علم و تکنالوژی
تویتر متا را به دلیل معرفی «تریدز» تهدید به اقامه دعوی کرد
تویتر در نامهای به مارک زاکربرگ، رئیس اجرایی فیسبوک تهدید کرده است که از شرکت متا به دلیل معرفی پلتفرم جدید خود «تریدز» شکایت درج خواهد کرد.
متا که روز چهارشنبه «تریدز» را راهاندازی نمود و تا کنون ده ها میلیون کاربر را جذب کرده است، به نظر میرسد با استفاده از میلیاردها کاربر اینستاگرام، تویتر ایلان ماسک را تحت تأثیر قرار دهد.
وب سایت خبری «سیمافور» گزارش داد که الیکس سپیرو، وکیل تویتر در نامه خود متا را به استخدام کارمندان سابق تویتر متهم کرد که «به اسرار تجاری و سایر اطلاعات بسیار محرمانه تویتر دسترسی داشتند و دارند.»
سپیرو در نامه نوشت: «تویتر قصد دارد حقوق مالکیت معنوی خود را به شدت اعمال کند و از متا میخواهد اقدامات فوری را برای توقف استفاده از اسرار تجاری تویتر یا سایر اطلاعات بسیار محرمانه انجام دهد.»
اندی ستون، سخنگوی متا در پستی در «تریدز» گفت: «هیچکس در تیم انجینری تریدز کارمند سابق تویتر نیست.»
یکی از کارمندان ارشد سابق تویتر به رویترز گفت از اینکه کارمندان سابق تویتر در تریدز کار میکنند، مطلع نیست.
در همین حال، ماسک، مالک تویتر گفت: «رقابت خوب است، تقلب خوب نیست.»
متا علاوه بر فیسبوک، مالک اینستاگرام نیز است.
از زمان تصاحب تویتر توسط ماسک در اکتوبر سال گذشته، این شبکه اجتماعی با رقابتی از سوی ماستودون، بلوسکای و سایر شبکه های اجتماعی روبهرو بوده است.
با این حال، تریدز از جستجوی کلمات کلیدی یا پیامهای مستقیم پشتیبانی نمی کند.
جدیدترین چالش برای تویتر در حالی ایجاد شده که این شرکت در این اواخر تصامیمی گرفته که سبب نگرانی کاربران گردیده است، از جمله محدود کردن تعداد تویتهای که کاربران میتوانند در روز بخوانند.
علم و تکنالوژی
وزارت خزانهداری امریکا: هکرهای چینی اسناد را به سرقت بردند
به گفته رویترز، افبیآی به درخواستهای رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانهداری ارجاع داد.
وزارت خزانهداری گفته هکرها پروتکلهای یک ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافتهاند
بر اساس نامهای که روز دوشنبه به رویت رویترز رسید، هکرهای تحت حمایت دولت چین اوایل این ماه به وزارت خزانهداری ایالات متحده نفوذ کرده و اسنادی را از کامپیوترهای آن سرقت کردهاند.
در این نامه آمده است که هکرها پروتکلهای یک ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافتهاند، و مقامات این واقعه را یک «حادثه بزرگ» توصیف کردهاند.
بر اساس این نامه، هکرها به یک کلید دسترسی پیدا کردند که توسط فروشنده برای امنسازی یک سرویس ابری مورد استفاده قرار میگرفت. این سرویس برای ارائه پشتیبانی فنی از راه دور به کاربران دفاتر وزارت خزانهداری استفاده میشد.
با دسترسی به این کلید سرقتشده، هکرها توانستند امنیت سرویس را فریب بدهند، از راه دور به برخی کامپیوترهای کارکنان وزارت خزانهداری دسترسی پیدا کنند، و به برخی اسناد غیرمحرمانه ذخیرهشده توسط این کارکنان دسترسی یابند.
وزارت خزانهداری پس از هشدار ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری «بیاندتراست» اعلام کرد که در حال همکاری با سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده و همچنین پولیس فدرال «افبیآی» برای ارزیابی تأثیر این نفوذ هکری است.
به گفته رویترز، افبیآی به درخواستهای رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانهداری ارجاع داد.
بیاندتراست نیز به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ نداد، اما در وبسایت خود اعلام کرد که اخیراً یک «حادثه امنیتی» را شناسایی کرده که تعداد محدودی از مشتریان نرمافزار پشتیبانی از راه دور این شرکت را تحت تأثیر قرار داده است. در این بیانیه آمده در این حادثه یک کلید به خطر افتاده و تحقیقاتی در حال انجام است.
به گفته رویترز، یک سخنگوی سفارت چین در واشینگتن نیز به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ نداد، چرا که بیجنگ به طور معمول مسئولیت خود در حوادث جاسوسی سایبری را انکار میکند.
علم و تکنالوژی
ایران ممنوعیت واتساپ و گوگلپلی را لغو کرد
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و تکنالوژی معلوماتی ایران، گفته است که این اقدام “اولین گام برای رفع محدودیتها بر اینترنت” است.
خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، گزارش داده است که مقامهای این کشور ممنوعیت دسترسی به پلتفورم پیامرسان واتساپ متعلق به شرکت متا و همچنین خدمات اپلیکیشن گوگلپلی را به عنوان گام نخست در راستای کاهش محدودیتهای اینترنتی از میان برداشته اند.
ایرنا گزارش داده است که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در شورای عالی فضای مجازی گفته است: «برای رفع محدودیتهای دسترسی به برخی از پلتفورمهای معروف خارجی مانند واتساپ و گوگل پلی رای اکثریت به دست آمده است.»
این خبرگزاری همچنین به نقل از ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و تکنالوژی معلوماتی ایران، گفته است که این اقدام "اولین گام برای رفع محدودیتها بر اینترنت" است.
ایران از کشورهای در جهان است که جدیترین محدودیتها بر دسترسی به اینترنت را اعمال میکند. این محدودیتها شامل ممنوعیت و فیلتر ساختن رسانههای اجتماعی مستقر در ایالات متحده مانند فیسبوک، ایکس و یوتیوب است.
خدمات پیامرسانی تلگرام نیز در اپریل سال ۲۰۱۸ با حکم محکمه در ایران ممنوع شد. با این حال، ایرانیهایی که از دانش خوب در مورد استفاده از تکنولوژی برخوردار هستند، از این محدودیتها با استفاده از فیتلرشکنها (ویپیان) عبور میکنند.
پیش از این از رسانههای اجتماعی به طور گسترده در اعتراضات ضد دولتی در ایران استفاده شده است.
علم و تکنالوژی
دونالد ترمپ: تیکتاک ارزش ماندن برای مدتی در امریکا را دارد
آقای ترمپ روز دوشنبه با رییس اجرائیه تیک تاک نیز دیدار کرده است. او پس از این دیدار و در همان روز در یک نشست خبری گفت که به لطف موفقیت کمپاین انتخاباتیاش در این اپلیکیشن، «نقطه ای گرم» برای تیک تاک دارد.
دونالد ترمپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده روز یکشنبه (۲ جدی) اعلام کرد که طرفدار اجازه دادن به تیک تاک برای حداقل مدت کوتاهی در امریکا است.
او در سخنرانیاش در میان جمعی از حامیان محافظهکارش در فینیکس آریزونا گفته است که در طول مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری خود، میلیاردها بازدید از پلتفرم رسانههای اجتماعی داشته است.
رویترز نوشته است که این اظهارات آقای ترمپ یکی از قویترین پیامهایی است که نشان میدهد او با خروج احتمالی این پلتفرم اجتماعی چینی از بازار ایالات متحده مخالف است.
این در حالی است که سنای ایالات متحده در ماه اپریل سال جاری میلادی، قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن، بایتدانس که به عنوان شرکت مادر تیک تاک خوانده میشود، به دلیل نگرانیهای امنیت ملی مالکیت این پلتفرم اجتماعی را به امریکاییها واگذار کند.
گفتنی است که مالکان تیک تاک به دنبال لغو این قانون هستند و ستره محکمه ایالات متحده با رسیدگی به این پرونده موافقت کرده است. اما اگر محکمه به نفع شرکت بایتدانس رای ندهد، این اپلیکیشن در ۱۹ جنوری سال آینده، یک روز قبل از روی کار آمدن ترمپ، عملاً در ایالات متحده ممنوع میشود.
اما مشخص نیست که دونالد ترمپ چگونه دستور واگذاری تیک تاک را که با اکثریت قاطع در مجلس سنا تصویب شد، لغو خواهد کرد.
آقای ترمپ روز دوشنبه با رییس اجرائیه تیک تاک نیز دیدار کرده است. او پس از این دیدار و در همان روز در یک نشست خبری گفت که به لطف موفقیت کمپاین انتخاباتیاش در این اپلیکیشن، «نقطه ای گرم» برای تیک تاک دارد.
وزارت عدلیه ایالات متحده استدلال کرده است که مالکیت چین بر تیک تاک یک تهدید مداوم برای امنیت ملی امریکا است؛ موضعی که اکثر قانونگذاران ایالات متحده از آن حمایت میکنند.
-
رویداد های اخیر4 روز ago
مکتوب تازه وزارت اقتصاد: فعالیت انجوهای که در آن زنان کار میکنند، تعلیق خواهد شد
-
اخبار ساحوی3 روز ago
رئیس جمهور آذربایجان: علت سقوط طیاره مسافربری شلیک در خاک روسیه بود
-
جهان4 روز ago
سقوط طیاره مسافربری در کوریای جنوبی ۶۲ کشته برجا گذاشت
-
اخبار ساحوی4 روز ago
یک قوماندان پولیس ایران در حمله انتحاری کشته شد
-
جهان2 روز ago
امریکا کمک ۵.۹ میلیارد دالری را برای اوکراین اعلام کرد
-
جهان3 روز ago
جیمی کارتر، رئیسجمهور پیشین امریکا در ۱۰۰ سالگی درگذشت
-
رویداد های اخیر3 روز ago
جام قهرمانی سنوکر آریانا ماه آینده برگزار میشود
-
علم و تکنالوژی2 روز ago
وزارت خزانهداری امریکا: هکرهای چینی اسناد را به سرقت بردند