Connect with us

اخبار ساحوی

حمله به نیروهای پولیس پاکستان ۱۰ کشته برجای گذاشت

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

به نقل از رسانه‌های پاکستان مرکز نیروهای پولیس در منطقه داربن واقع در شهر دیره اسماعیل خان در ایالت خیبرپختونخوا هدف حمله قرار گرفت.

پولیس منطقه درباره جزئیات این حمله اعلام کردند که حمله روز دوشنبه در ساعت ۳ صبح به وقت محلی زمانی رخ داد که حمله کننده‌گان ابتدا محافظین را با استفاده از نشان‌زن‌ها هدف قرار دادند و سپس وارد مرکز پولیس شدند.

مقامات امنیتی در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان اعلام کردند که در این حمله تروریستی ۱۰ نفر از نیروهای پولیس کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

این حمله مرگبار در حالی رخ داده است که تنها چهار روز مانده به انتخابات عمومی پاکستان. درحالی ‌که حوادث تروریستی طی هفته‌های اخیر با افزایش چشمگیری در این کشور به ویژه ایالت خیبرپختونخوا و بلوچستان همراه بوده است.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت حمله امروز به نیروهای پولیس پاکستان را برعهده نگرفته است.

پیش از این تحریک طالبان پاکستان طی ماه‌های اخیر مسوولیت بسیاری از حملات مسلحانه و بمب‌گذاری انتحاری در ایالت خیبرپختونخوا را برعهده گرفته است.

اخبار ساحوی

رئیس‌جمهور سوریه، الشرع، دولت انتقالی جدید را تشکیل داد

الشرع هم‌چنین دو وزارتخانه جدید ایجاد کرد، وزارت ورزش و وزارت امور اضطراری. در این چارچوب، رائد الصالح، رئیس گروه نجات “کلاه سفیدها”، به‌عنوان وزیر اضطرار منصوب شد.

Published

on

(Last Updated On: )

به‌گزارش رویترز احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، روز شنبه ۹حمل با معرفی ۲۳وزیر، دولت انتقالی این کشور را اعلام کرد. این اقدام، گامی مهم در مسیر گذار از چندین دهه حکومت خاندان اسد و بهبود روابط سوریه با غرب تلقی می‌شود.

در کابینه جدید، یعرب بدر، از جامعه علوی، به‌عنوان وزیر ترانسپورت منصوب شد. امجد بدر، از اقلیت دروزی، وزارت زراعت را برعهده گرفت. هند قبوات، یک زن مسیحی که پیش‌تر از مخالفان اسد بود و برای تساهل مذهبی و توانمندسازی زنان تلاش می‌کرد، به‌عنوان وزیر امور اجتماعی و کار معرفی شد.

محمد یسر برنیه، وزیر مالیه شد، و مرحف ابوقصری و اسعد الشیبانی در سمت‌های خود به‌عنوان وزیران دفاع و امور خارجه ابقا شدند. این دو از اعضای کابینه موقت پیشین بودند که پس از سقوط اسد اداره سوریه را در دست داشتند.

الشرع هم‌چنین دو وزارتخانه جدید ایجاد کرد، وزارت ورزش و وزارت امور اضطراری. در این چارچوب، رائد الصالح، رئیس گروه نجات “کلاه سفیدها”، به‌عنوان وزیر اضطرار منصوب شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

پاکستان و چین در مورد نگرانی‌های امنیت در باره اتباع چینی گفتگو می‌کنند

سفیر پاکستان تاکید کرده که هر دو کشور از نظر به اشتراک‌گذاری اطلاعات و توسعه روش‌های عملیاتی استندرد همکاری نزدیک دارند.

Published

on

China-Pakistan flags
(Last Updated On: )

خلیل هاشمی سفیر پاکستان در چین صبح امروز (چهارشنبه، ۶ حمل) گفته است که چین قرار است با این کشور درباره نگرانی‌های امنیتی که شهروندان چین در پاکستان با آن مواجه هستند، گفتگو کند.

بر بنیاد گزارش رویترز، او این موضوع را در حاشیه نشست بوآئو در ولایت هاینان چین به خبرنگاران مطرح ساخته است.

سفیر پاکستان تاکید کرده که هر دو کشور از نظر به اشتراک‌گذاری اطلاعات و توسعه روش‌های عملیاتی استندرد همکاری نزدیک دارند.

این در حالی است که حمله بر شهروندان چینی در پاکستان، در طی ماه‌های اخیر افزایش یافته و هر از گاهی هدف انفجارها و حملات قرار می‌‌گیرند.

پیش از این نیز دولت چین از پاکستان خواسته است تا در این باره اقدام کند و گزارش‌هایی را از حمله بر شهروندان چینی در این کشور ارائه دهد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

مصر پیشنهاد جدیدی برای احیای آتش‌بس در غزه ارائه کرد

طرح مصر همچنین شامل زمان‌بندی برای عقب‌نشینی کامل نظامی اسرائیل از غزه است که به‌دنبال تضمین‌های ایالات متحده در آزادی گروگان‌های باقی‌مانده خواهد بود.

Published

on

(Last Updated On: )

مصر پیشنهاد جدیدی برای احیای آتش‌بس غزه ارائه کرده که شامل آزادی گروگان‌ها و عقب‌نشینی نظامی اسرائیل می‌شود، اما اسرائیل هنوز پاسخی نداده است.

مقامات امنیتی به رویترز گفته‌اند که مصر یک پیشنهاد جدید برای احیای توافق آتش‌بس غزه ارائه کرده است. این پیشنهاد در پی تشدید خشونت‌ها و پس از آغاز عملیات‌های هوایی و زمینی اسرائیل علیه شبه‌نظامیان حماس در ۱۸ مارچ ارائه شده است که به‌دنبال آن یک دوره دوماهه آرامش نسبی پس از ۱۵ ماه جنگ به پایان رسید. مقامات صحی فلسطینی اعلام کردند که حملات هوایی اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته حداقل ۶۵ کشته بر جای گذاشته است.

پیشنهاد مصر شامل آزادی پنج گروگان اسرائیلی در هر هفته توسط حماس است، در حالی که اسرائیل پس از هفته اول، فاز دوم آتش‌بس را اجرا خواهد کرد. حماس هنوز ۵۹ گروگان را در اختیار دارد که ۲۴ نفر از آنها احتمالاً زنده‌اند. این پیشنهاد مورد توافق ایالات متحده و حماس قرار گرفته است، اما اسرائیل هنوز پاسخی نداده است.

طرح مصر همچنین شامل زمان‌بندی برای عقب‌نشینی کامل نظامی اسرائیل از غزه است که به‌دنبال تضمین‌های ایالات متحده در آزادی گروگان‌های باقی‌مانده خواهد بود.

حماس اسرائیل را به نقض توافق آتش‌بس جنوری متهم کرده، اما اعلام کرده که آماده مذاکره برای تجدید آتش‌بس است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!