Connect with us

رویداد های اخیر

جمعیت هلال احمر: بیش از ۱۳ میلیون افغان با کمبود غذایی مواجه اند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

فدراسیون بین ‌المللی جمعیت هلال احمر می‌گوید که یک ‌سوم جمعیت افغانستان به دلیل وخیم ‌تر شدن بحران خشک ‌سالی از مواد غذایی کافی محروم خواهند ماند.

به گفته این نهاد بیش از ۱۳ میلیون تن در افغانستان با کمبود مواد غذایی رو به رو اند.

این نهاد در گزارشی گفته است: ” از دوران قرنطینه تا اکنون، ۲۱۰ هزار نفر در ده ولایت از عدم مصوونیت غذایی و خشکسالی متاثر شده اند. برای اساس گزارش هلال احمر تولید گندم امسال تا ۲۷ درصد کاهش می‌یابد.”

این نهاد همچنان وضعیت زندگی ۱۸ میلیون افغان را نگران کننده خوانده است.

نیلاب مبارز سرپرست جمعیت هلال احمر گفته است: ” ما در بسیاری از مناطق عمیقا نگران وخیم‌تر شدن اوضاع و کمبود شدید آب، کمبود محصولات غذایی و از رونق افتادن فعالیت اقتصادی مانند نابودی بازارهای محلی و درآمد اساسی هستیم.”

عباس یکی از ۱۳ میلیون نفوس افغانستان است که زیر خط فقر زندگی می‌کند، وی می‌گوید: سالها می شود که با کمبود مواد غذایی رو به رو است.

وی میگوید:” ۶۱ سال سن دارم ۶۱ روز خوش ندیدیم در کشور که رهبر نداشته باشد باید مردمش فقیر باشد.”

 در همین حال فدراسیون بین‌المللی جمعیت صلیب سرخ و هلال احمر خواستار ۷.۵ میلیون فرانک سویس کمک‌های نقدی برای حمایت از هلال احمر افغانستان شده است.

بربنیاد گزارش این فدراسیون، از این مقدار پول به‌خاطر خرید مواد غذایی و نجات زندگی و محصولات کشاورزی استفاده می‌کنند.

از سوی هم وزارت دولت در امور مبارزه با حوادث طبیعی می‌گوید که برای این بحران پیش بینی شده راه و چاره جستجو می‌کند.

عبدالله ولی‌زاده مشاور مطبوعاتی وزارت دولت در امور مبارزه با حوادث طبیعی میگوید:” ما با همکاران بین المللی در تماس هستیم و تلاش می‌کنیم که بتوانیم یک راه حل بنیادی برای این بحران پیدا کنیم.”

فدراسیون بین المللی صلیب سرخ در مورد وضعیت زندگی بیش از ۱۸ میلیون تن در افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته است که این تعداد افراد امسال به‌خاطر بحران غذایی ناشی از خشک‌سالی، تاثیرات ناشی از بحران اجتماعی و اقتصادی کووید-۱۹ و جنگ‌های طولانی‌مدت، نیاز به حمایت بشردوستانه دارند.

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی: امارت اسلامی با موجی از تبلیغات منفی روبه‌ور است

رهبر امارت اسلامی بیان داشت که، برای پیروزی جهاد بیست سال خون داده اند و حفاظت از این نظام قربانی بیشتر می‌خواهد.

Published

on

(Last Updated On: )

نماز عید به امامت رهبر امارت اسلامی با حضور هزاران تن در کندهار ادا شد. رهبر امارت اسلامی در سخنرانی‌اش بر دوری از هرنوع اختلاف و دشمنی تأکید ورزیده است و می‌گوید که بقای نظام در حدت و اتحاد است.

شیخ هبت‌الله اخندزاده می‌‌افزاید که امارت اسلامی با موجی از تبلیغات منفی روبه ور است و دشمنان با راه اندازی این تبلیغات می‌خواهند که در کشور باردیگر جنگ و درگیری آغاز شود.

وی می‌گوید که اختلاف سبب ناکامی مسلمان‌ها و شکست‌ نظام ها می‌شود.

رهبر امارت اسلامی بیان داشت که، برای پیروزی جهاد بیست سال خون داده اند و حفاظت از این نظام قربانی بیشتر می‌خواهد.

رهبر امارت اسلامی مردم، نیروهای امارت اسلامی و مسؤولان را به اطاعات از فرامین رهبری فرا می‌خواند و می‌گوید که نبود رهبر در گذشته سبب جنگ‌های داخلی شد و نباید این تجربه باردیگر تکرار شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مهلت اخراج مهاجرین افغان از پاکستان تمدید نمی‌شود

بر اساس اطلاعات ارائه شده، از مجموع ۲.۱ میلیون مهاجر افغان در پاکستان، ۱.۳ میلیون نفر کارت‌های ثبت‌نام دریافت کرده‌اند و بیش از ۵۲ درصد از این افراد در ایالت خیبرپختونخوا زندگی می‌کنند.

