Connect with us

رویداد های اخیر

طالبان برای بازسازی افغانستان خواستار کمک جهانی شد

منتشر شده

در

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر، روز گذشته ( پنجشنبه، ۲۸ اسد) گفت که افغانستان برای بازسازی نیاز به کمک های بین المللی دارد.

شاهین در گفتگوی ویژه با شبکه تلویزیونی جهانی چین گفته که برای احیایی بخش های مختلف باید کمک‌های جهانی صورت گیرد.

او در این باره گفته” ما از یک دوره جنگ و تخریب بیرون شدیم و وارد یک مرحله جدید میشویم. در این مرحله به نظر من مردم افغانستان نیاز به کمک‌های کشورهای دیگر دارد. آنها باید در بخش‌های مختلف به شمول سکتور صحی، زیربناها، تعلیم ما را کمک کنند. آنها میتوانند برای کشف منابع طبیعی مان بیایند. ما از تمام کشور ها دعوت میکنیم. ما از هر کشوری که در این مقطع تاریخی حیاتی کمک کند قدردانی میکنیم.”

این درحالی است که طالبان روز یکشنبه اعلام کرد که جنگ در افغانستان خاتمه یافته و آنان در آینده نزدیک امارت اسلامی افغانستان را اعلام خواهند کرد.

طالبان افزوده که برای تامین امنیت افغان ها و سفارتخانه های خارحی اقدامات مسوولانه روی دست گرفته اند..

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد حملات هوایی پاکستان بر افغانستان را محکوم کرد

وی از حکومت پاکستان خواست تا در سیاست‌های خود تجدیدنظر کند.

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین امریکا برای افغانستان، حملات هوایی اخیر پاکستان بر افغانستان را به شدت محکوم کرده است. او گفته است که این حملات شماری زیادی از زنان، کودکان و سالمندان بی‌گناه را شهید و زخمی کرده است.

خلیل‌زاد دلیل اصلی این وضعیت را سیاست‌های نادرست پاکستان، سرکوب اقلیت‌ها، دست‌کاری در نتایج انتخابات دموکراتیک و تسلط مکرر نظامیان بر قدرت دانسته و آن را تراژدی برای مردم پاکستان و همسایگانش، به ویژه افغان‌هایی که جنگ داخلی خود را پایان داده‌اند، توصیف کرده است.

وی از حکومت پاکستان خواست تا در سیاست‌های خود تجدیدنظر کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: ما جنایت‌کاران واقعی را هدف قرار می‌دهیم، نه غیرنظامیان

مجاهد در گفت‌وگو با آریانانیوز تأکید کرد که یک حلقه خاص نظامی در پاکستان، با گرفتن پروژه از حامیان بیرونی، دست به جنایات زده و تلاش می‌کند تنش‌ها را با افغانستان افزایش دهد.

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان می‌گوید که جنایات انجام‌شده از سوی پاکستان بدون پاسخ نخواهد ماند و عاملان اصلی این اقدامات هدف قرار خواهند گرفت.

مجاهد در گفت‌وگو با آریانانیوز تأکید کرد که یک حلقه خاص نظامی در پاکستان، با گرفتن پروژه از حامیان بیرونی، دست به جنایات زده و تلاش می‌کند تنش‌ها را با افغانستان افزایش دهد.

وی افزود که امارت اسلامی میان غیرنظامیان و عاملان نظامی تفاوت قایل است و هرگز مردم ملکی را هدف قرار نمی‌دهد.

به گفته او: «باید به‌صورت واضح گفته شود که ما برخلاف پاکستان، غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهیم، بلکه جنایت‌کاران واقعی که نظامیان پاکستانی هستند، هدف ما قرار دارند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

کابل سفیر پاکستان را در پی حملات مرگبار هوایی احضار کرد

وزارت خارجه افزوده است که، یادداشت رسمی اعتراض به سفیر پاکستان تسلیم داده شده است.

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان روز یک‌شنبه سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد و در واکنش به حملات هوایی انجام‌شده از سوی پاکستان بر خاک افغانستان، مراتب اعتراض شدید خود را رسماً ابلاغ نمود.

به گفته وزارت امور خارجه، این حملات بخش‌هایی از ننگرهار و پکتیکا را هدف قرار داده که در نتیجه آن، ده‌ها تن از غیرنظامیان شهید و زخمی شده‌اند.

وزارت خارجه افزوده است که، یادداشت رسمی اعتراض به سفیر پاکستان تسلیم داده شده است.

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان نقض مکرر حریم هوایی کشور و بمباران مناطق مسکونی را به شدت محکوم کرده و این اقدام را نقض آشکار تمامیت ارضی افغانستان و عملی تحریک‌آمیز دانست.

همچنان، مقام‌های افغان تأکید کردند که حفاظت از حاکمیت ملی و حریم هوایی کشور مسئولیت شرعی و ملی امارت اسلامی است و پیامدهای هرگونه اقدام مشابه، بر عهده طرف مقابل خواهد بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!