Connect with us

رویداد های اخیر

سیلاب‌های اخیر در بدخشان ۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مسوولان محلی بدخشان می‌گویند که از اثر سیلاب‌های اخیر در ۲۱ ولسوالی این ولایت ۵۰ تن کشته و یا هم زخمی شده‌اند. به گفته آنان، یک هزار و۳۰۰ منزل مسکونی، ۱۴ باب مکتب وهزاران جریب زمین تخریب شده‌اند.

مسوولان محلی افزوده‌اند که شش هزار و۷۰۰ رأس مواشی همچنان تلف شده و تاهنوز مسیر بسیاری از قریه‌ها در ۲۱ ولسوالی این ولایت به مرکز ولسوالی‌ها بسته مانده است.

محمد کامگار، آمر حوادث ریاست مبارزه با حوادث طبیعی بدخشان در این مورد گفته است: «ما تقریباً سیزده الی چهارده مکتب در بسا ولسوالی‌ها داشتیم که به اثر سیلاب‌ها تخریب شده و همچنان شش هزار و ۷۰۰ الی شش هزار و ۸۰۰ مواشی تلف شده‌اند.»

آقای کامگار افزود که پس از سروی، روند کمک‌رسانی را به آسیب‌دیدگان آغاز کرده‌اند و کمک‌های اضطراری را در هماهنگی نهادهای امدادرسان که مشمول مواد غذایی وغیرغذایی می‌شود، توزیع نموده‌اند. او علاوه کرده است که این مساعدت‌ها کافی نیست.

کامگار گفت: «در قسمت رسیدگی، اداره مبارزه با حوادث یک پلان گسترده و عمومی جهت ارزیابی و سروی دارد. ابتدا ما تلاش کردیم که بتوانیم ساحات آسیب‌پذیر را به‌گونه بسیار دقیق در هماهنگی با دفتر اوچا و موسسات ملی و بین‌المللی ارزیابی بکنیم.»

از سویی هم، شماری از آسیب‌دیدگان گفته‌اند که در نتیجه سیلاب‌های اخیر تمامی امکانات زندگی را از دست داده‌اند و نیاز جدی به کمک دارند.

عبدالخالق، آسیب‌دیده گفته است: «اگر به این مردم بیچاره رسیدگی نکنند، امکان دارد که ماه‌ها اینها نتوانند سرک‌های شان را به منطقه شان وصل بکنند. سرک‌ها کاملاً تخریب شده. راه که به یک ساعت می‌آمدند حالا به سه الی چهار ساعت آمده‌ نمی‌توانند.»

با این حال، مسوولان برخی از ولسوالی‌ها خواهان ایجاد سرپناه برای آسیب‌دیدگان هستند.

قدرت‌الله، مدیر اداری ولسوالی یمگان گفت: «کمک‌ها بیشتر شود چونکه نیازمندی‌ها بیشتر است. مردم زیاد متضرر شده، خانه‌های مردم زیاد تخریب شده و زمین‌های زراعتی شان هم تخریب شده است.»

گفتنی است که با گذشت بیشتر از یک ماه از سرازیرشدن سیلاب‌ها هنوز هم مسیر ده‌ها قریه به مرکز ولسوالی‌های بدخشان بسته است و رفت‌وآمد مردم با دشواری‌های زیادی انجام می‌شود.

رویداد های اخیر

استرالیا نماینده ویژه جدید برای افغانستان تعیین کرد

Published

on

(Last Updated On: )

دولت استرالیا اماندا مک گرگور را به عنوان نماینده ویژه این کشور برای افغانستان معرفی کرده است.

پیش از این، گلن مایلز به عنوان نماینده ویژه استرالیا برای افغانستان کار می‌کرد.

پنی وونگ، وزیر امور خارجه استرالیا گفته است: «خانم مک گرگور که در قطر مستقر می‌باشد، با کشورهای همفکر خود همکاری خواهد کرد تا از طالبان (امارت اسلامی افغانستان) در مورد نقض حقوق بشر و حمایت از مردم افغانستان توضیح بخواهند.»

مک گرگور پنج سال در وزارت دفاع استرالیا کار کرده است.

اخیراً مک گرگور معاون سفارت استرالیا در لبنان بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: افغانستان با کشورهای که رابطه دارد، فضای اعتماد به‌وجود آمده است

مجاهد تأکید کرده که هیأت گفتگو کننده‌ امارت اسلامی توانست خواست‌های دولت سرپرست و مردم افغانستان را در این نشست به جهانیان برساند و نشان دهد.

