Connect with us

رویداد های اخیر

حکومت واردات مواد نفتی بی‌کیفیت را ممنوع کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مسوولان گمرک هرات در مرز اسلام قلعه گفته‌اند که ده‌ها تانکر تیل بی‌کیفیت را طی ماه‌های گذشته متوقف کرده‌اند و می‌افزایند که اخیراً واردات تیل بی‌کیفیت به‌گونه کامل منع شده است. بنابراین، روزانه تانکرهای حامل مواد نفتی در مرز اسلام قلعه از لحاظ کیفیت آزمایش می‌شوند وسپس وارد بازار کشور می‌گردند.

مدیریت مبارزه با جرایم سنگین قوماندانی امنیه هرات هم تأکید می‌کند با افرادی که به روند واردات تیل و مواد غذایی بی‌کیفیت ادامه دهند برخورد جدی خواهد شد.

شفیق الله صمیم، معاون گمرک اسلام قلعه هرات گفته است: «تیل‌های که از ایران وارد کشور می‌شود توسط اداره نورم و استندرد بررسی می‌شود و توسط امکانات و دستگاه‌های که در اختیار دارند کاملاً آزمایش می‌گردد. ازاینرو، اگر نتیجه آزمایش منفی باشد اجازه ورود به تانکرها داده نمی‌شود، هفته گذشته هم ۸۰ تانکر تیل وارد شده است، اما تا اینکه مرکز اجازه ندهد، نمی‌گذاریم که وارد بازار گردد».

با این حال، مدیریت مبارزه با جرایم سنگین قوماندانی امنیه هرات هم اخیراً مسئله واردات تیل بی‌کیفیت را جدی گرفته است، در ماه‌های گذشته بیش‌از ده تانکرحامل تیل بی‌کیفیت را دوباره برگشت دادند.

قاری عبدالباسط سعید، کارمند مدیریت جرایم سنگین فساد اداری قوماندانی امنیه هرات می‌گوید: «ما نظارت کلی بالای تمام منابع اقتصادی همانند بنادر، گمرک‌ها و میدان هوایی داریم و ما مسایل رشوت، اختلاس و سوء استفاده‌ها را تعقیب می‌کنیم و دوسیه‌های افراد متخلف را بعد از ارزیابی دقیق به مراکز عدلی و قضایی روان می‌کنیم».

از سوی دیگر، برخی باشندگان هرات از این تصمیم مسوولان محلی این ولایت استقبال کرده می‌گویند به هدف بهبود محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا نیاز است تا مانع واردات تیل بی‌کیفیت شوند.

عزیزالله صدیقی، باشنده هرات گفت: «تیل‌های بی‌کیفیت را وارد بازارهای کشور می سازند که متأسفانه محیط زیست را خراب می‌کند و هم به وسایل نقلیه موتر و موتورسایکل ضرر می‌رساند».

پیش‌از این نیز مدیریت مبارزه با جرایم سنگین فساد اداری در هرات صدها تُن تیل بی‌کیفیت را در داخل شهر شناسایی و توقیف نمود، هم‌چنان دروازه یک پالایشگاه نفت را مسدود کرد.

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت صحت عامه: کشورهای همسایه تحمل پیشرفت افغانستان را ندارند

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت صحت عامه می‌گوید که کشورهای همسایه پیشرفت افغانستان را تحمل کرده نمی‌توانند، از همین رو مهاجران را آزار و اذیت، اموال شان را مصادره و آنان را به گونه‌ اجباری اخراج می‌کنند.

نور جلال جلالی در نشستی در کابل گفت: «کسی با توانایی خود خانه و زندگی ساخته است، اما برایش گفته می‌شود که هیچ حق نداری که آن را با خود ببری. با یک جوره لباس، با ذلت و رسوایی لت‌وکوب و به موتر انداخته می‌شود و برایش گفته می‌شود که برو. برادارن ما اگر پول کمی هم دارند، به کشور خود برگردند.»

دولت پاکستان عملیات گسترده‌ای را برای بازداشت و اخراج افغان‌های فاقد اسناد قانونی در سراسر آن کشور آغاز کرده است.

مقام های محلی ولایت ننگرهار اعلام کرده اند که با آغاز دور دوم اخراج مهاجران افغان از پاکستان، طی سه روز گذشته، ۳۱۶ خانواده از طریق بندر تورخم وارد کشور شده اند.

عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار می‌گوید: «تمام کمیته‌ها آمادگی خود را دارند. در این دو یا سه روز اخیر، ۳۱۶ خانواده اخراج شده اند. کمیته خدمات وجود دارد. با مرکز هم تماس گرفته ایم. ان شاء الله امکانات داریم. با موسسات نیز دیدار می‌کنیم و با هماهنگی این روند را پیش می‌بریم.»

قابل یاد آوریست که حدود ۸۴۵ هزار افغان طی ۱۸ ماه گذشته پاکستان را ترک کرده اند.

سازمان‌های مدافع حقوق بشر از اخراج مهاجران افغان از پاکستان انتقاد کرده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی از بلخ دیدن نموده اند

Published

on

(Last Updated On: )

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ می‌گوید که در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی از مکان‌های تفریحی و تاریخی این ولایت دیدن کرده اند.

