رویداد های اخیر
قانع: امارت اسلامی درپیوند به قاچاق انسان قاطعانه مبارزه کرده است
وزارت داخله در پیوند به قاچاق انسان ۲۱۰ قضیه را به ثبت رسانده و بیش از ۳۰۰ مظنون را دستگیر کرده است.
سخنگوی وزارت امور داخله در واکنش به گزارش ایالات متحده امریکا در ارتباط به قاچاق انسان میگوید که امارت اسلامی در پیوند به قاچاق انسان «قاطعانه» مبارزه کرده است و دستاوردهایی نیز در مورد این مسئله دارد.
عبدالمتین قانع در یک پیام صوتی امروز (چهارشنبه) گفته که این ادعاهای امریکا را رد میکند و وزارت داخله در پیوند به قاچاق انسان ۲۱۰ قضیه را به ثبت رسانده و بیش از ۳۰۰ مظنون را دستگیر کرده است.
به گفته قانع، اداره به نام قاچاق انسان تحت معینیت ارشد امور امنیتی وزارت داخله در مرکز و ولایات ادارات خود را دارد و در این قسمت قاطعانه مبارزه میکند.
او افزوده که وزارت داخله ستراتیژی واضح در قسمت مبارزه با قاچاق انسان دارد و موارد قاچاق انسان در افغانستان محدود است.
امارت اسلامی در حالی این اظهارات را مطرح میکند که وزارت خارجه ایالات متحده امریکا در گزارشی گفته که افغانستان جزء یازده کشوری است که دولتهایشان الگو یا سیاست قاچاق انسان را دنبال میکنند.
این وزارت در گزارش سالانه خود در مورد قاچاق انسان گفته که حکومت کنونی افغانستان هیچ گامی برای جلوگیری از قاچاق برنداشته و کمترین توجه به مسئله قاچاق انسان کرده است.
انتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا در این مورد گفته است: «گزارش قاچاق انسان در سال ۲۰۲۴ یک ارزیابی جامع و عینی از تلاشهای مبارزه با قاچاق انسان در ۱۸۸ کشور از جمله ایالات متحده است. برای بیش از دو دهه، این گزارش موارد قاچاق را مستند کرده، زمینههای پیشرفت و عدم پیشرفت در این مورد را برجسته و ابتکارات موثری را برای مبارزه با قاچاق انسان شناسایی نموده است.»
علاوه بر این، سیندی دییار، سفیر دفتر نظارت و مبارزه با قاچاق انسان امریکا بیان کرده است که افغانستان در زمینه مبارزه با قاچاق انسان در پائینترین رده یعنی در ردیف سوم قرار دارد.
آقای دییار تصریح نموده است: «برای پنجمین سال متوالی، وزارت خارجه امریکا یازده کشور را که سیاست یا الگوی قاچاق انسان را دنبال میکنند، در ردیف سوم قرار داده که شامل افغانستان، برما، چین، کیوبا، اریتره، ایران، کوریا، روسیه، سودان جنوبی، سوریه و ترکمنستان میشود.»
این وزارت پیشنهاد کرده است که تلاشها باید برای شناسایی قربانیان افزایش یابد، قربانیان نباید بهگونه غیرموجه مجازات شوند، همکاری با جامعه مدنی برای حفاظت از افراد متضرر مرد و زن بیشتر و قانون مبارزه با قاچاق انسان تصویب شود و همچنان هرنوع قاچاق انسان جرم شناخته شود.
مطالب مرتبط:
رویداد های اخیر
نمایندگان ویژه گروه ۷ بر ضرورت ثبات درازمدت در افغانستان تاکید کردند
نمایندگان ویژه گروه «جی هفت» مشمول اتحادیه اروپا بر ضرورت گفتگوی ملی برای دستیابی به ثبات درازمدت در افغانستان تأکید کردهاند.
این نمایندگان پس از نشستی در مورد افغانستان در جنوا سویس در یک اعلامیه مشترک همچنان خواستار احیای حقوق زنان و مقابله امارت اسلامی با هراسافگنی شدند.
در بخشی از اعلامیه آمده است: «دستیابی به صلح و ثبات پایدار نیازمند حکمرانی معتبری است که نماینده تمام اقشار جامعه افغانستان باشد.»
