Connect with us

تجارت

تلاش‌ها برای گسترش روابط تجارتی با هند

شماری از سرمایه گذاران نیز می‌افزایند که امارت اسلامی برای افزایش صادرات، در نمایشگاه‌های تجارتی و منطقه‌ای حضور فعال داشته باشد تا از این طریق برای کالاهای تولیدی افغانستان در مارکیت‌های منطقه‌ای و جهانی بازاریابی شود.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که تلاش‌ها برای گسترش روابط تجارتی با هند جریان دارد. مسؤولان این وزارت می‌‎افزایند که در حال حاضر حجم تجارت دو کشور به ۶۵۰ میلیون دالر در سال می‌رسد که برای افزایش دادوستد گام‌های برداشته شده و می‌خواهند که با استفاده از بندرچابهار روابط تجارتی افغانستان و هند را افزایش دهند.

عبدالسلام جواد آخندزاده، سخنگوی این وزارت می‌افزاید که کشور هندوستان نیز علاقمند گسترش روابط تجارتی با افغانستان است و کابل نیز گام هایی را در این زمینه با استفاده از بندر چابهار برداشته و هم‌چنان در مورد ویزه نیز با جانب هندی گفتگوهایی انجام شده است.

اتاق تجارت و سرمایه گذاری نیز می‌گوید که روابط تجارتی میان افغانستان و هند در حال گسترش است و با گذشت هر روز این روابط تقویت می‌شود. به گفته‌ مسؤولان این اتاق افغانستان در یک سال گذشته به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر کالا به هند صادر کرده است.

شماری از سرمایه گذاران نیز می‌افزایند که امارت اسلامی برای افزایش صادرات، در نمایشگاه‌های تجارتی و منطقه‌ای حضور فعال داشته باشد تا از این طریق برای کالاهای تولیدی افغانستان در مارکیت‌های منطقه‌ای و جهانی بازاریابی شود.

به گفته‌ی سرمایه‌گذاران هرگاه مشکلات در بخش ویزه با هند حل شود، بخش بزرگ از میوه خشک و تازه کشور به هند صادر خواهد شد زیرا هند در سطح منطقه یک مارکیت خوب برای میوه‌های افغانستان محسوب می‌شود. سرمایه گذاران از امارت اسلامی می‌خواهند که زمینه افزایش صادرات را به هند از طریق بندر چابهار فراهم کند.

تجارت

محصولات افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی «حلال» کازان به نمایش گذاشته می‌شوند

The forum will run from May 13 to 18 and will bring together experts from Russian regions; OIC member states; and other countries

Published

on

Kazan Halal Expo
(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت نشست مشورتی را به هدف حضور فعال افغانستان و به نمایش گذاشتن محصولات و تولیدات با کیفیت کشور، در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان، روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو با بخش خصوصی برگزار کرد.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت از اشتراک کنندگان خواسته است که طرح‌ها و پیشنهادهای شان با این وزارت شریک سازند تا چگونه بتوانند در این دو نمایشگاه حضور فعال داشته باشند.

برگزاری نشست مشورتی در مورد حضور فعال افغانستان در دو نمایشگاهی که قرار است در روسیه برگزار شود. در این نشست در مورد به نمایش گذاشتن محصولات و تولیدات با ارزش کشور و بازاریابی به آنها، هزینه‌های مالی و مساحت مدنظرگرفته شده به محصولات و تولیدات افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان کشور فدراتیف روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو بحث شده است.

اشتراک کنندگان نیز خواهان حضور پررنگ افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو شده و گفته اند که یک سیمینار آگاهی‌‌دهی برای مسوولان شرکت‌های اشتراک کننده در این نمایشگاه‌ها ترتیب گردد و همچنین بروشورهای شرکت‌ها بررسی و استندردسازی شود.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تأکید به اشتراک فعال افغانستان در نمایشگاه‌ها جهت معرفی محصولات و تولیدات کشور و بازاریابی برای آنها، از اعضای بخش خصوی خواسته که برای اشتراک هرچه بهتر هیأت افغانستان در این نمایشگاه پیشنهادات شانرا با این وزارت شریک سازند.

این در حالی است که پیش از این نیز افغانستان در برخی از نمایشگاه های منطقه‌ای اشتراک داشته و در این نمایشگاه‌ها تولیدات کشور به نمایش گذاشته شده اند.

Continue Reading

تجارت

ایران در ۱۱ ماه گذشته ۲.۲ میلیارد دالر کالاهای غیرنفتی به افغانستان صادر کرده است

در این گزارش‌ها آمده است که افغانستان پنجمین مقصد صادراتی ایران در این مدت بوده است.

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌های ایرانی به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داده‌اند که ایران در ۱۱ ماه گذشته ۲.۲ میلیارد دالر کالاهای غیرنفتی به افغانستان صادرات داشته است.

در این گزارش‌ها آمده است که افغانستان پنجمین مقصد صادراتی ایران در این مدت بوده است.

در همین حال حسین روستایی، مشاور تجارتی ایران برای افغانستان، در نشست فرصت‌ها و چالش‌های بازار افغانستان که توسط اتاق تجارت، صنایع، معادن و رزاعتی ایران برگزار شد، گفته است: «افغانستان بیش از ۸۰ درصد نیاز بازار خود را از طریق واردات تامین می‌کند و واردات از ایران نیز ۲۵ درصد این میزان را تشکیل می‌دهد.»

او با اشاره به اولویت‌های وارداتی افغانستان از جمله مواد غذایی، زراعتی، سوخت، کالاهای اساسی مانند آرد، روغن، تخم مرغ، مرغ یک روزه، دارو، تجهیزات صحی و تجهیزات ساختمانی، افزوده است که ایران در چهار ماه نخست امسال، بیش از ۷۲۴ میلیون دالر کالا به افغانستان صادر کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۲۰ تا ۲۸ درصد افزایش داشته است.

مشاور تجارتی ایران برای افغانسان تاکید کرده است: «بنابراین روابط سنتی اقتصادی ایران با افغانستان باید وارد مدل‌های جدید همکاری شود.»

آقای روستایی با تاکید بر این‌که ایجاد منطقه مشترک اقتصادی بین دو کشور باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود، گفت: «با توجه به درگیری‌های اخیر افغانستان و پاکستان، افغانستان می‌خواهد از فرصت بندر چابهار به بهترین شیوه استفاده کند. ایران می‌تواند نقش ترانزیتی خود را در واردات و صادرات افغانستان از ۵۰ درصد فعلی افزایش دهد.»

Continue Reading

تجارت

ترمپ از کارت طلایی اقامت ۵ میلیون دالری رونمایی کرد

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس ‌جمهور ایالات متحده امریکا از کارت طلایی اقامت در این کشور رونمایی کرد. این کارت ۵ میلیون دالر قیمت دارد و دارندگان آن می‌توانند اقامت دایمی امریکا را به‌دست آورند.

براساس گزارش‌ها، ترمپ شام پنجشنبه (۳ اپریل) در جریان سفر خود به ایالت فلوریدا، از این کارت رونمایی کرد.

این کارت تصویر ترمپ را نیز روی خود دارد و قرار است در کمتر از دو هفته دیگر به طور رسمی در دسترس قرار گیرد.

ترمپ با نشان دادن این کارت به خبرنگاران گفت: «برای ۵ میلیون دالر، این کارت می‌تواند مال شما باشد. کارت طلایی است؛ کارت ترمپ!».

وی همچنان تأکید کرد که خودش نخستین شخص بوده که این کارت را خریداری کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!