Connect with us

رویداد های اخیر

عبدالله: در دور دوم مذاکرات بر کاهش خشونت‌ها تمرکز خواهد شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی، در دیدار با افغان‌های مقیم تاجیکستان میگوید که در دور دوم مذاکرات تمرکز اصلی بر کاهش خشونت‌ها خواهد بود.

عبدالله گفته است که افزایش خشونت‌ها افغانستان را به مسیر ناروشن پیش خواهد برد.

در این دیدار عبدالله از برگزاری کمیته رهبری شورای عای مصالحه با حضور هییت مذاکره کننده از بهر روشن شدن مسیر مذاکرات  نیز خبر میدهد.

عبدالله افزوده است که “با کشتار بیشتر امتیاز سیاسی بدست نمی آید.”

در همین حال  برخی از اعضای هیات مذاکره کننده از  دولت افغانستان خواهان روشن شدن صلاحیت‌های این هیات در دور دوم مذاکرات استند.

فوزیه کوفی، عضو هییت مذاکره کننده صلح جمهوری اسلامی افغانستان، در این باره میگوید:” باید روشن شود که ما در میزمذاکره برسر کدام موارد می‌توانیم مذاکره کنیم”.

از سوی دیگر در کمتر از یک هفته پسین سه مقام ارشد وزارت دفاع امریکا به کابل سفر داشته اند، در تازه ترین مورد سرپرست وزارت دفاع امریکا  در سفر به کابل با رییس جمهورغنی در باره روند صلح وکاهش خشونت‌ها گفتگوکرده است.

احمدالله علیزی، رییس حزب اساس‌نو، در این باره گفت:” این سفرها مهم نیست، مهم نتیجه است که مردم شاهد آن نیستند.”

قبل از این جنرال مارک میلی، رییس ستاد مشترک نیروهای امریکا و جنرال مک کینزی  فرمانده مرکزی ایالات متحده امریکا  به کابل سفر کرده بودند اما روشن نشده که آیا در این دیدارها درباره خروج نیروهای امریکایی گفتگو شده است یاخیر.

رویداد های اخیر

عزیزی در اسلام‌آباد: به تاجران عودت کننده تسهیلات ارائه می‌کنیم

Published

on

(Last Updated On: )

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طی سفرش به اسلام آباد گفته است که امارت اسلامی به تاجران عودت کننده تسهیلات ارائه می‌کند. او همچنان از معافیت‌های مالیاتی و گمرکی خبر داد.

طبق خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، عزیزی در نشستی با تاجران و مهاجرین افغان مقیم پاکستان گفت که اقدامات گسترده‌ای به‌منظور تسهیل بازگشت داوطلبانه، اسکان مجدد و بهبود شرایط زندگی مهاجرین در افغانستان روی دست گرفته شده است.

وی همچنین از ایجاد کمیسیون عالی حل مشکلات مهاجرین، راه‌اندازی کمپ ویژه برای تنظیم و ارائه تسهیلات به تاجران و صنعت‌کاران عودت‌کننده خبر داد و نیز در مورد معافیت‌های مالیاتی و گمرکی صحبت نمود.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت بر ضرورت گفتگوهای دوجانبه برای یافتن راه‌حل‌های مناسب در روند اخراج مهاجرین افغان تاکید کرد و خواستار بازگشت داوطلبانه مهاجرین بر بنیاد معیارهای کمیساریای عالی سازمان ملل متحد شامل بازگشت مصون، با عزت و آگاهانه شد.

وی همچنن بر اهمیت مشوره و هماهنگی با دولت افغانستان، تمویل‌کنندگان بین‌المللی و ذینفعان منطقه‌ای برای حمایت از روند میزبانی، عودت و ادغام مجدد مهاجرین افغان تاکید نمود.

قابل یادآوریست که سرپرست وزارت صنعت و تجارت در راس یک هیات، روز چهارشنبه وارد اسلام آباد، پایتخت پاکستان شد.

پاکستان اخیراً روند اخراج مهاجرین افغان را شدت بخشیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نماینده ویژه پاکستان با امیرخان متقی دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان در کابل در رأس هیئت کمیته مشترک هماهنگی میان افغانستان و پاکستان با امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه دیدار کرده است.

ضیا احمد تکل، رئیس روابط عامه وزارت خارجه در بیانیه نوشته که آقای متقی در این دیدار نگرانی عمیق خود را نسبت به روابط میان کابل و اسلام‌آباد، به‌ویژه در مورد اخراج اجباری مهاجران افغان ابراز نموده است.

متقی تأکید تصریح کرده که هر دو کشور باید در فضای اعتماد متقابل، مشکلات خود را از طریق گفتگو حل‌وفصل کنند و از هرگونه اقدام یا اظهاراتی که باعث رنجش یا تحریک احساسات مردم شود، خودداری نمایند.

نماینده ویژه پاکستان نیز گفته است که دو کشور همسایه دارای روابط عمیقی هستند و باید بررسی شود که چگونه می‌توان مشکلات به‌وجودآمده را حل‌وفصل کرد.

او افزود که در آینده نزدیک، محمد اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجه پاکستان به کابل سفر خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که این سفر نتایج مثبتی برای هر دو طرف درپی داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت صنعت و تجارت عازم پاکستان شد

Published

on

(Last Updated On: )

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی در رأس یک هیئت عالی‌رتبه عازم پاکستان شد.

وزارت صنعت و تجارت امروز (چهارشنبه) گفته است که هدف این سفر بررسی و رفع موانع موجود در مسیر تجارت، ترانزیت و حمل‌ونقل میان دو کشور و نیز گفتگو پیرامون حل چالش‌های مرتبط با مهاجرین افغان مقیم پاکستان می‌باشد.

براساس خبرنامه این وزارت، اعضای این هیئت متشکل از نمایندگان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا، ریاست تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور، وزارت‌های خارجه، مالیه، امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، ترانسپورت و هوانوردی ملکی، زراعت، آبیاری و مالداری و سکتور خصوصی می‌باشند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!