این نمایندگان همچنان گفتهاند که تصمیم امارت اسلامی مبنی بر منع تحصیل دختران در انستیتوتهای طبی، عواقب ویرانگری برای شهروندان کشور بهویژه مادران و نوزادانشان خواهد داشت.
در اعلامیه این ممنوعیت ناپذیرفتنی پنداشته شده و از نظام حاکم در افغانستان خواسته شده است که آن را فوراً لغو کند.
پیشتر کشورها و سازمانهای بینالمللی خواستار لغو محدودیتها بر آموزش و کار زنان و دختران شده و بر برگزاری گفتمان ملی تأکید کردهاند.
با این حال، در واکنش به این موضوعات امارت اسلامی بارها گفته است که اجازه مداخله در امور داخلی کشور را به کسی نمیدهد.
نمایندگان ویژه گروه «جی هفت» همچنان نگرانی خود را نسبت به حملات اخیر تروریستی در کابل و منطقه ابراز داشتند و هشدار دادند که هراسافگنی همچنان تهدیدی جدی برای امنیت افغانستان است.
آنها اقدامات امارت اسلامی علیه گروه داعش را تایید اما بر انجام اقدامات قاطعتری تأکید کردهاند.
رویداد های اخیر
کرزی: افغانستان بدون تعلیم دختران آینده روشن نخواهد داشت
حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغانستان میگوید که درخواست دختران افغان برای بازگشایی مکاتب و پوهنتونها حق اساسی آنان است و افزوده است که افغانستان بدون تعلیم دختران نمیتواند آینده روشن داشته باشد.
آقای کرزی در صفحه ایکس خود نوشته است: «خواسته و صدای دختران کشور ما برای علم و دانش، صدای برحق و برای افغانستان آباد است.»
کرزی تصریح کرده است: «توانمندسازی جوانان (دختران و پسران) تنها راه خودکفایی، رهایی از فقر، توسعه و شکوفایی جامعه است.»
او تاکید نموده که تعلیم برای شکوفایی و انکشاف افغانستان حیاتی بوده و ابراز امیدواری کرده است که هرچه زودتر درهای مکاتب و پوهنتونهای دخترانه بازگشایی شوند.
رویداد های اخیر
امارت اسلامی برای حل و فصل حقوق متقاعدین، محاکم ویژه ایجاد میکند
خبرگزاری باختر گزارش داده است که مولوی هبت الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی فرمان ایجاد محاکم ویژه را برای حل وفصل حقوق متقاعدین صادر کرده است.
بر بنیاد این فرمان، محاکم باید حقوق متقاعدین را بر اساس شرع و قانون تایید و اجرا کنند.
این در حالیست که متقاعدین همواره از تاخیر در پرداخت حقوق شان ابراز نگرانی کرده و گفته اند که مشکلات اقتصادی شان در حال افزایش است.
همزمان با این نگرانیها، رهبر امارت اسلامی در اوایل سال جاری وضع پول تقاعد از معاشات کارمندان ادارات دولتی را ممنوع کرد.
او همچنان خواستار ارایه معلومات در مورد مدت خدمت کارمندان و مجموع پول وضع شده از معاشات شان زیر نام تقاعد گردیده است.
-
رویداد های اخیر3 روز ago
در دو حادثه ترافیکی در مسیر شاهراه کابل-کندهار بیش از ۱۰۰ تن کشته و زخمی شدند
-
رویداد های اخیر4 روز ago
تلویزیون آریانا حق نشر مسابقه نهایی کریکت تست قهرمانی جهان را بهدست آورد
-
رویداد های اخیر3 روز ago
حاکم سوریه: تفاوتهای زیادی بین ما و امارت اسلامی وجود دارد
-
رویداد های اخیر2 روز ago
فعالیت دو شرکت ترانسپورتی به دلیل حوادث ترافیکی تعلیق شد
-
جهان5 روز ago
گزارش: حداقل ۱۰۰ هزار جسد در یک قبر دسته جمعی در سوریه وجود دارد
-
اخبار ساحوی5 روز ago
قوماندان نیروهای دفاع هستهای روسیه در انفجار مسکو کشته شد
-
اخبار ساحوی2 روز ago
یک مقام ارشد امریکا میگوید برنامه راکتی پاکستان «تهدیدی در حال ظهور» است
-
ورزش5 روز ago
تلویزیون آریانا بار دیگر حق نشر مسابقات لیگ برتر هند را به دست آورد