Published

on

(Last Updated On: )

ذبیح‌الله مجاهد، رئیس هیأت گفتگو کننده امارت اسلامی در نشست سوم دوحه گفته است، افغانستان در حال حاضر در انزوا نیست و با کشورهای که ارتباط دارد فضای اعتماد به‌وجود آمده و این روابط به‌گونه‌ درست مدیریت شده است.

آقای مجاهد هنگام ارایه نتایج سومین نشست دوحه در کابل طی یک نشست خبری امروز (چهارشنبه) گفت که نمایندگان کشورها در نشست دوحه پیشرفت‌ها در افغانستان را پذیرفتند و این نشست متمرکز بر حمایت و رفع محدودیت‌ها از راه بخش خصوصی و دستاوردها در عرصه مبارزه با مواد مخدر بود.

مجاهد تأکید کرده که هیأت گفتگو کننده‌ امارت اسلامی توانست خواست‌های دولت سرپرست و مردم افغانستان را در این نشست به جهانیان برساند و نشان دهد.

او گفته است: «افغانستان از انزوا دور شده است، افغانستان منزوی نیست. با کشورها روابط خود را دارد و فضای اعتماد به‌وجود آمده است.»

وی افزود: «موضوع چهارم این بود که امارت اسلامی افغانستان با کشورهای که روابط سفارتی دارد، به‌گونه خوب توانسته روابط را مدیریت کند، به خصوص در عرصه تجارت، ترانزیت و دادوستد که برای افغانستان و هم برای کشورها مهم است.»

به گفته مجاهد، ارایه معلومات درباره‌ پیشرفت‌های افغانستان برای اشتراک‌کنند‌گان نشست سوم دوحه حیرت‌آور بود و آنان دستاوردهای امارت اسلامی را پذیرفتند.

از سویی هم، بخش خصوصی و مبارزه با مواد مخدر دو موضوع مهم امارت اسلامی در اجندای نشست دوحه پنداشته شده است. در این نشست هیأت امارت اسلامی بر رفع تمام تحریم‌ها، لغو محدودیت‌های بخش خصوصی و بازگرداندن دارایی مسدود شده بانک مرکزی افغانستان نیز تأکید کردند.

آقای مجاهد افزود که امارت اسلامی نمی‌خواهد افغانستان بار دیگر میدان رقابت قدرت‌های بزرگ باشد.

او تصریح نمود: «ما اجازه نمی‌دهیم که افغانستان به میدان کشمکش کشورهای قدرتمند مبدل شود، ما می‌خواهیم افغانستان محور جلب کمک‌ها و نقطه وصل کشورها باشد نه فصل.»

وی علاوه کرد که هیأت مذاکره کننده امارت اسلامی در حاشیه این نشست ۲۴ دیدار دوجانبه و چندجانبه با نمایندگان خاص کشورها نیز داشته و تأکید کرده‌اند که امارت اسلامی می‌خواهد با همه کشورها روابط داشته باشد.

مطالب مرتبط: 

سخنگوی سازمان ملل: نمی‌توانستیم به کشورها بگوییم حتماً در نشست جامعه مدنی در دوحه باشند

مجاهد پس از پایان نشست دوحه؛ یک چیز را درک نمودیم که اکثر کشورها اراده کمک و همکاری با افغانستان را دارند

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست مشترک برای حل مشکلات رسانه‌ها در ننگرهار برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: )

یک نشست مشترک میان خبرنگاران و مسوولان محلی ننگرهار به منظور کاهش مشکلات رسانه‌ها امروز (چهارشنبه) در این ولایت برگزار شد.

در این نشست، شماری از خبرنگاران گفتند که آنان می‌خواهند به مشکلات اقتصادی رسانه‌ها رسیدگی شود و مسوولان اطلاعات را به موقع در دسترس آنان قرار دهند.

شاه محمود شینواری، خبرنگار گفت: «این گونه‌ها نشست‌ها ضرور است تا خبرنگاران به مسوولین مشکلات خود را در میان بگذارند و بتوانند مسوولیت خود را در قبال نظام ادا بکنند.»

در همین حال، معاون والی ننگرهار، رئیس اطلاعات و فرهنگ و سخنگویان ادارات مختلف در این نشست تأکید کردند که آماده همکاری همه جانبه با خبرنگاران هستند.

سعید احمد بنوری، معاون والی ننگرهار گفت: «ما مشکلات شما را با ادارات مربوطه شریک می‌کنیم. ما به اندازه توان خویش با شما همکاری می‌کنیم.»

هرچند ریاست اطلاعات و فرهنگ هرازگاهی چنین نشست‌هایی را با خبرنگاران این ولایت برگزار می‌کند اما خبرنگاران بر موثریت این‌گونه نشست‌ها تأکید دارند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!