Connect with us

رویداد های اخیر

زلزله‌ی به بزرگی ۵.۷ درجه، بخش‌هایی از افغانستان را تکان داد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

زلزله‌ی شدیدی به بزرگی ۵.۷ درجه، صبح امروز (شنبه ۱۶دلو) بخش‌هایی از افغانستان، از جمله کابل، را تکان داده‌است.

به‌گزارش مرکز زلزله‌نگاری اروپا-مدیترانه (EMSC)، مرکز این زلزله کوه‌های هندوکش گفته شده است.

این زلزله که حوالی ساعت ۹:۰۰ صبح رخ داد، در شهر کابل نیز محسوس شده است.

به گفته این مرکز این زلزله در عمق ۲۰۹ کیلومتری زمین بوده است.

این درحالی است که ماه گذشته (۲۷جدی) در نتیجه یک زلزله شدید در ولایت بادغیس دست کم ۲۶ تن جان باختند و ۷۰۰ خانه مسکونی تخریب گردید.

مرکز این زلزله ولسوالی قادس گفته شده بود.

رویداد های اخیر

عمران خان: مذاکره با افغانستان تنها راه حل مشکل تروریزم در پاکستان است

Published

on

(Last Updated On: )

عمران خان، صدر اعظم پیشین پاکستان گفته است که کشورش با افغانستان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و مذاکرات مسالمت آمیز، تنها راه حل مشکل تروریزم است.

عمران خان در پیامی که روز پنجشنبه در صفحه ایکس اش منتشر شد، گفت که حکومت وی با وجود تیرگی روابط با حکومت وقت افغانستان، گفتگوهای مستقیم انجام می‌داد و در جریان سه سال، تروریزم را موفقانه از بین برد.

وی افزود که پس از پایان حکومت اش، اتخاذ سیاست بایدن سبب بروز مشکلات متعددی شد و امروز، مردم پاکستان از عواقب آن که افزایش تروریزم است، رنج می‌برند.

عمران خان انتقاد کرد که وزیر امور خارجه حکومت کنونی پاکستان تا هنوز به افغانستان سفر نکرده و هیچ اقدام جدی دیپلوماتیک انجام نداده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با سفیر جاپان: تعاملات ما با منطقه و جهان در مسیر مثبت پیش می‌رود

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت امور خارجه در دیدار با سفیر جاپان در کابل گفته است که تعاملات امارت اسلامی با منطقه و جهان در مسیر مثبت پیش می‌رود و امارت اسلامی می‌خواهد تا با درنظرداشت سیاست متوازن، عدم ضرر رسانی به دیگران و سیاست اقتصاد محور خود، با همه طرف‌ها روابط آبرومندانه داشته باشد.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه که امروز (جمعه) منتشر شد، امیر خان متقی سفر اخیر هیات امارت اسلامی به جاپان را گامی سازنده در راستای گسترش روابط دوجانبه دانست و گفت این گونه تعاملات باید ادامه داشته باشد تا زمینه برای همکاری‌های دوجانبه فراهم شود.

آقای متقی تاکید کرد که در حال حاضر با امنیت سرتاسری در افغانستان، فرصت های سرمایه گذاری زیادی ایجاد شده است و جاپان می‌تواند در پروژه های بزرگ سرمایه گذاری کند.

از سوی دیگر، تاکایوشی کورامایا، سفیر جاپان گفت که سفر هیات امارت اسلامی به این کشور گام مثبتی بود و ابراز امیدواری کرد که این سفر نقش مهمی در روابط دو کشور ایفا کند.

او مبارزه قاطع با کشت و تولید مواد مخدر را ستود و از همکاری جاپان در زمینه فراهم سازی کشت بدیل اطمینان داد.

سفیر جاپان همچنان به گروه های کاری روند دوحه اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که کار مشترک بین افغانستان و جامعه جهانی نتایج خوبی به همراه داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار مسوولان بلندپایه امنیتی کشور با رهبر امارت اسلامی

Published

on

(Last Updated On: )

سخنگوی امارت اسلامی از دیدار مسوولان بلندپایه امنیتی کشور به شمول سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت داخله و محمد یعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع با مولوی هبت الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی خبر داده است.

ذبیح الله مجاهد در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشت که در این نشست که در ولایت کندهار صورت گرفت، گزارش امنیتی کشور ارائه شد.

وی افزود که پیشنهادات ارگان‌های امنیتی استماع گردید و به آنها در بخش اجراآت و استقامت‌های کاری، هدایات لازم داده شد.

به گفته وی، تصامیم ضروری برای بهبود نظم، تجهیز و ارتقای ظرفیت این نهادها اتخاذ گردید.

در این نشست، عبدالحق وثیق، رئیس عمومی استخبارات، عبدالقیوم ذاکر، معاون وزارت دفاع و محمد نبی عمری، معاون وزارت داخله نیز حضور داشتند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!