Connect with us

رویداد های اخیر

حنفی خطاب به تاجران افغان مقیم ازبکستان: در آبادی و توسعه کشور سهیم شوید

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا در دیدار با شماری از تاجران و افغان‌های مقيم ازبیکستان خطاب به آنان گفته است که از فرصت‌های ایجاد شده در افغانستان استفاده کرده و با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مانند استخراج معادن، انرژی، زراعت و ایجاد کارخانه‌های تولیدی در آبادی و توسعه کشور سهیم شوند.

ارگ نوشته که این دیدار روز گذشته (۱۱ قوس) در سفارت امارت اسلامی افغانستان در تاشکند انجام شده است.

در این دیدار، آقای حنفی افزوده که افغانستان خانه مشترک همه افغان‌ها است و همه حق دارند در صلح و امنيت در کشور زندگی کنند.

او تصرح نموده که با صدور فرمان عفوعمومی، مشکل امنیتی و سیاسی برای هیچ فردی در داخل کشور وجود ندارد و امنیت «به صورت کامل» تأمین است.

وی علاوه کرده که امارت اسلامی فرصت‌ها و تسهیلات لازم را در عرصه‌های مختلف تجارتی و سرمایه‌گذاری در کشور فراهم نموده است.

در همین حال، تاجران افغان مقیم تاشکند گفتند که مسوولان امارت اسلامی همواره نظریات، پیشنهادات و مشکلات آنان را استماع نموده و برای حل آن همکاری می‌نمایند.

آنان نیز خواهان ایجاد سهولت در زمینه‌های مختلف از جمله تسهیل در امور تجارتی میان دو کشور شدند.

رویداد های اخیر

هیات اجرایی صندوق بین المللی پول در مورد تحولات اقتصادی در افغانستان گزارش دریافت کرد

Published

on

(Last Updated On: )

صندوق بین المللی پول اعلام کرده است که کارمندان این نهاد به هیات اجرایی آن در مورد تحولات اقتصادی در افغانستان و پنج کشور دیگر گزارش ارائه کرده اند.

این نهاد در اعلامیه‌ای نوشته است که گزارش مذکور روز گذشته (جمعه) ارائه شده است.

پنج کشور دیگر که در مورد تحولات اقتصادی آن توضیحات ارائه شده، عبارتند از: ایران، سودان، سوریه، تونس و یمن.

صندوق بین المللی پول جزئیات بیشتر در این باره ارائه نکرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حکومت ترمپ ممنوعیت سفر شهروندان ده‌ها کشور از جمله افغانستان را بررسی می‌کند

Published

on

(Last Updated On: )

رویترز به نقل از منابع و یک سند رسمی گزارش داده است که حکومت ترمپ در حال بررسی وضع محدودیت های سفر برای شهروندان ده ها کشور است.

در این یادداشت در مجموع ۴۱ کشور به سه گروه جداگانه تقسیم شده اند. گروه اول متشکل از ۱۰ کشور شامل افغانستان، ایران، سوریه، کیوبا، کوریای شمالی و کشورهای دیگر، برای تعلیق کامل صدور ویزه در نظر گرفته می‌شوند.

در گروه دوم، پنج کشور – اریتریا، هایتی، لائوس، میانمار و سودان جنوبی – با تعلیق جزئی ویزه مواجه خواهند شد که بر روی ویزه توریستی و تحصیلی و همچنین سایر ویزه مهاجرتی، به استثنای برخی موارد، تأثیر خواهد گذاشت.

در گروه سوم، در مجموع ۲۶ کشور شامل بلاروس، پاکستان و ترکمنستان در میان سایر کشورها برای تعلیق نسبی ویزه ایالات متحده در نظر گرفته می‌شوند، در صورتی که حکومت‌های آن‌ها «در مدت ۶۰ روز برای رفع نواقص تلاش نکنند.»

گفتنی است که ترمپ در دوره اول ریاست جمهوری خود ورود مسافران از هفت کشور مسلمان نشین را ممنوع کرده بود.

ترمپ در ۲۰ جنوری فرمان اجرایی صادر کرد که بازرسی شدید امنیتی هر شهروند خارجی خواهان ورود به امریکا را ملزم می‌کند.

دستور ترمپ بخشی از سرکوب مهاجرت است که او در آغاز دوره دوم ریاست جمهوری خود به راه انداخت.

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیکدلی: ایران مصمم به همکاری در پروژه‌های توسعه آب و انرژی با افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت انرژی و‌ آب می‌گوید که ایران مصمم به همکاری در اجرای پروژه‌های توسعه آب و انرژی با افغانستان است.

این اظهارات را علی رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل طی دیداری با سرپرست وزارت انرژی و آب مطرح کرده است.

آقای بیکدلی و عبداللطیف منصور در این دیدار همچنان ضمن تاکید بر توسعه و گسترش همکاری‌ها میان کابل و تهران، پیرامون مسائل کمبود آب و خشکسالی‌ها نیز گفتگو کرده‌اند.

آقای منصور در این دیدار افزود که زمینه برای سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده و امارت اسلامی از همکاری‌های انکشافی و اقتصادی با کشورهای همسایه استقبال می‌کند.

در همین حال، اعضای بخش خصوصی نیز گفته‌اند که روابط اقتصادی با ایران قابل گسترش است و این می‌تواند برای ثبات اقتصادی بین دو کشور مهم باشد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!