Connect with us

رویداد های اخیر

توبیاس الوود بار دیگر خواستار بازنگری ستراتیژی بریتانیا درمورد افغانستان شد

منتشر شده

در

توبیاس الوود، عضو پارلمان بریتانیا، بار دیگر از دولت کشور اش خواسته است که درمورد ستراتیژی خود پیرامون افغانستان تجدید نظر کند.

به گزارش خبرگزاری «پی ای» این مقام ارشد حزب محافظه کار گفت که بریتانیا نباید مردم افغانستان را رها کند و دولت درمورد تعامل با رژیم حاکم در افغانستان تجدید نظر نماید.

رئیس کمیته دفاعی پارلمان بریتانیا این مطلب را در نشستی که از سوی انجمن افغانستان و آسیای مرکزی در غرب لندن برگزار شده بود، بیان کرد.

حضور او در این مراسم، دو سال پس از بازگشت امارت اسلامی به قدرت در تابستان ۲۰۲۱، پس از آن صورت می‌گیرد که اظهارات اخیر او در مورد افغانستان جنجال و انتقاد نمایندگان مجلس را برانگیخت.

آقای الوود طی سخنرانی خود به این مناقشه اشاره کرد و تاکید کرد که او از آدرس شخصی صحبت می‌کند، در حالی که همچنین مدعی شد که بسیاری نمی خواهند «با سخت ترین سوالات» در مورد افغانستان روبه‌رو شوند.

او گفت که تخلیه و وضعیت اسفناک افغانستان در بحبوحه جنگ در اوکراین و تنش های فزاینده با چین «به راحتی فراموش شده است.»

الوود گفت: «همانطور که بعد از سفر خود (به افغانستان) متوجه شدم، به نظر می‌رسد هیچ کس در حال حاضر آماده رویارویی با سخت ترین سؤالات نیست که آیا ستراتیژی فعلی ما برای فریاد زدن از راه دور واقعاً مفید است یا خیر. یا جرات داریم از طریق تعامل، نفوذ بیشتری را در نظر بگیریم.»

وزیر دفاع پیشین بریتانیا پس از انتشار ویدئویی مبنی بر بهبود وضعیت افغانستان پس از روی کار آمدن مجدد امارت اسلامی، به عنوان رئیس کمیته دفاعی پارلمان بریتانیا با رای عدم اعتماد مواجه شده است.

ماه گذشته، او در مقابل واکنش شدید اعضای کمیته خود پس از ادعای اینکه امنیت در افغانستان «بهبود یافته» و «فساد اداری کاهش یافته»، عذرخواهی کرد.

آقای الوود، پس از سفر به افغانستان، از بریتانیا خواست تا سفارت خود را در کابل بازگشایی کند.

او بعداً گزارش تصویری خود را از شبکه های اجتماعی حذف کرد و از ضبط آن ابراز تاسف کرد.

الوود در تازه ترین اظهارات اش گفت: «یک بحران اقتصادی، انسانی یا تروریزم در راه است. بیایید مطمئن شویم که افغانستان و مردم آن فراموش نمی‌شوند. زمان برای یک ستراتیژی جدید فرا رسیده است.»

رویداد های اخیر

ستانکزی: فاصله میان حکومت و رسانه‌ها نباید وجود داشته باشد

Published

on

معین سیاسی وزارت امور خارجه می‌گوید که رسانه‌ها طوری حمایت شوند که فاصله میان حکومت و آن‌ها وجود نداشته باشد.

شیرمحمد عباس ستانکزی در یک سمیناری زیر عنوان نقش رسانه‌ها در استحکام نظام اسلامی در کابل افزوده است که رسانه‌ها در جنگ تبلیغاتی در جهان نقش اساسی دارند و نیاز است تا امارت اسلامی از اعمال فشار علیه رسانه‌های کشور دست برداشته و بگذارد که آنان نقش خود را در ترقی و تعالی کشور آزادانه ایفا کنند.

آقای ستانکزی در این مورد گفت: «مشکلات آنان (رسانه‌ها) شنیده شود، صداهای آنان شنیده شود، برای آنان زمینه باید مساعد شود تا کار خود آزادانه انجام دهند.»

ستانکزی افزوده است، دیدگاه‌ها نسبت به رسانه‌های کشور طوری باشد که دو طرف به همدیگر به عنوان بیگانه نگاه نکنند و امارت اسلامی از اعمال فشار بر رسانه‌ها خودداری کند و بگذارد رسانه‌ها با دست باز فعالیت کنند.

از سویی دیگر، مسوولان وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز در این سمینار گفتند که آنان راه تقابل را با رسانه‌ها در پیش نگرفته‌اند و این وزارت متعهد به همکاری با آنان است.

اشتراک کنندگان در این سمینار نیز از رسانه‌ها خواستند که در بازتاب تصویر مثبت افغانستان به جهان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

این سمینار در حالی برگزار می‌شود که رسانه‌ها خود را متعهد به آزادی بیان و بازتاب فعالیت‌ها در چارچوب منافع ملی و ارزش‌های اسلامی می‌دانند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ امضا شد

Published

on

د افغانستان برشنا شرکت اعلام کرده که قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ میلادی امضا شده است.

این قرارداد پس از سفر هیأت امارت اسلامی به رهبری عبدالباری عمر، رئیس عمومی این شرکت به تاشکند و گفتگو با مقامات این کشور امضا شده است.

حکمت الله میوندی، سخنگوی این شرکت گفته است: «رئیس عمومی د افغانستان برشنا شرکت در رأس یک هیأت به ازبکستان سفر کرد و در دیدار با مسوولان برشنا در ازبکستان قرارداد خرید برق برای سال ۲۰۲۵ را امضا نمود.»

در همین حال، شماری از سرمای‌گذاران از امارت اسلامی می‌خواهند که با جانب ازبکستان در مورد برق ۵۰۰ کیلوولت گفتگو کند و کار این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود که با تکمیل کار این پروژه بخش از مشکلات کمبود برق در کشور حل خواهد شد.

برشنا شرکت تصریح کرده که هیأت افغانستان در باره پروژه انتقال برق ۵۰۰ کیلوولت از سرخان - پلخمری - دشت الوان الی ارغندی کابل و شیخ مصری ننگرهار که ظرفیت انتقال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میگاوات برق را دارد، با مقامات ازبکستانی نیز بحث کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: روز جهانی مهاجران

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!