Published

on

(Last Updated On: )

 رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند مقامات وزارت داخله این کشور در نشست تازه‌ای تأکید کردند که مهلت اخراج مهاجرین افغان در پاکستان تمدید نخواهد شد. این در حالی است که مشاور صدراعظم این کشور پیش‌تر اعلام کرده بود که امکان تغییر در این مهلت وجود دارد.

بر اساس گزارش‌ها، از آغاز روند اخراج مهاجرین افغان، تا کنون ۸۷۸ هزار و ۹۷۲ نفر به افغانستان بازگشته‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه شده، از مجموع ۲.۱ میلیون مهاجر افغان در پاکستان، ۱.۳ میلیون نفر کارت‌های ثبت‌نام دریافت کرده‌اند و بیش از ۵۲ درصد از این افراد در ایالت خیبرپختونخوا زندگی می‌کنند.

نهادهای حقوق بشری و سازمان‌های بین‌المللی از جمله کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، نسبت به پیامدهای انسانی اخراج این مهاجرین ابراز نگرانی کرده و خواستار توقف این روند شده‌اند.

با نزدیک شدن به پایان مهلت تعیین‌شده، وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان به یکی از مسائل چالش‌برانگیز تبدیل شده است.

شفقت علی خان، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان نیز پیش‌تر در یک نشست خبری با تأکید بر برنامه اسلام‌آباد برای اخراج مهاجرین افغان گفته بود: «هیچ تغییری در ضرب‌الاجل ۳۱ مارچ (۱۱ حمل) برای اخراج دارندگان کارت مهاجرت «ای‌سی‌سی» وجود ندارد.

پاکستان در حالی بر قطعیت تاریخ مهلت تعیین شده برای خروج داوطلبانه افغان‌ها تأکید می‌کند که امارت اسلامی از طریق راه‌های دیپلوماتیک از حکومت پاکستان درخواست کرده که مهاجران را اخراج نکرده و به آنها مهلت بیشتری بدهد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ذبیح‌الله مجاهد: نماز عید به امامت رهبر امارت اسلامی در کندهار برگزار شد

از سوی دیگر محمد یوسف وفا، والی بلخ امروز در جریان نماز عید گفت که به هیچ کس اجازه نمی‌دهند تا نظام را تخریب نماید.

Published

on

(Last Updated On: )

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان روز یک‌شنبه (۱۰حمل) در صفحه‌ای ایکس نگاشته است که نماز عید سعید فطر در مسجد عیدگاه کندهار به امامت ملاهبت‌الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی و شرکت هزاران تن برگزار شد.

درهمین حال، مقام‌های بلند پایه‌ای دیگر امارت اسلامی افغانستان نماز عید سعید فطر را در ارگ برگزار نمودند.

در نماز عید فطر در ارگ، معاونان ملاحسن آخند، رئیس‌الوزرا و شماری دیگر از مقام‌ها حضور داشتند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرا در جریان نماز عید گفت که امارت اسلامی آماده تعامل با جهان بر بنیاد احترام متقابل است.

وی همچنان بر اتحاد و وحدت تاکید نمود.

ملا برادر بیان داشت که تنها از طریق همبستگی داخلی می‌توان کشور را آباد کرد و هیچ‌بیگانه‌ای قادر به ساختن و آبادانی افغانستان نخواهد بود.

در مورد امنیت گفت که، در طی سه سال برای جهان ثابت کرده‌اند که افغانستان زیر اداره آنان به گونه کامل امن است.

آقای برادر تاکید کرده که آنان با «سیاست اقتصاد محور» آماده بهبودی روابط با تمام جهان است.

درعین حال، عبدالسلام حنفی، معاون اداری رئیس‌الوزرا هم در سخنرانی خود از مخالفان خواست که به افغانستان بازگردند.

حنفی همچنین گفت که امارت اسلامی خواهان روابط اقتصاد محور و احترام متقابل با همه کشورهای منطقه و فرامنطقه است.

از سوی دیگر محمد یوسف وفا، والی بلخ امروز در جریان نماز عید گفت که به هیچ کس اجازه نمی‌دهند تا نظام را تخریب نماید.

وی افزود که: «این نظام به قربانی آمده است و مسوولیت همه‌ی ما است تا از نظام دفاع کنیم.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!