Connect with us

رویداد های اخیر

توقف روند رهایی زندانیان جنجال برانگیز طالبان

منتشر شده

در

حکومت روند آزاد سازی ۳۲۰ زندانی جنجالی طالبان را متوقف کرده است.

صدیق  صدیقی   سخنگوی ریاست جمهوری می گوید تا هنگامی که طالبان ۲۲ تن از نیروی امنیتی افغان را آزاد نکنند، زندانیان باقی مانده طالب نیز آزاد نخواهند شد.

آقای صدیقی می افزاید که در حال حاضر گفتگوهای صلح هیچ پیشرفتی ندارد.

صدیق صدیقی سخنگوی ریاست جمهوری میگوید: "برای فعلا روند رهایی زندانیان پیشرفتی ندارد. طالبان باید زندانیان نیروهای امنیتی را آزاد بسازند و نشان بدهند که آیا صلاحیت رهایی نیروهای امنیتی ما را دارند یا نه، آیا بالای فرماندهان شان تسلط دارند یا نه."

در همین حال رییس جمهور غنی در یک گفتگوی ویژه با روزنامه انگلستان تایمز بار دیگر هشدار میدهد که  رهبران کشورهای اروپایی و امریکا مسول پیامد رهایی چهار صد زندانی طالب را خواهند بود.

محمد اشرف غنی رییس جمهوری کشور میگوید: "اگر مواد مخدر در بریتانیا و اروپا افزایش یابد تمام رهبران شما در این امر شریک اند. اگر آمفتامین به سواحل امریکا برسد ما باید بدانیم که عواقب این رهایی می‌باشد، و اگر این افراد مرتکب جرم شوند مسوولیت مشترک جهان می‌باشد".

همزمان یک منبع معتبر و دخیل در تلاش‌های صلح به آریانانیوز می گوید: تاهنگامی که امریکا با کشورهای فرانسه و آسترالیا روی رهایی شش زندانی طالب که به جرم قتل سربازان این کشورها بازداشت شده اند به تفاهم نرسد، گفتگوهای صلح پیشرفت نخواهد داشت.

به گفته منبع این شش زندانی درحملات سبز برآبی بازداشت شده اند.

عزیز فضلی مشاور ارشد وزارت دولت درامور صلح میگوید: "صلح یک قیمت بزرگ می خواهد و مردم افغانستان به این قیمت لبیک گفتند."

اما دفتر سیاسی طالبان در قطر، عدم رهایی زندانیان باقی مانده این گروه را تهدید جدی در برابر تلاش های صلح می‌داند.

سید اکبر آغا فرمانده پیشین گروه طالبان میگوید: "عدم رهایی زندانیان یک تهدید کلان به روند صلح است."

این در حالی است که  حکومت افغانستان از میان چهارصد زندانی جنجالی برانگیز طالبان هشتاد تن شان را رها کرده است.

رویداد های اخیر

روسیه طرحی را برای به رسمیت شناختن حکومت امارت اسلامی و رهبری جدید سوریه تصویب کرد

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

Published

on

پارلمان روسیه روز سه‌شنبه (۲۷ قوس)، قانونی را تصویب کرد که امکان تعلیق ممنوعیت سازمان‌هایی که مسکو آن‌ها را گروه تروریستی می‌داند، فراهم می‌کند. این اقدام راه را برای عادی‌سازی روابط با حکومت امارت اسلامی در افغانستان و شاید با حاکمان جدید سوریه هموار می‌سازد.

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

رویترز نوشته است که قانونی در پارلمان روسیه به تصویب رسیده که راه را برای به رسمیت شناختن دولت‌ها یا گروه‌‎هایی که مسکو آنها را تروریستی می‎‌نامد، هموار کرده است. این قانون می‌تواند به روسیه اجازه دهد حکومت امارت اسلامی در افغانستان و همچنین گروه تحریرالشام سوریه را به رسمیت بشناسد.

