Connect with us

اخبار ساحوی

سازمانی در امریکا قانون جدید تاجیکستان را مبنی بر ممنوعیت حجاب محکوم کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

شورای روابط امریکا-اسلام، بزرگترین سازمان مدافع حقوق مسلمانان ایالات متحده، قانون جدید تاجیکستان را در ارتباط به ممنوعیت حجاب در این کشور محکوم کرده است.

کوری سایلر، رئیس این سازمان گفته است: «ممنوعیت حجاب نقض آزادی مذهبی است و چنین ممنوعیت‌هایی در مورد پوشش مذهبی نباید در هیچ کشوری که به حقوق مردم خود احترام می‌گذارد، جایی داشته باشد.»

امام علی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان، قانونی را توشیح کرده است که بر بنیاد آن پوشیدن «لباس‌های خارج از فرهنگ ملی» در این کشور ممنوع می‌باشد.

روزنامه اجینزیا نووا گزارش داده است که بر اساس این قانون، واردات، فروش، اعلان و استفاده از لباس‌های خارج از فرهنگ ملی در تاجیکستان ممنوع است.

رئیس جمهور تاجیکستان همچنان قانونی را توشیح کرده است که بر بنیاد آن کودکان از «عید گشتک» منع شده‌اند.

اخبار ساحوی

انتخابات ریاست جمهوری ایران به دور دوم رفت؛ مسعود پزشکیان مقابل سعید جلیلی

به گزارش رویترز، بر اساس نتایج منتشر شده توسط وزارت داخله ایران، از ۲۴ میلیون رای شمارش شده، مسعود پزشکیان بیش از ۱۰ میلیون رای، و سعید جلیلی بیش از ۹.۴ میلیون رای کسب کردند.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت داخله ایران روز شنبه اعلام کرد که نظر به آنکه هیچ یکی از نامزدان پیشتاز در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه بیش از ۵۰ درصد آرا را به دست نیاوردند، دور دوم به تاریخ ۱۵ سرطان برگزار می‌شود.

انتخابات برای تعیین جانشین ابراهیم رئیسی پس از مرگ وی در حادثه سقوط هلیکوپتر مشمول چهار نامزد بود.

به گزارش رویترز، بر اساس نتایج منتشر شده توسط وزارت داخله ایران، از ۲۴ میلیون رای شمارش شده، مسعود پزشکیان بیش از ۱۰ میلیون رای، و سعید جلیلی بیش از ۹.۴ میلیون رای کسب کردند.

محمد باقر قالیباف حدود ۳.۳ میلیون و مصطفی پور محمدی حدود ۲۰۶ هزار رای کسب کردند.

قالیباف در دور دوم از جلیلی اعلام حمایت کرده است.

 

مطالب مرتبط:

انتخابات ریاست جمهوری ایران رسماً آغاز شد


نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران: اگر برنده شوم، مرزها را به روی مهاجران افغان می‌بندم

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

انتخابات ریاست جمهوری ایران رسماً آغاز شد

Published

on

(Last Updated On: )

روند برگزاری انتخابات چهاردهمین دور ریاست جمهوری ایران از ساعت ۸ صبح امروز (جمعه، ۸ سرطان) با ۶۱ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر واجد شرایط رأی‌دادن در داخل و خارج آغاز شد.

خبرگزاری ایسنا گزارش داده که در کنار آغاز رأی‌گیری در سفارت ایران در نیوزلند، صندوق‌های رأی‌گیری برای انتخابات ریاست جمهوری ایران در دو شهر دیگر نیوزلند نیز گذاشته شده است.

شهروندان ایرانی خارج از این کشور نیز می‌توانند با پاسپورت معتبر به نامزد دل‌خواه‌شان رأی دهند.

پیش از این علی‌رضا محمودی، مسوول برگزاری انتخابات ریاست ‌جمهوری ایران در خارج از این کشور گفته بود که اولین نقطه آغاز انتخابات ریاست جمهوری ایران در نیوزیلند خواهد بود.

در چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف برای به‌دست‌آوردن کرسی ریاست جمهوری این کشور با هم رقابت می‌کنند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

به‌شمول خواهر رئیس گروه حماس دست‌کم ۲۴ فلسطینی در حملات هوایی اسرائيل در غزه کشته شدند

در خان یونس نیز منابع صحی گفتند که حملات توپخانه‌ای تانک‌های اسرائیلی چندین نفر را در یک کمپ چادری در غرب این شهر زخمی کرد.

