Connect with us

اخبار ساحوی

جامعه جهانی به تعهدات نظامى و سياسي خود درافغانستان عمل ميکند

منتشر شده

در

اگرنیروهای خارجی ازافغانستان بیرون شوند، بازهم جامعه جهانی مسوولیت دارد تا به تعهدات خود در برابراین کشورعمل کنند. بان کی مون سرمنشی سازمان ملل متحد با ابراز این مطلب میگوید: این سازمان میتواند به سربازان افغان وسایل فنی فراهم سازد و در روند گفتگو با طالبان، حکومت افغانستان را مشوره های سیاسی دهد. شورای عالی صلح افغانستان با استقبال ازاین اقدام سازمان ملل متحد میگوید: جامعه جهانی پی برده است که بحران افغانستان به راه حل سیاسی نیاز دارد نه نظامی. سرمنشی سازمان ملل متحد پس از تقرراش در این سمت در نخستین سفرخود به استرالیا بار دیگر بر مبارزه علیه تروریزم تاکید کرده و گفته است: این سازمان آماده است تا برای نیروهای افغان تجهیزات فنی فراهم سازد. بان کی مون میگوید: سازمان ملل متحد آماده است که در برنامه گفتگو با طالبان اداره رییس جمهور کرزی را مشورت های سیاسی دهد. شورای عالی صلح با استقبال ازنقش سازمان ملل درهمکاری با حکومت درروند گفتگو های صلح میگوید: درحال حاضر جامعه جهانی پی برده که بحران کنونی افغانستان به راه حل سیاسی نیاز دارد. بان کی مون -  سرمنشی سازمان ملل متحد تاكيد نموده كه: زمانی که نیروهای خارجی در سال 2014 ع افغانستان را ترک کردند، نه باید چنین تصور شود که جامعه بین المللی از این کشور پا بیرون می کشد. حتا اگر تمام نیروهای آیساف از افغانستان خارج شوند، باز هم جامعه بین المللی مسوولیت دارد تا به تعهدات خود در برابر این کشور، عمل کند . محمد اسماعیل قاسمیار مشاور روابط بین المللی شورای عالی صلح اظهارات بانكى مون درمورد همکاری سازمان ملل متحد درروند گفتگوی صلح حکومت افغانستان با مخالفان مسلح درحالی مطرح میشود که پروسه مصالحه یکی از مهمترین اولویت ها و برنامه های حکومت افغانستان بوده و در این مورد  گام های زیاد از سوی دولت مردان برداشته شده است که میتوان  بر برگزاری  جرگه ملی مشورتی صلح، ایجاد شورای عالی صلح و درخواست مکرر از سازمان ملل متحد مبنی برحذف نام های رهبران طالبان از فهرست سیاه شورای امنیت اشاره کرد. محمد اسماعیل قاسمیارمشاور روابط بین المللی شورای عالی صلح درآستانه ى دهمین سالروزرویداد یازدهم سپتمبرمیگوید: که هنوز هم  تروریزم معضل جهانی محسوب می شود. درحمله به برج های تجارت جهانی نیویارک در یازدهم سپتمبر سال 2001 ع که شبکه القاعده به رهبری اسامه بن لادن مسوول آن شناخته میشد، نزدیک به سه هزار نفر کشته شدند
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

حمله افراد مسلح به موترهای مسافربری در پاکستان ۳۸ کشته بر جای گذاشت

Published

on

ندیم اسلم چودری، یک مقام ایالت خیبر پختونخوا اعلام کرده که افراد مسلح روز پنجشنبه به موترهای مسافربری در این ایالت تیراندازی نمودند که در نتیجه آن حداقل ۳۸ نفر کشته و ۲۹ نفر زخمی شدند.

چودری گفت که در میان کشته شدگان این حمله که در منطقه قبایلی کرم رخ داد، یک زن و یک کودک نیز شامل اند. وی افزود: «این یک فاجعه بزرگ است و احتمال افزایش تعداد کشته ها وجود دارد.»

