Connect with us

رویداد های اخیر

شمار مبتلایان ویروس کرونا در افغانستان به ۲۲۱۴۳ نفر رسید

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزارت صحت کشور میگوید که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ نفر در اثر ویروس کرونا جان باخته اند.

بر اساس آمارهای این وزارت، ۱۰ نفر در هرات، سه تن در کابل، سه بیمار در نیمروز، دو تن در بادغیس، دو نفر در هلمند و یک بیمار دیگر نیز در زابل جان باخته است.

در همین حال این وزارت از ثبت ۶۸۴ رویداد تازه‌ی ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در کشور خبر می‌دهد.

این وزارت می‌افزاید که آزمایش ۳۹۳ نفر در کابل، ۹۶ تن در هرات، ۹۵ تن در ننگرهار، ۲۵ نفر در نیمروز، ۱۸ تن در کنر، ۱۳ نفر در قندهار، ۱۲ تن در فراه، ۸ نفر در قندز، ۷ نفر در ارزگان، ۶ نفر در بادغیس، ۴ نفر در بدخشان، ۴ تن در زابل و سه نفر در پروان، مثبت بوده است.

با این حساب شمار رویدادهای مثبت کرونا در افغانستان به ۲۲۱۴۳ تن رسیده است.

بر بنیاد آمارهای وزارت صحت در یک شبانه روز گذشته ۳۲۴  تن پس از درمان از بیمارستان ها مرخص شده اند.

تا هنوز ۴۰۵ نفر در افغانستان از اثر ویروس کرونا جان باخته و ۲۹۷۵ تن دیگر بهبود پیدا کرده اند.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی ادعای روسیه درباره حضور گروه‌های هراس‌افگن در افغانستان را رد کرد

مجاهد گفته است: «ما متأسف هستیم که از آدرس منابع در روسیه چنین ادعاهایی مطرح می‌شود؛ ادعاهایی که از گذشته‌ها، حتی از زمان اشغال ایالات متحده امریکا، تکرار می‌شد و در مجموع ما آن را رد می‌کنیم.»

Published

on

امارت اسلامی افغانستان در واکنش به ادعای اخیر روسیه مبنی بر حضور جنگ‌جویان سازمان‌های هراس‌افگنی بین‌المللی در خاک افغانستان، این ادعاها را به‌گونه قاطع رد کرده و منابع و اطلاعات مطرح‌شده را نادرست خوانده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، تأکید می‌کند که افغانستان از نگاه امنیتی در وضعیت باثبات قرار دارد و هیچ گروه خارجی در این کشور فعالیت ندارد. به گفته او، تمام جغرافیای افغانستان تحت یک حاکمیت واحد اداره می‌شود و زمینه‌ای برای فعالیت گروه‌های بیرونی وجود ندارد.

آقای مجاهد گفته است: «ما متأسف هستیم که از آدرس منابع در روسیه چنین ادعاهایی مطرح می‌شود؛ ادعاهایی که از گذشته‌ها، حتی از زمان اشغال ایالات متحده امریکا، تکرار می‌شد و در مجموع ما آن را رد می‌کنیم.»

وی همچنان افزوده است که امارت اسلامی از مقام‌های روسیه می‌خواهد واقعیت‌های موجود در افغانستان را به‌درستی درک کنند و گزارش‌های خود را بر اساس واقعیت‌های عینی و شرایط کنونی این کشور به‌روز سازند.

امارت اسلامی پیش از این نیز بارها تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود و امنیت سراسری در کشور تأمین است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما: حملات هوایی پاکستان در افغانستان تلفات غیرنظامی برجا گذاشته است

یوناما از همه طرف‌ها خواسته است تا برای حفاظت از غیرنظامیان، به درگیری‌ها پایان داده و به تعهدات‌شان بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه عمل کنند.

Published

on

یوناما اعلام کرده است که گزارش‌های معتبری از تلفات غیرنظامیان در پی حملات هوایی شبانه پاکستان در داخل افغانستان دریافت کرده است.

بر اساس این بیانیه، نیروهای نظامی پاکستان در شب ۲۱ فبروری تا صبح ۲۲ فبروری ولسوالی‌های بهسود و خوگیانی ولایت ننگرهار را هدف حملات هوایی قرار داده‌اند که در نتیجه آن، دست‌کم ۱۳ غیرنظامی جان باخته و ۷ تن دیگر زخمی شده‌اند؛ قربانیان شامل زنان و کودکان می‌باشند.

یوناما همچنان افزوده است که حملات مشابهی در ولسوالی‌های برمل و ارگون ولایت پکتیکا نیز صورت گرفته که در یک مورد یک مدرسه دینی و بخشی از یک مسجد آسیب دیده است.

یوناما از همه طرف‌ها خواسته است تا برای حفاظت از غیرنظامیان، به درگیری‌ها پایان داده و به تعهدات‌شان بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه عمل کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشت متعلم مکتب در ننگرهار از اثر حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان شهید شده اند

Published

on

منصور احمد حمزه، سخنگوی وزارت معارف، می‌گوید که هشت متعلم مکتب مشمول پنج پسر و سه دختر در نتیجه حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در ولسوالی بهسود ولایت ننگرهار جان باخته اند.

وی می افزاید که در ولسوالی برمل ولایت پکتیکا نیز یک شاگرد مدرسه زخمی شده است.

گقتنی است که رژیم نظامی پاکستان شنبه شب حملاتی را در ننگرهار و پکتیکا انجام داد که در نتیجه آن ده‌ها غیرنظامی شهید یا زخمی شدند.

وزارت دفاع ملی افغانستان این حملات را محکوم کرد و گفت که حاکمیت افغانستان را نقض کرده و باعث آسیب قابل توجهی به غیرنظامیان شده‌است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!