Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان صحی جهان برای رسیدگی به نیازهای عاجل صحی از غزه تا افغانستان، خواستار ۱.۵ میلیارد دالر شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

سازمان صحی جهان اعلام کرده که در سال ۲۰۲۴ به ۱.۵ میلیارد دالر برای ارائه کمک به ده‌ها میلیون تن که در شرایط اضطراری صحی قرار دارند، از جمله در غزه و افغانستان نیاز دارد.

رئیس سازمان صحی جهان با نگرانی از وضعیت کنونی جهان، می‌گوید که در سال ۲۰۲۴، در حدود ۳۰۰ میلیون تن به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت و ۱۶۶ میلیون تن به کمک‌های صحی عاجل نیاز دارند.

تدروس آدهانوم گبریسوس می‌افزاید که درگیری و تغییرات اقلیمی تاثیرات عمیقی بر این بحران در سراسر جهان، گذاشته است. به گفته‌ی وی، مناطق در حال درگیری به ویژه غزه و اوکراین بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

تدروس آدهانوم گبریسوس. رئیس سازمان صحی جهان بیان نموده است:«در سال جاری حدود ۱۶۶ میلیون تن در سراسر جهان به کمک‌های بشردوستانه صحی نیاز دارند. این دلخراش است، اما قابل جلوگیری است به این دلیل در سال ۲۰۲۴ ما باید همراه با مراکز صحی ما، با همدیگر قدم برداریم. قصد داریم در سال جاری به ۸۷ میلیون تن کمک‌های بشردوستانه نجات ‌دهنده ارائه کنیم. برای انجام این کار ما به ۱.۵ میلیارد دالر نیاز داریم.»

معاون سرمنشی ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمک‌های عاجل این سازمان نیز از نتایج درگیری‌ها در جهان ابراز نگرانی کرده و می‌گوید که کمک‌های سازمان صحی جهان برای برای افزاد آسیب‌پذیر مهم است و خواستار حمایت نهادهای کمک‌رسان از درخواست کمک این سازمان شده است.

مارتین گریفیتس، هماهنگ کننده کمک‌های عاجل سازمان ملل متحد می‌گوید: «موضوع صحت در قلب بسیاری از بحران‌ها قرار دارد، نقش و حضور و کمک سازمان صحی جهان نیز بسیار مهم است. کمک  سازمان صحی جهان حیاتی است و من این درخواست کمک برای سال ۲۰۲۴ را تایید می‌کنم.»

بخش از نظام صحی افغانستان هم وابسته به کمک‌های سازمان صحی جهان است و این سازمان عملاً در کنار وزارت صحت عامه خدمات صحی را به مردم افغانستان ارایه می‌کند. از این رو وزارت صحت عامه می‌گوید که افانستان هنوز به کمک‌های جهانی نیاز دارد.

همزمان با این دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) می‌گوید که افغانستان هم‌چنان با میزان بلند گرسنگی و سوء تغذیه مواجه است. اوچا در شبکه ایکس، می‌افزاید که در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۵.۸ میلیون تن در افغانستان نا امنی غذایی حاد را تجربه خواهند کرد. این اداره هم‌چنان با نشر گزارشی گفته است که از جنوری تا نومبر ۲۰۲۳، نهادهای کمک‌رسان در افغانستان از ۲۳.۸ میلیون تن حمایت‌های غذایی و معیشتی کرده اند.

رویداد های اخیر

بلومبرگ: هند به زودی نماینده امارت اسلامی در سطح سفیر را می‌پذیرد

Published

on

(Last Updated On: )

خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده است که حکومت هند به زودی نماینده امارت اسلامی در سطح سفیر را برای بهبود روابط با کابل و مقابله با نفوذ فزاینده چین در افغانستان می‌پذیرد.

بلومبرگ می‌افزاید که این نماینده به عنوان دیپلومات از سوی هند شناخته نخواهد شد و امارت اسلامی نمی‌تواند بیرق خود را در سفارت، محافل و یا موترها نصب کند.

نجیب شاهین، دیپلوماتی که در سفارت افغانستان در دوحه کار می‌کند نامزد اصلی برای این پست در دهلی جدید است. او تقریباً یک دهه با امارت اسلامی کار کرده و فرزند سفیر امارت اسلامی در قطر است.

شوکت احمدزی که در وزارت امور خارجه در کابل کار می‌کند، نامزد دیگر برای این پست است.

این در حالیست که تنها چند کشور معدودی از جمله چین، پاکستان و روسیه دیپلومات های امارت اسلامی را پذیرفته اند.

مقام‌های ارشد هند و امارت اسلامی در ماه جنوری امسال در دبی دیدار و توافق کردند که روابط بین دو کشور گسترش یابد.

امارت اسلامی همچنان اخیراً اکرام الدین کامل را به عنوان سرپرست قونسلگری افغانستان در شهر ممبی هند تعیین کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملا برادر در راس یک هیات بلندپایه عازم ازبیکستان شد

Published

on

(Last Updated On: )

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا در راس یک هیات بلند پایه امارت اسلامی امروز (شنبه) کابل را به مقصد تاشکند ترک کرد.

دفتر معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا می‌گوید که در این سفر دو روزه، هدایت الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم، حمیدالله آخندزاده، سرپرست وزارت ترانسپورت و هوانوردی، نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت، عطاء الله عمری، سرپرست وزارت زراعت ، آبیاری و مالداری، نور احمد آغا، رئیس عمومی د افغانستان بانک، عبدالمتین سعید، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و همچنان نمایندگان ادارات سکتوری ملا برادر را همراهی می‌کنند.

هدف از این سفر گسترش روابط سیاسی، اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی بین افغانستان و ازبیکستان و جذب سرمایه گذاری ازبیکستان در بخش های مختلف در افغانستان گفته شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر: همه مسوولیت دارند از نظام حاکم اسلامی حفاظت و حراست نمایند

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان با تأکید بر حفظ ثبات در کشور می‌گوید که همه مسوولیت دارند از نظام حاکم اسلامی حفاظت و حراست نمایند.

مولوی عبدالکبیر در مراسم فراغت شماری از متعلمان یک مدرسه دینی در کابل همچنان تأکید کرد که در حال حاضر مرز میان علوم عصری و دینی وجود ندارد و پیشرفت‌های زیاد علمی در کشور به وجود آمده است.

این در حالی است که مقام‌های امارت اسلامی بارها هشدار داده‌اند که حلقات مغرض در خارج از کشور تلاش می‌کنند تا با راه اندازی تبلیغات منفی ثبات موجود در کشور را برهم زنند و مردم را نسبت به نظام حاکم بی باور بسازند.

با این حال، مقامات امارت اسلامی از مردم می‌خواهند که در برابر توطئه‌های دشمنان صلح و ثبات کشور هوشیار باشند و فریب تبلیغات منفی و نادرست را نخورند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!