Connect with us

اخبار ساحوی

در ولايت تخار دو خانم خود را به رود خانه ی آمو انداخته خود کشی کردند

منتشر شده

در

مسوولان در اداره امور زنان این ولایت میگویند که: این خانم ها به علت خشونت های خانواده گی وعدم تحمل دوری شوهر از خانه  فرار کرده دست به چنین اقدام زده است. در گزارش این اداره همچنان گفته شده که: 68 قضیه ی تجاوز جنسی، فرار از منزل، ازدواج اجباری، خود کشی وعرایض حقوقی از اول سال جاری تا کنون نیز ثبت این اداره شده است. گزارشگر راډيو- ټلويزيون آريانا محمد قاسم نصرالهی گزارش داده كه: شاکره خانم  21 ساله  که 39 روز از ازدواجش گذشته بود صبح وقت روز دوشنبه  2  ماه سرطان امسال از روستای ماندره ی تخار از خانه نا پدید شده بود. گزارش می افزاید بعد از جستجوی زیاد معلوم شد که شاکره خود را به رود خانه ی تالقان انداخته وخود کشی کرده است. این گزارش می افزاید: جسد این خانم 22 ساله پس از گذشت چهار روز از کنار رود خانه ی تالقان دریافت شده و به منزل پدرش باز گردانده شد. دراین گزارش همچنان از قضیه مشابه دیگر یاد شده که فاطمه  خانم 22 ساله پس از اعمال خشونت وعدم تحمل دوری شوهرش که برای کاربه ایران رفته بود،  شام دوشنبه 16 جوزای امسال خود را به رود خانه ی آمو انداخته و به زندگی خود پایان داده است. رزم ارا حوارش رییس اداره امور زنان ولایت تخار اين خودکشی  زنان را فاجعه بار وغیر قابل تحمل خوانده وخواستار مجازات سنگین به عاملین  این نوع خشونت خانواده گی شده است. رزم ارا حوارش رییس اداره امور زنان ولایت تخار ميگويد: دراین قمست کمسیون منع خشونت علیه زنا ن در سطح ولایت توانست قضایا را مورد پیگرد جدی قرار داده تا زمانیکه ما بتوانیم عاملین این قضایا به را به اشد مجازات محکوم کرده تا به دیگران عبرت باشد. خانم حوارش میگوید: به ارتباط این دو قضیه دها گزارش ومکاتیب رسمی با ادارات امنیتی وعدلی وقضایی تبادله کرده ودر نتیجه تلاش های زیاد موفق به دستگیری یک تن از اعضایی خانواده عاملین این خوکشی ها شده است. رییس امور زنان تخار تاکید کرد که: بیشتر عوامل خودکشی خانم ها را بستر نا مناسب زنده گی درخانواده و بروز خشونت تشکیل میدهد. وی افزود برای کاهش سطح چنین خودکشی ها هماهنگی لازم را با اداره های فعال دربخش مشاوره حقوقی خانوادگی طی حد اقل هشت سال گذشته انجام داده اند, اما متاسفانه هنوزهم گزارش های تکان دهنده ی ازعوامل خشونت بارعلیه زنان دریافت می کنند.
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

واکنش پاکستان به سخنان یک مقام امریکایی‌ درباره توانایی موشکی آن کشور

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

Published

on

وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا مبنی بر اینکه توانایی موشکی پاکستان تهدیدی علیه امریکاست، این اظهارات را «بی‌اساس و فاقد هرگونه منطق و درک تاریخی» دانست.

بیانیه افزود: «پاکستان و امریکا از سال ۱۹۴۵ روابط مثبت و گسترده‌ای داشته‌اند. ادعاهای اخیر ایالات متحده علیه یکی از متحدان عمده غیر ناتو، در شرایطی که هیچ مدرک معتبری در این زمینه وجود ندارد، به روابط کلی دو کشور کمکی نمی‌کند.

وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد: «پاکستان هرگز نیت بدی نسبت به ایالات متحده نداشته است و این واقعیت بنیادین هیچ تغییری نکرده است. برعکس، پاکستان فداکاری‌های عظیمی برای این رابطه انجام داده و همچنان در عواقب سیاست‌های ایالات متحده در منطقه رنج می‌برد.