هیچ گروهی مسوولیت این رویداد را بر عهده نگرفته است.

زیارت حسین، یکی از ساکنان محلی پاراچنار به رویترز گفت: «دو کاروان موترهای مسافربری، یکی حامل مسافران از پیشاور به پاراچنار و دیگری از پاراچنار به پیشاور بودند که مردان مسلح به سوی آنها تیراندازی کردند.»

آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان در بیانیه ای این حمله را به شدت محکوم کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هند یک راکت مافوق‌صوت آزمایش کرد

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته.

Published

on

به نقل از رویترز، رسانه‌های هندی امروز یک‌شنبه (۲۷عقرب) با انتشار تصاویری اعلام کردند که این کشور یک راکت مافوق‌صوت (هایپرسونیک) را با موفقیت آزمایش کرده است.

دولت هند با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأکید بر اینکه آزمایش این راکت موفقیت‌آمیز بوده اعلام کرد که این راکت مافوق‌صوت ساخته و طراحی «سازمان دولتی تحقیق و توسعه دفاعی» و شرکای صنعتی است و برای حمل کلاهک‌هایی با برد بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر برای نیروهای مسلح هند طراحی شده است.

در بیانیه دولت هند آمده، اردوی این کشور این راکت مافوق صوت دوربرد را در جزیره عبدالکلام در سواحل اودیشا آزمایش کرده است.

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته و هم‌اکنون در گروه کوچک کشورهایی قرار دارد که دارای چنین تکنالوژی‌های پیشرفته‌ای هستند.

هم‌اکنون تلاش‌ها و کوشش‌های جهانی برای دست‌یابی به تسلیحات مافوق‌صوتی در برخی کشورها مانند هند در جریان است و تلاش دارند به کشورهایی مانند چین، روسیه و امریکا نزدیک شوند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

وزیر خارجه ایران دیدار ایلان ماسک با نماینده این کشور را تکذیب کرد

این تکذیب‌ها پس از بازتاب گستردهٔ خبر دیدار ایلان ماسک، با امیرسعید ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل متحد، به‌خصوص در فضای سیاسی اجتماعی داخل کشور صورت می‌گیرد.

Published

on

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، دو روز پس از انتشار گزارش‌هایی درباره دیدار نمایندهٔ ایران در سازمان ملل متحد با ایلان ماسک، این خبر را تکذیب کرده است.

او شامگاه شنبه (۲۶ عقرب) در برنامه گفت که هیچ‌یک از مقامات ایرانی با ایلان ماسک دیدار نداشته و این موضوع را «خبرسازی امریکایی‌ها» خواند.

آقای عراقچی مدعی شد انتشار این خبر شاید «فضاسنجی رسانه‌های امریکایی باشد تا ببینند زمینه برای انجام چنین دیدارهایی وجود دارد یا آنکه «هیاهوی تبلیغاتی» است تا ببینند پس از آمدن رئیس جمهور جدید امریکا، ایران به دنبال تماس با ایالات متحده است یا خیر؟

آقای عراقچی افزود: «قطعا هیچ یک از سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی بدون هماهنگی چنین دیدارهایی را انجام نخواهد داد.»

ساعاتی پیش‌تر نیز خبرگزاری دولت ایران، ایرنا، نوشت که اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در گفتگو با خبرگزاری، «ضمن تکذیب قاطع انجام چنین دیداری، از فضاسازی‌ گستردهٔ رسانه‌های امریکایی در این خصوص ابراز تعجب کرد».

این تکذیب‌ها پس از بازتاب گستردهٔ خبر دیدار ایلان ماسک، با امیرسعید ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل متحد، به‌خصوص در فضای سیاسی اجتماعی داخل کشور صورت می‌گیرد.

خبر این دیدار را ابتدا نیویارک تایمز روز پنجشنبه (۲۴ عقرب) منتشر کرد و به‌نقل از برخی مقام‌های ایرانی نوشت که محور گفتگوی دو طرف «چگونگی کاهش تنش» بین ایران و امریکا بوده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!