Published

on

(Last Updated On: )

مقام‌های صحی غزه و منابع در شفاخانه گفتند که نیروهای اسرائیلی در سه حمله هوایی جداگانه، در ساعات اولیه روز سه‌شنبه دست‌کم ۲۴ فلسطینی را در شهر غزه (شمال باریکه غزه) کشتند. یکی از کشته‌شدگان خواهر اسماعیل هنیه، رئیس گروه اسلام‌گرای شبه‌نظامی حماس بود.

به گزارش رویترز ساکنان منطقه می‌گویند که تانک‌های اسرائیلی همچنین در طول شب، در عمق مناطق غربی رفح در جنوب باریکه غزه، چندین خانه را منفجر کردند.

به گفته منابع صحی، دو مورد از حملات هوایی اسرائیل دو مکتب در شهر غزه را هدف قرار داد که منجر به کشته شدن دست‌کم ۱۴ نفر شد. حمله دیگری به خانه‌ای در اردوگاه شاطی (ساحل)، یکی از هشت اردوگاه تاریخی پناهندگان نوار غزه، ۱۰ نفر دیگر را کشت.

خانه هدف قرار گرفته شده در اردوگاه شاطی متعلق به خاندان هنیه، رئیس سیاسی گروه حماس است که مقر گروهش در قطر است. اعضای خانواده هنیه و منابع صحی گفتند که یکی از خواهران هنیه به همراه سایر بستگانش کشته شدند.

بسیاری از بستگان هنیه از جمله سه پسرش را از ۷ اکتبر به این سو در حملات هوایی اسرائیل کشته شده‌اند. هنیه پس از حمله حماس به جنوب اسرائيل که باعث کشته شدن حدود ۱۲۰۰ نفر طبق آمار اسرائيل شد، ابراز خوشحالی کرد و تصاویری از «سجده شکر» او در رسانه‌های ایران نیز منتشر شد. آن حمله جنگ کنونی در غزه را رقم زد.

اردوی اسرائیل اعلام کرد که نیروهای آن شبه‌نظامیانی را در شهر غزه هدف قرار داده‌اند که در برنامه‌ریزی حملات به اسرائیل نقش داشته‌اند. این ستیزه جویان شامل برخی از کسانی بودند که در نگه داشتن گروگان‌ها و یا همچنین حمله فرا مرزی حماس در ۷ اکتوبر شرکت کرده بودند.

در بیانیه اردوی اسرائيل آمده است که نیروی هوایی این کشور به دو ساختمان «تروریست‌های حماس» در شاطی و درج تفاح در شمال نوار غزه حمله کردند. اردو اسرائیل گفت «تروریست‌ها از داخل مکاتبی که حماس از آنها به عنوان پوششی برای فعالیت‌های تروریستی استفاده می‌کرد فعالیت می‌کردند.»

حماس استفاده از امکانات غیرنظامی مانند مکاتب و شفاخانه‌ها را برای اهداف نظامی انکار می‌کند.

این گروه حملات به دو مکتب و خانه در اردوگاه شاطی را «قتل عام» توصیف کرد.

به طور جداگانه، شاخه‌های مسلح حماس و گروه‌ هم‌پیمان آن، «جهاد اسلامی» در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که اعضای آن‌ها بمب‌های راکتی را در شبانه روز به سمت نیروهای اسرائیلی در شرق رفح پرتاب کردند.

در خان یونس نیز منابع صحی گفتند که حملات توپخانه‌ای تانک‌های اسرائیلی چندین نفر را در یک کمپ چادری در غرب این شهر زخمی کرد.

سازمان پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد اعلام کرد هرج و مرج در غزه در حال شکل گیری است، چرا که گروه‌های قاچاق در غزه شکل گرفته است و این امر بر مشکلات ارسال کمک‌ها می‌افزاید.

یک ناظر جهانی گرسنگی نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد که خطر بالای قحطی در سراسر نوار غزه همچنان ادامه دارد، چرا که درگیری‌ها بدون وقفه ادامه دارد و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه همچنان محدود است.

حماس می‌گوید هر توافقی باید به جنگ پایان دهد. اما اسرائیل می‌گوید که تنها با توقف موقت در نبرد موافقت می‌کند چرا که می‌خواهد حماس را ریشه کن کند. حماس از سوی برخی کشورها از جمله امریکا، گروهی تروریستی معرفی شده است.

 

 

 

خبرهای مرتبط: 

 

 

کربی حمله اسرائيل بر رفح را با بمباران امریکا در افغانستان و عراق تشبیه کرد

 

 

تشدید حملات اسرائیل در رفح منجر به کشته‌شدن ده‌ها فلسطینی شد

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!