بیانیه در ادامه تأکید کرد: «متأسفانه مقام امریکایی پاکستان را در کنار کشورهایی قرار داده که در رابطه‌ای خصمانه با ایالات متحده هستند، در حالیکه از توانمندی‌های موشکی بسیار قدرتمندتر در همسایگی شرقی پاکستان چشم‌پوشی کرده و نگرانی‌ها درباره توانایی‌های پاکستان را به نظر می‌رسد که به تحریک دیگران مطرح می‌کند تا از این طریق ثبات استراتژیک شکننده در منطقه را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجهٔ پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «ما می خواهیم تکرار کنیم که قابلیت‌های استراتیژیک پاکستان به منظور دفاع از حاکمیت آن و حفظ صلح و ثبات در آسیای جنوبی است.»

این در حالی است که واشنگتن به تازگی بر نهاد‌های مرتبط با برنامهٔ توسعهٔ موشک‌های بالستیک پاکستان تعزیرات وضع کرد، به شمول ادارهٔ دفاعی دولتی که از این برنامه نظارت می‌کند.

وزارت خارجهٔ ایالات متحده به تاریخ (۲۸ قوس) با نشر اعلامیه‌ای گفت که "تاسیسات انکشاف ملی پاکستان" مستقر در اسلام‌آباد، که مسوول برنامه میزایل بالستیک پاکستان است و در زمینۀ تدارک اجزا برای پیشبرد برنامه میزایل دوربرد بالستیکی پاکستان کار می‌کند" شامل نهادهایی است که تحریم شده اند.

چند ساعت پس از آن، اسلام آباد این تصمیم واشنگتن را "متعصبانه و تاسفبار" خواند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تحریک طالبان پاکستان: ۱۶ سرباز را کشتیم

Published

on

تحریک طالبان پاکستان اعلام کرده که ۱۶ سرباز در حمله بر یک پوسته اردو در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند.

یک مقام استخباراتی پاکستان به خبرگزاری فرانسه گفته است که در حدود ۳۰ شبه نظامی بر این پوسته در ساحه مکین حمله کردند.

اردوی پاکستان تا کنون در مورد این حادثه چیزی نگفته است.

طبق یک خبر دیگر، اردوی پاکستان اعلام کرده است که ۲۵ نفر در پیوند به حملات بر سربازان در ماه می سال ۲۰۲۳ به حبس ۲ الی ۱۰ سال محکوم شده اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

یک مقام ارشد امریکا می‌گوید برنامه راکتی پاکستان «تهدیدی در حال ظهور» است

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

Published

on

یک مقام ارشد قصر سفید روز پنجشنبه گفت که پاکستان مجهز به سلاح هسته‌ای در حال توسعه قابلیت‌های راکت‌های بالستیک دوربرد است که در نهایت می‌تواند به این کشور اجازه حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا را بدهد و این یک «تهدید در حال ظهور» برای ایالات متحده می‌باشد.

به گزارش رویترز، اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا نشان می‌دهد که روابط میان واشنگتن و اسلام آباد تا چه حد از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان در سال ۲۰۲۱ به تیرگی گراییده است.

این اظهارات همچنین این پرسش را مطرح می‌کند که آیا پاکستان اهداف برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و راکت‌های بالستیک خود را که برای مقابله با هند ایجاد شده بود، تغییر داده است یا خیر.

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

فاینر گفت، اگر این روند ادامه یابد، «پاکستان توانایی حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا، از جمله در ایالات متحده را خواهد داشت.»

وی با نام بردن از روسیه، کوریای شمالی و چین ادامه داد: تعداد کشورهای مجهز به سلاح هسته‌ای با راکت‌هایی که می‌توانند به سرزمین امریکا برسند «بسیار کم است و آنها دشمنی می‌کنند.»

فاینر گفت: «بنابراین، صراحتاً، برای ما سخت است که اقدامات پاکستان را چیزی جز تهدیدی در حال ظهور برای ایالات متحده بدانیم.»

این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که واشنگتن دور جدیدی از تحریم‌ها را در رابطه با برنامه توسعه راکت‌های بالستیک پاکستان، از جمله برای اولین بار علیه اداره دفاعی دولتی که بر این برنامه نظارت می‌کند، اعلام کرد.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!