Connect with us

صحت

رعایت این نکات در ماه رمضان شما را پر انرژی نگه می‌دارد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کلینیک کلیولند در امارات متحده عرب موارد را دریافته که با مراعات کردن آن در ماه مبارک رمضان پر انرژی میمانید و همچنان از کاهش وزن جلوگیری می‌کنید.

طوری که مسلمانان در سراسر جهان از خوردن و نوشیدن در ماه مبارک رمضان از صبح صادق تا شام پرهیز استند، اما مهم است که میان افطار و صبح صادق تغذیه مناسب داشته باشد تا برای روز آینده آماده باشند.

کسانیکه کار می‌کنند یا به مکاتب و دانشگا‌ه‌ها میروند مهم است در باره تغذیه خود فکر کنند.

کلینیک کلیولند چند موارد ساده را ذکر کرده که در ماه مبارک رمضان به حفظ وزن کمک می‌کند.

نوشیدن آب کافی:

میزان مایعات مورد نیاز یک شخص مربوط به سن، جنس، آب وهوا، و فعالیت‌های روزمره‌اش میشود.

بر اساس یافته‌های صحی، جوانان روزانه بین دو تا سه لیتر آب نیاز دارند، باید تلاش شود قبل از آغاز رمضان مایعات کافی نوشیده شود.

داکتران توصیه کرده که از نوشیدن بیشتر قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار در ماه مبارک رمضان جلوگیری کنید، چرا که این مواد کافین دارد و باعث افزایش ادرار می‌شود.

به گفته‌ی داکتران افطاری باید با غذاهای که آب دارد آغاز شود مانند سوپ؛ و سبزیجات و میوه‌های دیگر مانند لیمو، تربوز و غیره که در ترکیب خود آب دارد باید بیشتر استفاده شود.

چرا این مورد مهم است؟

بر اساس یافته‌های این کلینیک بدن انسان ۶۰ درصد آب دارد که در برای میتابولیزم و انتقال مواد غذایی و همچنان برای خارج کردن مواد فاضله حیاتی است.

پزشکان توصیه کرده اند که دی هایدراید( کم آبی بدن) باعث از دست دادن وزن می‌شود.

این مرکز صحی توصیه میکند که همه در ماه مبارک رمضان تلاش میکنند تا غداهای دلخواه خود را استفاده کنند، اما افزوده که از غذاهای با نمک، شیرین و چربی ناسالم باید اجتناب شود که باعث تشنگی می‌شود.

پزشکان می‌افزایند که از سبزیجات و میوه باید استفاده بیشتر شود.

این کلینیک افزوده که پلان منظم برای غدا و فعالیت‌های تان در ماه مبارک رمضان با شما کمک خواهد کرد تا با انرژی باشید و برای روزه گرفتن آماده شوید.

این کلینیک توصیه کرده که از غذاهای متعادل مانند نان، حبوبات، سبزیجات،  میوه جات، گوشت ماهی، گوشت مرغ، شیر، ماست، پنیر و چربی‌های سالم استفاده کنید.

این مرکز افزوده که از غذاهای استفاده کنید که زود هضم می‌شود، اما به مرور زمان انرژی آزاد می‌کنند، مانند  حبوبات ومیوه جات و سبزیجات و همچنان غذاهای که کاربوهایدرایت دارند مانند لوبیا، برنج و گندم.

پزشکان همچنان گفته اند باید در ماه مبارک رمضان فعال باشید و قدم بزنید.

چرا این مورد مهم است؟

پزشکان می‌گویند که در ماه مبارک رمضان انرژی بیشتر مصرف می‌شود، اما با مراعات کردن این موارد انرژی ثابت میماند و یا افزایش میابد که از کاهش وزن جلوگیری میکند.

صحت

 گسترش خدمات صحی به افغان‌های عودت کننده در تورخم

به گفته سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد از اوایل ماه اپریل دست‌کم ۴۴۹۰۰ افغاتن برگشته اند که حدود ۵۸ درصد آنها کودک هستند.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت صحت عامه می‌گوید که در نشستی که به رهبری امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار برگزار شد، در آن نماینده‌گان سازمان صحی جهان، اداره یونیسیف، مؤسسه تطبیق کننده جک و یک تعداد از نماینده‌گان مؤسسات دیگر اشتراک داشتند درباره گسترش خدمات صحی به افغان‌های عودت کننده در گذرگاه تورخم برگزار شد.

در اعلامیه‌ای وزارت صحت عامه آمده است که در این نشست در مورد پاسخ‌ گویی و آماده‌گی در حالات اضطراری، گسترش عرضه خدمات صحی برای عودت‌کننده‌گان و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، تصمیم گرفته شد تا شمار مراکز صحی و کارمندان صحی افزایش یابد، تا به مشکلات صحی عودت‌کننده‌گان به ‌موقع رسیده‌گی شود.

این درحالیست که جمعیت هلال احمر افغانی می‌گوید که در یک هفته گذشته برای حدود ۲ هزار مهاجر افغانستانی اخراج‌شده از پاکستان خدمات صحی ارائه کرده است. این‌‌ جمعیت گفته که روزانه برای ۱ هزار و ۵۰۰ عودت‌کننده نیز غذای آماده توزیع می‌شود.