شماری از شهروندان کشور که از مکان‌های تفریحی این ولایت دیدن کرده‌اند، با ابراز خرسندی از تامین امنیت خواهان ایجاد سهولت‌های بیشتر تفریحی در این مکان‌ها هستند.

منطقه پسته مزار، در ولسوالی مارمل ولایت بلخ و در ۲۰ کیلومتری شهر مزارشریف یک از مکان‌های است که این روزها میزبان هزاران توریست داخلی از مناطق مختلف کشور بوده است.

به گفته‌ ریاست اطلاعات و فرهنگ بلخ در سه روز عید بیش از ۱۲هزار توریست داخلی و ۲۱ توریست خارجی به این ولایت سفر کرده اند.

شماری از توریست ها از تأمین امنیت ابراز خرسندی می‌کنند و خواهان ایجاد سهولت‌های بیشتر تفریحی از جمله ایجاد رستورانت‌ها، مسجد، بازار و فرهم‌ نمودن آب آشامیدنی در مکان‌های توریستی اند.

با این حال، مسوولان محلی بلخ از تلاش‌ها برای ایجاد سهولت‌ها در مناطق تفریحی در این ولایت سخن می‌‎زنند.

افزون بر پسته مزار، کانال قوش تیپه، دشت شادیان، دریای آمو و چشمه‌ خواجه سکندر از دیگر مکان‌های تفریحی در ولایت بلخ است که شاهد حضور توریستان داخلی و خارجی بوده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کارشناسان ملل متحد از پاکستان خواستند بازداشت و اخراج مهاجرین افغان را متوقف نماید

حکومت پاکستان در ماه جنوری اعلام کرد که دارندگان کارت شهروندی افغانستان (ای‌سی‌سی) باید تا ۳۱ مارچ به‌صورت داوطلبانه از این کشور بیرون شوند، ورنه در برابرشان از زور کار گرفته خواهد شد.

Published

on

(Last Updated On: )

گروه کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد از پاکستان خواسته‌اند که اخراج و بازگشت اجباری مهاجران افغان از اسلام‌آباد، راولپندی و دیگر شهرها را متوقف کند.

این گروه از کارشناسان در اعلامیه‌ای گفته‌ اند که «میلیون‌ها افغان در پاکستان، بدون این‌که به خواست‌های مشروع‌شان غور شود، با تهدید بازگردانده شدن روبه‌رو هستند.»

در اعلامیه آمده که بسیاری از افغان‌ها نگران‌اند که در صورت بازگشت به افغانستان، تحت فشار و تهدید امارت اسلامی قرار بگیرند.

در ادامه گفته شده که: «زنان، دختران، دگرباشان جنسی، اقلیت‌های قومی و مذهبی، مقام‌های حکومت پیشین و نیروهای امنیتی، مدافعان حقوق بشر، کارمندان رسانه‌ها و خبرنگاران در این زمینه بیشتر آسیب‌پذیر اند.»

کارشناسان سازمان ملل، اقدام حکومت پاکستان را نقض آشکار قوانین بین‌المللی حقوق بشر و مهاجرت خوانده و از آن کشور خواسته‌اند تا به نقش مهم خود به‌عنوان یک دوست و همسایه در این زمینه ادامه دهد.

این در حالی است که گزارش‌ها از مناطق مختلف پاکستان حاکی از آن است که این کشور عملیات گسترده‌ای را برای بازداشت و اخراج دارندگان کارت‌های شهروندی افغان (ای‌سی‌سی) و مهاجران فاقد اسناد آغاز کرده‌ است.

حکومت پاکستان در ماه جنوری اعلام کرد که دارندگان کارت شهروندی افغانستان (ای‌سی‌سی) باید تا ۳۱ مارچ به‌صورت داوطلبانه از این کشور بیرون شوند، ورنه در برابرشان از زور کار گرفته خواهد شد.

هرچند بعداً خبرگزاری اسوشیتد پرس بر اساس اسناد دولتی پاکستان گزارش داد که این مهلت تا دهم اپریل تمدید شده‌ است، گزارش‌ها حاکی از آن است که عملیات برای بازداشت مهاجرین افغان در شهرهای مختلف کشور از جمله اسلام‌آباد و راولپندی از پیش آغاز شده و تلاشی خانه‌به‌خانه‌ توسط پولیس جریان دارد.

براساس گزارش رسانه‌های پاکستان، در چند روز گذشته ده‌ها خانواده‌ افغان دارای کارت ای‌سی‌سی از طریق تورخم به افغانستان بازگردانده شده‌اند.

همچنین به‌تازگی، روزنامۀ دان به نقل از مقام‌های کراچی گزارش داد که روند اخراج افغان‌ها از این شهر آغاز شده‌ است.

بر اساس این گزارش، آن‌ها افغان‌هایی هستند که کارت‌های ای‌سی‌سی دارند و تا حالا، پولیس بیش از ۱۵۰ نفر را بازداشت کرده‌ است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!