Connect with us

رویداد های اخیر

رینا امیری: مدافعان حقوق افغان‌ها متحد شوند

منتشر شده

در

رینا امیری، نماینده ویژه ایالات متحده در امور زنان و حقوق بشر افغانستان از مدافعان حقوق افغان‌ها خواسته است تا در مورد نحوه تعامل با امارت اسلامی اتفاق نظر داشته باشند.

امیری این سخنان را روز جمعه در نشستی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد زیر عنوان «مبارزه با آپارتاید جنسیتی: وضعیت زنان و دختران در افغانستان» بیان کرد.

او گفت: «در میان افغان‌ها درد و آسیب‌های فراوانی وجود دارد. آن را علیه یکدیگر قرار ندهید حتی زمانی که مخالف هستید. اختلاف نظر وجود خواهد داشت. در یک وضعیت ناامید کننده مانند افغانستان، مردم در مورد چگونگی حرکت به جلو نظریات متفاوتی دارند. برخی معتقدند که باید با طالبان (امارت اسلامی) نشست و گفتگو کرد و برخی نه، اما زهرآگینی در این بحث فقط به طالبان (امارت اسلامی) کمک می کند.»

وی افزود: «کسانی که از حقوق افغان‌ها دفاع می‌کنند باید دور هم جمع شوند.»

نماینده خاص امریکا در امور زنان افغان همچنین بر اهمیت تعامل با افغان‌های مخالف امارت اسلامی تاکید کرد.

او پرسید: «وقتی شما با طالبان (امارت اسلامی) تعامل می‌کنید، تعامل با غیر طالبان کجاست؟ چهل میلیون افغان، نمایندگان آنها چه کسانی هستند؟»

امیری گفت: «با افغان‌ها در داخل و خارج از کشور باید به شیوه ای بسیار معنادار تعامل صورت گیرد.»

در این نشست، ریم عبدالله الفلاسی، نماینده امارات متحده عربی گفت که محدودیت‌های موجود بر زنان افغان را نمی‌توان از طریق دین یا آموزه های اسلام توجیه کرد.

این در حالی است که امارت اسلامی گفته است که متعهد به تامین حقوق دختران و زنان افغان در چارچوب شریعت است.

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!