ناخواسته اطلاعات حساس دولتی را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

رویترز پیش‌تر گزارش داده بود که برخی کارمندان دولت امریکا که دارای مجوزهای امنیتی بالا هستند، جلسات توجیهی استانداردی برای محافظت از خود در برابر جذب توسط قدرت‌های خارجی دریافت نکرده‌اند.

یکی از شرکت‌های این شبکه، «ریوِرمِرج اِستراتِجیز» در ویب‌سایت خود به‌عنوان «شرکت مشاوره ریسک ژئوپلیتیک» معرفی شده و در شبکه «لینکدین» چندین آگهی شغلی منتشر کرده است. یکی از این آگهی‌ها بیش از ۲۰۰ درخواست دریافت کرده بود.

در همین حال «وِیوماکس اینوویشِن» یکی دیگر از شرکت‌های مشکوک، نیز در آگهی‌ای در «کریگ‌لیست» به‌دنبال کارکنان اخراجی دولت امریکا بود، اما این آگهی بعداً حذف شد.

تلاش‌های رویترز برای برقراری ارتباط با این شرکت‌ها بی‌نتیجه بود.

مقامات اطلاعاتی امریکا هشدار داده‌اند که چین در گذشته نیز از این روش برای جذب منابع انسانی استفاده کرده است.

در سال ۲۰۲۰، محکمه‌ای در امریکا یک شهروند سنگاپوری را به اتهام همکاری با چین برای جذب امریکایی‌ها با دسترسی به اطلاعات حساس محاکمه کرد.

دِیوید آرون، سارنوال سابق وزارت عدلیه امریکا، در این‌باره به رویترز گفت: «سرویس‌های اطلاعاتی خارجی اغلب از ترفندهای استخدامی برای جذب افراد استفاده می‌کنند، بدون این‌که آن‌ها حتی متوجه شوند برای یک دولت خارجی کار می‌کنند.»

Continue Reading

جهان

در حمله راکتی روسیه به اوکراین ۸۸ غیرنظامی زخمی شدند

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، این حمله را به‌شدت محکوم کرده است.

Published

on

(Last Updated On: )

در پی حمله راکتی روسیه به یک منطقه پرجمعیت در شهر سومی واقع در شمال‌شرقی اوکراین، ۸۸ نفر، از جمله ۱۷ کودک زخمی شدند.

مقامات اوکراینی اعلام کردند که روز دوشنبه (۴حمل)، یک حمله راکتی از سوی روسیه، منطقه‌ای مسکونی در شهر سومی را هدف قرار داد که در نتیجه آن ده‌ها غیرنظامی، از جمله چندین کودک زخمی شدند. گزارش‌ها حاکی از آن است که تیم‌های کمکی بلافاصله در محل حاضر شده و زخمی‌ها را به شفاخانه انتقال داده‌اند.

این حمله در حالی رخ داده که مذاکرات آتش‌بس همچنان در جریان است.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، این حمله را به‌شدت محکوم کرده و آن را نمونه‌ای دیگر از «رنج، ویرانی و تلفات» ناشی از جنگ توصیف کرده است. وی بار دیگر از جامعه جهانی خواست تا اقدامات بیشتری برای متوقف کردن حملات روسیه انجام دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!