Connect with us

رویداد های اخیر

عبدالغنی برادر: «اطاعت و احترام» یک اصل ذاتی در امارت اسلامی است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

معاون اقتصادی رئیس الوزرا می‌گوید که «اطاعت و احترام» یک اصل ذاتی در امارت اسلامی است که در هرگونه شرایط ادامه خواهد یافت.

ملا عبدالغنی برادر در مراسم افتتاح برخی از پروژه‌های عزیزی گروپ در کابل افزوده است که تمرکز امارت اسلامی بر تطبیق شریعت و آبادی کشور است.

آقای برادر از جامعه جهانی خواسته است که با افغانستان به تعامل مثبت رو آورند زیرا اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی به سود هیچ طرفی نیست و نتیجه نحواهد داد.

برادر افزوده که تاریخ جهان ثابت کرده که فشارها هرگز راه تعامل و ارتباطات را هموار نساخته، بلکه ملت‌ها و کشورها را از هم دورتر ساخته است.

رویداد های اخیر

بازار میوه‌های خشک در هرات در آستانه عید رونق یافته است

Published

on

(Last Updated On: )

در آستانه عید فطر رمضان، بازار میوه‌های خشک در ولایت هرات پُررنگ شده و مردم مصروف خرید شیرینی عید هستند. خانواده‌ها نسبت به توان اقتصادی خود در تلاش اند تا با شیرینی به استقبال عید بروند.

با این حال، امسال توان اقتصادی مردم پایین آمده و همانند سال‌های گذشته نمی‌توانند خرید کنند اما رسم و رواج‌های عید، بیشتر خانواده‌ها را مجبور می‌سازد تا آمادگی بگیرند.

آیت الله حبیبی، دکاندار در هرات گفت: «خدا را شکر. بیروبار مردم زیاد است. خرید زیاد است. تا ساعت‌های ۱:۰۰ شب مردم در بازار اند، خرید می‌کنند. امسال فضل خدا قیمت جنس‌ها پایین است، همه مردم می‌توانند خریداری بکنند.»

هرچند امسال قیمت میوه‌های خشک نسبت به سال گذشته ارزان‌تر شده، اما مردم توان خرید را ندارند.

غلام سرور، یکی از کارگران در هرات گفت: «ما تقریباً از زندگی خود نا امید هستیم، کاروبار نیست، وضعیت خراب است.»

در همین حال، شاروالی هرات گفته است که از چند روز به این سو کمیسیون کنترول قیمت‌ها ایجاد شده است. بنابراین، بازار میوه‌های خشک و مواد خوراکه همه روزه از سوی اعضای این کمیسیون نظارت می‌شود.

اتحادیه فروشندگان میوه خشک در بازار قدیم هرات نیز تاکید می‌کنند که قیمت‌ها نسبت به سال گذشته بهتر شده است.

عبدالغنی قادری، رییس اتحادیه فروشندگان میوه‌های خشک هرات گفت: «داخل بازار نظارت جریان دارد تا جنس خوب داده شود و قیمت داده نشود. هر دکانداری که جنس خراب بفروشد، دکان او را بسته می‌کنیم.»

با آنکه این روزها خیلی‌ها برای آمدن عید فطر لحظه شماری می‌کنند اما خانواده‌های زیادی هم هستند که تنها دغدغه شان سیرکردن شکم‌های فرزندان شان می‌باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ترمپ: تجهیزات نظامی ما در افغانستان را شاید پس بخواهیم، هرچند که کهنه شده است

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا گفته است که تجهیزات نظامی بر جامانده در افغانستان شاید پس خواسته شود، هرچند که کهنه شده است.

ترمپ روز پنجشنبه در نشستی به مناسبت «ماه تاریخچه زنان» گفت که حکومت بایدن مقدار زیادی از تجهیزات نظامی امریکا را به افغانستان واگذار کرد که ارزش آن به میلیاردها دالر می‌رسید.

او گفت: «شاید آن را پس بخواهیم، هرچند که حالا یک کمی کهنه شده است. ما در حال ساخت تجهیزات جدیدی هستیم.»

ترمپ پیش از این گفته بود که اگر افغانستان به کمک امریکا ضرورت دارد، تجهیزات نظامی باید بازگردانده شود.

امارت اسلامی اما گفته است که این تجهیزات غنیمت جنگی بوده و بازگردانده نمی‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عمران خان: مذاکره با افغانستان تنها راه حل مشکل تروریزم در پاکستان است

Published

on

(Last Updated On: )

عمران خان، صدر اعظم پیشین پاکستان گفته است که کشورش با افغانستان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و مذاکرات مسالمت آمیز، تنها راه حل مشکل تروریزم است.

عمران خان در پیامی که روز پنجشنبه در صفحه ایکس اش منتشر شد، گفت که حکومت وی با وجود تیرگی روابط با حکومت وقت افغانستان، گفتگوهای مستقیم انجام می‌داد و در جریان سه سال، تروریزم را موفقانه از بین برد.

وی افزود که پس از پایان حکومت اش، اتخاذ سیاست بایدن سبب بروز مشکلات متعددی شد و امروز، مردم پاکستان از عواقب آن که افزایش تروریزم است، رنج می‌برند.

عمران خان انتقاد کرد که وزیر امور خارجه حکومت کنونی پاکستان تا هنوز به افغانستان سفر نکرده و هیچ اقدام جدی دیپلوماتیک انجام نداده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!