Connect with us

رویداد های اخیر

حنفی: تحریم‌ها راه حل نیست و به فعالیت‌های بشردوستانه هم تاثیر منفی می‌گذارد

منتشر شده

در

معاون اداری ریاست الوزرا در دیدار با معاون سازمان غذایی جهان گفته است که تحریم‌ها راه حل نیست و به فعالیت بشردوستانه هم تاثیر منفی می ‌گذارد

مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی روز گذشته (دوشنبه، ۲۲جوزا) با کارل سکاو، معاون سازمان غذایی جهان و هیئت همراه‌اش، دیدار نمود.

‏در این دیدار، معاون اداری ریاست الوزراء از کمک‌های سازمان غذایی جهان به مردم نیازمند و بی‌بضاعت افغانستان ابراز امتنان کرد و خواهان افزایش کمک‌های یاد شده گردید.

آقای حنفی گفته است که پس از حاکمیت امارت اسلامی افغانستان، امنیت سرتاسری برقرار شده و در هیچ نقطه افغانستان جنگ و نا امنی وجود ندارد. امارت اسلامی با تصمیم شجاعانه خویش عفو عمومی را اعلان و کشت، استعمال و قاچاق مواد مخدر را منع نمود، معتادین مواد مخدر را مورد تداوی قرار داد و گداها را از نقاط مختلف جمع آوری نمود، اما با وجود آن کمک‌های جامعه بین‌المللی به ویژه سازمان ملل متحد در بخش‌های یاد شده بسنده نیست و باید بیشتر شود.

مولوی عبد السلام حنفی معاون اداری ریاست الوزراء گفت که فساد اداری و کاغذپرانی در ادارات افغانستان از بین رفته است.

وی می‌گوید که:«تحریم‌ها راه حل نیست و حتی به فعالیت بشردوستانه هم تاثیر منفی می‌گذارد، بناً جامعه بین‌المللی باید راه تعامل و گفتگو را با امارت اسلامی در پیش گیرند.»

مولوی حنفی همچنان افزود:«از اینکه افغانستان در اثر جنگ و نابسامانی تقریباً نیم قرن گذشته و خشکسالی‌های اخیر متضرر شده است، جامعه بین‌المللی نباید آن را فراموش کند و همچنان عملی شدن پروژه‌های انکشافی مورد حمایت قرار گیرد.

کارل سکاو، معاون سازمان غذایی جهان گفت که این سازمان از ۶۰ سال بدینسو در افغانستان در بخش‌های مختلف از جمله مصئونیت غذایی، تغذیه، کمک‌های بشری و انکشافی فعالیت دارد و هدف ما جلب کمک‌های بیشتر بین‌المللی به مردم افغانستان می‌باشد.

وی گفت که:«فساد یک مشکل عمده در گذشته بود که خوشبختانه از بین رفته است، مواد مخدر کاهش یافته و امنیت سرتاسری در افغانستان تامین شده است.»

معاون سازمان غذایی جهان افزود که واقعاً مردم افغانستان در اثر جنگ‌ها و تغییرات اقلیمی متضرر شده اند، بناً «ما در راستای جلب کمک‌های بیشتر بشردوستانه به مردم بی‌بضاعت افغانستان تلاش می‌کنیم.»

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!