گفتنی است که روزانه هزاران نفر از مهاجرین افغان به گونه اجباری از پاکستان اخراج می‌شوند.

به گفته سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد از اوایل ماه اپریل دست‌کم ۴۴۹۰۰ افغاتن برگشته اند که حدود ۵۸ درصد آنها کودک هستند.

Continue Reading

صحت

سازمان ملل: کاهش کمک‌های خارجی باعث مرگ زنان بیشتر در دوران بارداری و ولادت می‌شود

گزارش سازمان‌های سازمان ملل از جمله سازمان جهانی صحت (WHO) در روز دوشنبه نشان می‌دهد که در سطح جهانی، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۳، مرگ و میر مادران ۴۰ درصد کاهش داشته است

Published

on

(Last Updated On: )

 سازمان ملل می‌گوید کاهش کمک‌ها می‌تواند باعث مرگ زنان بیشتر در دوران بارداری و ولادت شود.

خبرگزاری رویترز نوشته است که، سازمان ملل هشدار داده است که کاهش بودجه‌های کمک‌رسانی تهدیدی برای تضعیف سال‌ها پیشرفت در کاهش مرگ زنان در دوران بارداری و ولادت است و می‌تواند منجر به افزایش مرگ و میر زنان و نوزادان شود.

گزارش سازمان‌های سازمان ملل از جمله سازمان جهانی صحت (WHO) در روز دوشنبه نشان می‌دهد که در سطح جهانی، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۳، مرگ و میر مادران ۴۰ درصد کاهش داشته است که عمدتاً به دلیل دسترسی بهتر به خدمات صحی ضروری است.

با اینکه این گزارش مستقیماً به قطع کمک‌های خارجی امریکا اشاره نکرده اما تاکید دارد که روند کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان با روند کنونی می‌تواند برعکس شود.

به جز امریکا سایر کشورهای کمک کننده از جمله بریتانیا نیز برنامه‌هایی را برای کاهش بودجه کمک اعلام کرده اند. در این گزارش آمده است که حتی قبل از کاهش کمک‌ها به رهبری ایالات متحده، اوضاع در برخی کشورها رو به عقب بود و پیشرفت از سال ۲۰۱۶ در سطح جهانی کند شده است.

این کاهش خدمات حیاتی برای سلامت مادران، نوزادان و کودکان در بسیاری از کشورها را به تعویق می‌اندازد و از سوی دیگر تعداد کارکنان را کاهش می‌دهد، تأسیسات را تعطیل کرده و زنجیره تامین تجهیزات را مختل می‌کند.

گفتنی است ترمپ با آمدن دوباره به قصر سفید دستور تعطیلی اداره توسعه خارجی امریکا را صادر و هزاران نیروی آن را اخراج کرد.

Continue Reading

صحت

هشدار سازمان‌های جهانی از پیامدهای قطع کمک‌ها در بخش صحی افغانستان

Published

on

(Last Updated On: )

سازمان‌های جهانی از پیامدهای قطع کمک‌ها در بخش صحی و کاهش بودجه نهادهای امداد رسان برای افغانستان هشدار می‌دهند.

نهادهای مربوط به سازمان ملل گفته‌اند که دستور کامل قطع کمک‌های دولت ایالات متحده و کاهش بودجه سال ۲۰۲۵، باعث تعلیق یا بسته‌شدن نزدیک به دو هزار مرکز صحی در افغانستان خواهد شد.

از سویی هم، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) هشدار داده است که اگر تنها ۲۵ درصد از بودجه تأمین شود، از میان ۹.۳ میلیون نفر که به خدمات صحی نیاز دارند، ۷ میلیون نفر از این خدمات محروم خواهند شد.

این گزارش خاطرنشان ساخته که بدون تأمین فوری و بودجه کافی، میزان مرگ ومیر کودکان ممکن است به طور چشمگیری افزایش یابد، زیرا سوءتغذیه همچنان یکی از علل اصلی مرگ‌ و میر در کودکان زیر پنج سال است.

برنامه جهانی غذا نیز هشدار داده که افغانستان با بحران شدید سوء‌تغذیه در میان کودکان روبه‌رو است و پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۲۵، تعداد کودکان مبتلا به سوء تغذیه به ۳.۵ میلیون نفر برسد.

گزارش‌های جدید برنامه جهانی غذا نشان می‌دهند که از هر۱۰ خانواده در افغانستان، ۸ خانواده قادر به تأمین یک رژیم غذایی کافی نیستند و از هر چهار خانواده، سه خانواده برای خرید مواد غذایی اولیه مجبور به قرض گرفتن پول می‌شوند.

نهادهای سازمان ملل بر لزوم توجه فوری جامعه جهانی به وضعیت انسانی در افغانستان و ارائه کمک‌های بشردوستانه تأکید کرده‌اند.

این درحالی است که پیشتر وزارت اقتصاد گزارش‌های برخی نهادهای بین‌المللی در مورد گسترش فقر در افغانستان را اغراق آمیز و دور از واقعیت دانسته بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!