Connect with us

رویداد های اخیر

طالبان: امریکا به تعهدات اش در توافقنامه دوحه عمل نکرده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

گروه طالبان در واکنش به اعلام تاریخ خروج سربازان خارجی از افغانستان گفته که این کار امریکا خلاف توافقنامه دوحه است.

طالبان با نشر اعلامیه ای گفته اند این گروه نمی تواند به امریکایی ها باور کند، زیرا این کشور به تعهد خود عمل نکرده است.

طالبان افزوده که نقض توافقنامه دوحه راه را برای جنگجویان طالبان باز خواهد کرد تا اقدامات کنند و مسوولیت آن هم به دوش امریکا خواهد بود.

طالبان گفته اند که عدم رهایی زندانیان باقی مانده این گروه، ختم نکردن فهرست سیاه، ارتکاب بیش از ۱۲۰۰ تخطی و اکنون تعویق چند ماهه خروج از افغانستان تعهد شکنی امریکا است و سازمان ملل متحد و کشور هایکه در امضای توافقنامه دوحه حضور داشتند باید به امریکا فشار بیاورند تا نیروهای خود را به اساس توافق تا ماه می از افغانستان بیرون کند.

این گروه تاکید کرده اند که به هیچ صورت از داعیه استقلال کامل و اقامه نظام خالص اسلامی در افغانستان منصرف نمی شود و به راه حل مسالمت آمیز افغانستان متعهد است.

از سوی دیگر با وجود اعلام طالبان برای عدم شرکت در نشست استانبول، وزیر خارجه ترکیه تاکید کرده است که این نشست به تاریخ ۲۴ اپریل برگزار خواهد شد، سازمان ملل می گوید که تلاش می کند تا با جانب طالبان برای شرکت در این نشست گفت‌وگو کنند.

استیفان دوچاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، در این مورد میگوید:”ما برای دستیابی به یک صلح پایدار با تمام طرف‌ها همکاری می‌کنیم. بنابرین اعلامیه هایی نشر خواهد شد. ما ده روز فرصت داریم. ما برنامه و دعوتنامه‌های خود را به حکومت افغانستان و طالبان اعلام کرده ایم،.خانم دیبرا لاینز معمولا با رهبری طالبان در تماس بوده است”.

طالبان همچنان گفته است که اعلام خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان نشان داد که امریکا تا حدی وضعیت افغانستان را درک کرده است.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: یک شهروند زندانی دیگر امریکا در افغانستان به‌زودی آزاد می‌شود

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای افغانستان از آزادی یک شهروند دیگر ایالات متحده در کشور خبر داده است.

آقای خلیلزاد در صفحه ایکس خود نوشته که براساس معلومات وزارت خارجه امارت اسلامی، فی دی هال، یک شهروند امریکا که در افغانستان در بند است، به‌‌زودی آزاد خواهد شد.

پیش از این جورج گلزمن، یک شهروند امریکایی که بیش از دو سال در بند امارت اسلامی بود، نیز آزاد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ونس: اداره بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی در افغانستان جا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور امریکا گفته است که اداره جو بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی را در افغانستان جا گذاشت که یک «اشتباه فاجعه بار» بود.

ونس این اظهارات را روز جمعه در جریان بازدید از یک پایگاه نظامی در گرینلند بیان کرد.

او همچنان گفت که اشتباه اداره بایدن سبب کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی در جریان خروج در میدان هوایی کابل شد.

پیش از این، دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا نیز از جا گذاشتن تجهیزات نظامی در افغانستان انتقاد کرده و خواستار بازگرداندن آن شده بود.

امارت اسلامی اما گفته است که تسلیحات به جامانده امریکا در افغانستان متعلق به افغان‌ها است و بازگردانده نخواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۲۴۰۰ زندانی در کشور به مناسبت عید آزاد شدند

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه اعلام کرده است که بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، ۲ هزار و ۴۶۳ زندانی مستحق عفو به مناسبت عید فطر آزاد شدند.

این نهاد در اعلامیه‌ای امروز (شنبه) نوشت که مدت حبس ۳ هزار و ۱۵۲ زندانی دیگر کاهش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!