Connect with us

جهان

خواهر رهبر کوریای شمالی کوریایی جنوبی را به حمله هسته‌ای تهدید کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

خواهر رهبر کوریای شمالی بار دیگر همسایه کشورش کوریای جنوبی را به حمله هسته‌ای تهدید کرده است. این دومین هشدار او در جریان یک هفته به کوریای جنوبی است.

خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه، ۱۶ حمل گزارش داد که کیم یو جونگ، خواهر رهبر کوریای شمالی در واکنش به سخنان وزیر دفاع کوریای جنوبی گفته است که کشورش مخالف جنگ است، اما اگر همسایه‌اش رویارویی نظامی را انتخاب کند یا حمله پیش‌گیرانه انجام دهد، در آن صورت نیروهای هسته‌ای کوریای شمالی باید حمله کنند.

کیم یو جونگ که یکی از مقام‌های ارشد دولت و حزب حاکم کوریای شمالی است، به گزارش خبرگزاری یونهاپ، اظهارات اخیر وزیر دفاع کوریای جنوبی در مورد حملات به کوریای شمالی را اشتباه بسیار بزرگ توصیف کرده است.

سو ووک، وزیر دفاع کوریای جنوبی، روز جمعه گفته بود که ارتش کشورش دارای انواع موشک با برد طولانی، دقت و قدرت قابل توجه است و قابلیت اصابت دقیق و سریع به هر هدفی در کوریای شمالی را دارد.

مقام‌های کوریای شمالی هشدار داده‌اند که در صورت انجام هر گونه اقدام نظامی خطرناک مانند حمله پیش‌گیرانه از سوی کوریای جنوبی، پیونگ یانگ اهداف اصلی در سئول را نابود خواهد کرد.

خواهر رهبر کوریای شمالی گفته است که پیونگ یانگ مخالف جنگ است، زیرا سبب ویرانی می‌شود و کشورش کوریای جنوبی را دشمن اصلی خود نمی‌داند.

او گفته است:”به عبارت دیگر، این بدان معنا است تا زمانی که ارتش کوریای جنوبی اقدام نظامی علیه کشور ما انجام ندهد، هدف حمله ما تلقی نخواهد شد.”

خواهر رهبر کوریای شمالی افزوده است:”اما اگر کوریای جنوبی به هر دلیلی – چه با قضاوت نادرست کور شده باشد یا نه – اقدام نظامی مانند حمله پیش‌گیرانه را که توسط سو ووک تبلیغ می‌شود، انتخاب کند، وضعیت تغییر خواهد کرد. در این صورت، کوریای جنوبی خود به یک هدف تبدیل خواهد شد.”

کیم یو جونگ هشدار داده است که اگر ارتش کوریای جنوبی حتا یک اینچ از خاک کوریای شمالی را نقض کند، با یک فاجعه وحشتناک غیرقابل تصور روبرو خواهد شد و نیروی رزمی هسته‌ای کوریای شمالی ناگزیر باید به وظیفه خود عمل کند.

او می‌گوید که این فقط یک تهدید نیست، بلکه توضیح مفصلی از واکنش کوریای شمالی به اقدام نظامی احتمالی بی‌پروا از سوی کوریای جنوبی است.

این درحالی است که کوریای شمالی در سال جاری چندین موشک را آزمایش کرده است. این موضوع کوریای جنوبی و امریکا را نگران کرده است.

جهان

زلنسکی: پس از توافق آتش‌بس برای مذاکره مستقیم با روسیه آماده هستیم

زلنسکی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: «ما آمادگی داریم که پس از آتش‌بس، در هر چارچوبی حاضر شویم.»

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه (۲ثور) اعلام کرد که کی‌یف فقط پس از برقراری آتش‌بس، برای گفتگوی مستقیم با روسیه آمادگی دارد.

زلنسکی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: «ما آمادگی داریم که پس از آتش‌بس، در هر چارچوبی حاضر شویم.»

به نوشته رویترز، رئیس جمهور اوکراین در عین حال هشدار داد که موافقت سریع با همه مفاد توافقنامه صلح غیرممکن است.

وی افزود، هیاتی از مقام‌های ارشد اوکراین روز چهارشنبه در لندن با مقام‌های غربی دیدار و درباره آتش‌بس جزئی یا کامل گفتگو خواهد کرد.

زلنسکی همچنین مدعی شد که شهروندان چینی در یک مرکز تولید طیاره‌های بدون سرنشین در روسیه کار می‌کنند. وی پیشتر نیز چین را به تامین سلاح برای روسیه متهم کرده بود.

اظهارات زلنسکی درباره گفتگو با روسیه پس از آن مطرح شد که ولادیمیر پوتین هفته جاری به مناسبت عید مسحیان آتش‌بسی ۳۰ ساعته با اوکراین اعلام کرد.

پوتین دوشنبه پس از پایان این آتش‌بس گفت: «کی‌یف در ابتدا ابتکار مسکو برای آتش‌بس عید را رد کرد، اما سپس «تشویق» شد که با آن موافقت کند.»

رئیس‌جمهور روسیه ادامه داد: «ظاهراً فرد باهوش‌تری -به احتمال زیاد از عوامل خارجی حامی اوکراین- پیدا شد که پیشنهاد داد که رد چنین ابتکاراتی به منزله از دست دادن موقعیت کی‌یف است و آنها به سرعت موافقت کردند.»

وی افزود: «روسیه نسبت به هرگونه ابتکار صلح نگرش مثبتی دارد؛ ما امیدواریم که نمایندگان حکومت اوکراین نیز نسبت به آنها نگرش مثبتی داشته باشند.»