رویترز با اشاره به وعده امارت اسلامی برای مبارزه با داعش در افغانستان گزارش داده است  که روسیه نگران تهدیدات داعش در آسیای میانه و قفقاز است و به امارت اسلامی به‌عنوان متحدی در مبارزه با تروریسم نگاه می‌کند.

پوتین چندی پیش گفته بود که امارت اسلامی قادر است نقش اساسی برای مقابله با تروریسم بازی کند. این یک چراغ سبز از سوی رهبری روسیه برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی تعبیر شده است.

در همین حال، رمضان قدیروف، رهبر منطقه مسلمان نشین چچن روسیه نیز چند روز پیش خواستار خروج هیات تحریرالشام از فهرست تروریستی روسیه شده بود. این گروه توانست بشار اسد رییس جمهور سوریه را سرنگون کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدها خانواده نیازمند در کندز از کمک‌های بنیاد بیات مستفید شدند

بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند.

Published

on

در ادامه کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به نیازمندان در افغانستان، این‌بار صدها خانواده بی‌بضاعت از بسته‌های کمکی این بنیاد در ولایت کندز مستفید شدند.

نماینده بنیاد بیات در زون شمال‌شرق می‌گوید، این کمک‌ها شامل آرد، برنج و روغن بوده که پس از یک سروی دقیق برای نیازمندان توزیع شده است.

خیر محمد سلجوقی در این مورد گفت: «بنیاد خیریه بیات به ادامه توزیع کمک‌های همه ساله زمستانی خود امسال برای نیازمندان ولایت کندز بسته‌ کمکی زمستانی را در نظر گرفته که ما امروز شاهد توزیع آن هستیم.»

در همین حال، دریافت‌کنندگان از توزیع به موقع بسته‌های کمکی بنیاد بیات ابراز خرسندی می‌کنند و خواستار مساعدت سایر نهاد‌های امدادرسان به خانواده‌های بی‌بضاعت اند.

علی الله، دریافت‌کننده کمک با ابراز خرسندی گفت: «از بنیاد بیات زیاد تشکر می‌کنیم.»

رحم خدا، دریافت‌کننده کمک گفت: «بنیاد بیات که همرای مردم غریب کمک کردند، بسیار خوش هستیم. خداوند بنیاد بیات را قوت بدهد که همرای مردم غریب بیشتر کمک بکنند چون زمستان است، هوا سرد است، کار نیست.»

با این حال، شماری از زنان که سرپرست خانواده ندارند و نان‌آور خانواده‌های شان هستند، می‌گویند در فصل زمستان برای خوراک و پوشاک چیزی ندارند و بیشتر از هر وقت دیگر نیازمند به کمک‌های بشری دارند و از دریافت کمک‌های بنیاد بیات استقبال می‌کنند.

رخشانه، دریافت‌کننده کمک بیان نمود: «به ما کمک کنند، نان‌آور خانه نداریم. اولادهای کوچک دارم. تاجران برای ما کمک کنند، نه چوب داریم نه زغال. تشکر از بنیاد بیات که برای ما کمک کرد.»

گفتنی است که بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند. مسوولان این بنیاد گفته‌اند که با افزایش فقر و ناداری در کشور، روند توزیع کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به دیگر ولایات همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند می‌خواهد از افغانستان زغال سنگ و سنگ مرمر وارد کند

Published

on

رئیس اتاق تجارت ایالت گجرات هند برای وارد نمودن زغال سنگ و سنگ مرمر از افغانستان ابراز علاقه‌مندی کرده است.

او در دیدار با اکرام الدین کامل، سرپرست قونسلگری افغانستان در شهر ممبی هند همچنان برای سرمایه گذاری در معادن زغال سنگ افغانستان علاقه‌مندی خود را ابراز کرده است.

آقای کامل اطمینان داد که زمینه برگزاری یک نشست آنلاین را در سطح تخنیکی با ادارات مربوطه افغانستان فراهم خواهد کرد.

او گفت که در افغانستان امنیت تامین بوده، فساد اداری پایان یافته و زمینه سرمایه گذاری برای تاجران هندی فراهم شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!