Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد: امریکا از اعمال فشارهای اقتصادی در افغانستان دست بردارد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

امارت اسلامی افغانستان از ایالات متحده امریکا می‌خواهد که از اعمال فشارهای اقتصادی در افغانستان دست بردارد و سیاست خود درقبال این کشور را تغییر دهد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی دریک گفتگو با یک شبکه ترکی روزگذشته (دوشنبه، ۲۵ میزان) گفت روش و سیاستی که امریکا درقبال افغانستان پیش گرفته است یک سیاست کامیاب نیست و هشدار می‌دهد که امریکا و سایرکشورهای جهان از ناامنی و بی‌ثباتی درافغانستان سود نخواهند برد.

آقای مجاهد هم‌چنان گفته است امنیت، ثبات و رونق اقتصادی افغانستان به‌نفع همه‌کشورها به‌شمول امریکا است وهمین‌گونه ناامنی، بی‌ثباتی وتضعیف حکومت کنونی تاثیرات منفی برامنیت وثبات همه‌کشورهای جهان خواهد گذاشت.

سخنگوی امارت اسلامی نیز خاطرنشان کرده است که حکومت جدید افغانستان می‌خواهد یک عضو قابل اعتماد ومثبت جامعه جهانی باشد و درکنار سایر کشورهای جهان به‌گونه مسالمت‌آمیز زندگی کند.

به گفته مجاهد، هم اکنون تعامل بسیاری از کشورهای منطقه به‌شمول کشورهای عربی با امارت اسلامی رسمی است اما رسمیت این تعامل اعلام نشده است.

وی افزود امارت اسلامی به تعهدات که با جهان کرده ایستاده است و همه تعهدات خود را گام‌ به گام عملی می‌کند و نمی‌گذارد امنیت هیچ‌کشوری از آدرس افغانستان تهدید شود.

آقای مجاهد یک‌ بار دیگر از کشورهای اسلامی می‌خواهد درکنار مردم افغانستان بایستند و با افغانستان روابط دیپلوماتیک ایجاد کنند و برای توسعه وانکشاف اقتصادی افغانستان این کشور را کمک کنند.

مجاهد اطمینان داده است که امارت اسلامی یک نظام پاسخگو و مسوولیت‌پذیر ایجاد می‌کند، نظام که به گفته وی در برابر قوانین و نورم‌های پذیرفته شده جهانی مسوولانه عمل کند.

از سویی هم، شبکه الجزیره دریک گزارش به‌نقل از منابع در امارت اسلامی نگاشته است که ایالات متحد به مقام‌های حاکم درافغانستان اطمینان داده که واشنگتن هیچ‌ گروهی مسلح را در برابرآنان تأمین مالی نخواهد کرد.

الجزیره نگاشته است که این تضمین‌ها ازسوی امریکا در اوایل ماه جاری در دیدار با تام وست نماینده وزارت خارجه امریکا و معاون اداره استخبارات مرکزی امریکا با مقام‌های حاکم درافغانستان در دوحه داده شده است.

رویداد های اخیر

شهباز شریف: پیام قوی و واضح به امارت اسلامی ارسال کرده ایم

Published

on

(Last Updated On: )

شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان بار دیگر ابراز نگرانی کرده است که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان برای انجام حملات در پاکستان استفاده می‌کنند.

شریف امروز (شنبه) در یک اکادمی نظامی گفت: «این آرزوی جدی ماست که برای همیشه با آنها (افغانستان) در صلح زندگی کنیم. متأسفانه، باوجود تلاش‌های صادقانه و بی‌دریغ ما، فعالیت‌های تروریستی همچنان از خاک افغانستان سرچشمه می‌گیرد.»

صدر اعظم پاکستان ضمن یادآوری سفر اخیر اسحاق دار، معاونش و وزیر امور خارجه پاکستان به کابل، اظهار کرد: «ما به تلاش‌های خود برای داشتن روابط و تفاهم بهتر با کشور برادر و همسایه‌ ما افغانستان ادامه خواهیم داد.»

شریف گفت که پاکستان پیام قوی و واضح به امارت اسلامی ارسال کرده است که خواهان روابط صلح آمیز با کابل می‌باشد، اما تا زمانی که خاک افغانستان توسط شبه‌نظامیان برای حمله به پاکستانی‌ها استفاده شود، این امر نمی‌تواند اتفاق بیفتد.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور ریشه در افغانستان دارد. امارت اسلامی اما این ادعاها را رد کرده و گفته است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت کشورهای دیگر استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کمیته بین المللی نجات: کاهش کمک‌های امریکا میلیون‌ها افغان را تحت تاثیر قرار داده است

Published

on

(Last Updated On: )

کمیته بین‌المللی نجات روز جمعه اعلام کرد که کمک‌های مالی ایالات متحده برای ۲۳ میلیون افغان حیاتی بوده است، اما این حمایت اکنون در معرض خطر است.

این سازمان در مطلبی روز جمعه نوشته است که کاهش کمک‌ها در حال حاضر اثرات منفی بر آسیب‌پذیرترین جوامع این کشور، به ویژه زنان و کودکان، گذاشته است.

کمیته بین المللی نجات گفته است که به دلیل کاهش کمک‌های مالی ایالات متحده، مجبور شده است برخی از خدمات نجات‌بخش خود را در افغانستان به حالت تعلیق درآورد.

این سازمان گفت که بیش از ۷۰۰ هزار تن از جمله مهاجرین و بیجاشدگان، دسترسی به خدمات بشردوستانه کمیته بین المللی نجات را از دست خواهند داد و همچنین تداوی بیش از ۱۵ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه مختل شده است.

این سازمان خاطرنشان کرد که افغانستان با یک بحران شدید بشری روبه‌رو است و بیش از ۲۲.۹ میلیون نفر به کمک فوری نیاز دارند.

کمیته بین المللی نجات همچنان اعلام کرد که وضعیت به ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر، از جمله بیش از ۳ میلیون کودک و ۱.۲ میلیون زن حامله یا شیرده که از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند، وخیم است.

به گفته این سازمان، در سراسر کشور، بیش از ۱۴ میلیون نفر به مراقبت‌های صحی، دسترسی محدود یا اصلاً دسترسی ندارند.

کمیته بین المللی نجات هشدار داد که کاهش دسترسی به آب آشامیدنی و خدمات حفظ الصحه، خطر شیوع امراض را افزایش داده است و احتمالاً به دیگر کشورها نیز سرایت خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیلزاد: محکومیت حمله کشمیر توسط امارت اسلامی «دلگرم‌کننده» است

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین امریکا در امور صلح افغانستان، گفته است که محکومیت حمله در کشمیر زیر اداره هند توسط امارت اسلامی یک «تحول دلگرم‌کننده» کننده است.

خلیلزاد روز جمعه در صفحه ایکس خود نوشت که امارت اسلامی از قربانیان این حمله که گردشگران بودند، جانبداری کرده است.

در تیراندازی روز سه‌شنبه هفته گذشته در یک منطقه سیاحتی در پهلگام کشمیر، ۲۶ نفر کشته شدند.

این حمله تنش‌ها میان هند و پاکستان را افزایش داده و دو کشور اقداماتی را علیه یکدیگر اتخاذ کرده اند.

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان این حمله را محکوم نموده و گفته است که این نوع حوادث امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!