در همین حال، رسانه‌ها گزارش دادند، سخنگوی کرملین روز سه‌شنبه گفت که اگر اوکراین «موانع» را بردارد، رئیس جمهور روسیه برای گفتگوی مستقیم با کی‌یف آمادگی خواهد داشت.

Continue Reading

جهان

پوتین: آماده مذاکرات مستقیم صلح با اوکراین هستیم

پوتین که با خبرنگار تلویزیون دولتی روسیه صحبت می کرد، گفت: «درگیری‌ها پس از آتش بس عید پاک از سر گرفته شده است؛ با این حال مسکو پذیرای هرگونه ابتکار صلح است و از کی‌یف نیز همین انتظار را دارد.»

Published

on

(Last Updated On: )

خبرگزاری رویترز گزارش داده است ک ه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای اولین بار از روزهای آغازین جنگ، مذاکرات دوجانبه با اوکراین را پیشنهاد کرد.

در عین حال ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی او نیز گفت که کی‌یف مشتاق است درباره توقف حملات به اهداف غیرنظامی گفتگو کند.

در حالی که زلنسکی مستقیماً به پیشنهاد پوتین پاسخ نداد، او در سخنرانی شبانه خود تأکید کرد که اوکراین آماده هرگونه گفتگو در مورد آتش بس است که حملات به غیرنظامیان را متوقف کند.

هر دو رهبر با فشار از سوی ایالات متحده روبرو هستند که تهدید کرده است تا زمانی که پیشرفتی حاصل نشود، از تلاش‌های صلح خود کناره گیری خواهد کرد. این درحالی است که هم روسیه و هم اوکراین یکدیگر را به نقض آتش بس عید مسحیان متهم می‌کنند.

پوتین که با خبرنگار تلویزیون دولتی روسیه صحبت می کرد، گفت: «درگیری‌ها پس از آتش بس عید پاک از سر گرفته شده است؛ با این حال مسکو پذیرای هرگونه ابتکار صلح است و از کی‌یف نیز همین انتظار را دارد.»

زلنسکی هم گفت: «اوکراین روز چهارشنبه در لندن در مذاکرات با امریکا و کشورهای اروپایی شرکت خواهد کرد.»

این گفتگوها دنباله نشست پاریس در هفته گذشته است که در آن ایالات متحده و کشورهای اروپایی راه های پایان دادن به جنگ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

Continue Reading

جهان

هزاران معترض در سراسر امریکا علیه ترمپ تظاهرات کردند

برخی معترضان شعارهایی در حمایت از مهاجرانی سر دادند که دولت ترمپ آن‌ها را اخراج کرده یا در حال تلاش برای اخراج آن‌هاست.

Published

on

(Last Updated On: )

هزاران معترض روز شنبه (۳۱حمل) در واشینگتن و دیگر شهرهای امریکا گرد هم آمدند تا مخالفت خود را با سیاست‌های دونالد ترمپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، در زمینه اخراج مهاجران، اخراج کارمندان دولتی و جنگ‌های غزه و اوکراین ابراز کنند.

به گزارش رویترز، در بیرون قصر سفید، معترضان شعارهای در دست داشتند که در آن‌ها نوشته شده بود: «کارگران باید قدرت داشته باشند»، «پادشاهی نه»، «ارسال سلاح به اسرائیل را متوقف کنید» و «دادرسی عادلانه».

برخی معترضان شعارهایی در حمایت از مهاجرانی سر دادند که دولت ترمپ آن‌ها را اخراج کرده یا در حال تلاش برای اخراج آن‌هاست.

آن‌ها همچنین همبستگی خود را با کارمندانی که از سوی دولت فدرال اخراج شده‌اند و پوهنتون‌های که بودجه آن‌ها به دلیل تهدیدات ترمپ به خطر افتاده است، اعلام کردند.

برخی معترضان پرچم فلسطین در دست داشتند و دستمال فلسطینی بر گردن انداخته بودند، شعار «فلسطین آزاد» سر می‌دادند و همبستگی خود را با فلسطینی‌هایی که در جنگ اسرائیل در غزه کشته شده‌اند، اعلام می‌کردند.

برخی دیگر نیز با در دست داشتن نمادهایی، از اوکراین حمایت می‌کردند و خواهان موضع‌گیری قاطع‌تر واشینگتن در برابر جنگی بودند که ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه، در اوکراین به راه انداخته است.

به نوشته رویترز، از زمان آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، بیش از ۲۰۰ هزار کارمند فدرال اخراج شده و تلاش برای از بین بردن برخی نهادهای دولتی مانند وزارت آموزش در جریان است.

ماموران اداره سرحدی و مهاجرت، در این مدت به اتهام طرفداری از حماس و یهودی‌ستیزی، ویزای شماری از محصلین خارجی را لغو و ده‌ها محصلین خارجی را بازداشت کرده‌اند.

دولت هم تهدید کرده است که بودجه فدرال پوهنتون‌ها را که برنامه‌های مرتبط با تنوع، برابری و شمول و ابتکارات زیست‌محیطی را کنار نگذارند و مانع اعتراضات محصلین طرفداری از فلسطین نشوند را قطع خواهد کرد و در مواردی پرداخت بخشی از این بودجه‌ها را معلق کرده است.

راهپیمایی‌های مشابهی نیز در نیویارک، شیکاگو و ده‌ها شهر دیگر در ایالات متحده برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!