Connect with us

رویداد های اخیر

تلاش‌ها برای توانمند سازی و رشد ظرفیت زنان کارآفرین در کشور

منتشر شده

در

یک تفاهم نامه همکاری میان سفارت جاپان در کابل و برنامه توسعه‌ای سازمان ملل به هدف حمایت از زنان به امضا رسید.

سفیر جاپان در کابل می‌گوید که به منظور توانمند سازی زنان به ارزش ده میلیلون دالر پروژه‌هایی توسط برنامه انکشافی سازمان ملل عملی خواهد شد.

مسوولان در برنامه انکشافی سازمان ملل در افغانستان می‌گویند که در سال‌های پسین زنان بیشتر آسیب پذیر شده اند و همچنان چهل هشت درصد زنان هم وظایف شانرا از دست داده اند. از این رو برنامه انکشافی سازمان ملل از امارت اسلامی می‌خواهد تا اجازه دهند تا زنان به کار و تحصیل بر گردند.

بر اساس این تفاهم نامه سفارت جاپان ده میلیون دالر را در اختیار برنامه توسعه‌ای سازمان ملل قرار می‌دهد تا ۱۴۰۰ زن را مورد حمایت قرار دهند. قرار است این زنان در ولایت‌های کنر، لوگر، زابل، بغلان، کندز و کاپیسا مورد حمایت قرار گیرند.

تکاشی اوکادا، سفیر جاپان در افغانستان می‌گوید: «ما به حمایت خود از سکتور صحت ادامه می‌دهیم این پروژه دوساله به ارزش ۱۰ میلیون دالر برای ۱۴۰۰زن عملی خواهد شد و ما برای توانمند سازی زنان و حمایت از آنان را در این کشور ادامه می‌دهیم.»

نماینده برنامه انکشافی سازمان ملل در افغانستان می‌گوید اعمال محدودیت‌های کاری بر مشارکت زنان در نیروهای کاری و اقتصاد کلی، وضعیت انسانی در افغانستان را تشدید می‌کند و اقتصاد در این کشور را تحت فشار قرار داده و آسیب پذیری را افزایش می‌دهد به گفته این مقام سازمان ملل این وضعیت سبب شده ۴۸درصد زنان وظایف شان را از دست دهند.

ستفین رودریک، نماینده برنامه انکشافی سازمان ملل در افغانستان می‌گوید: «اگر برای زنان اجازه کار و تحصیل داده نشود افغانستان پیشرفت اقتصادی نخواهد کرد زنان نمی‌توانند فامیل خود را حمایت کنند هم اکنون ۴۸ درصد زنان وظایف شانرا از دست داده اند و این بر اقتصاد خانواده‌ها تاثیر منفی گذاشته است.»

جاپان در حالی برای توانمند سازی زنان تلاش می‌کند که این روزها زنان بیش از هر زمان دیگر در کشور با مشکلاتی مواجه هستند به ویژه این که زنان و دختران اجازه ندارند به محیط کاری بروند، بالاتر از صنف ششم درس بخوانند و تحصیل کنند.

رویداد های اخیر

روسیه طرحی را برای به رسمیت شناختن حکومت امارت اسلامی و رهبری جدید سوریه تصویب کرد

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

Published

on

پارلمان روسیه روز سه‌شنبه (۲۷ قوس)، قانونی را تصویب کرد که امکان تعلیق ممنوعیت سازمان‌هایی که مسکو آن‌ها را گروه تروریستی می‌داند، فراهم می‌کند. این اقدام راه را برای عادی‌سازی روابط با حکومت امارت اسلامی در افغانستان و شاید با حاکمان جدید سوریه هموار می‌سازد.

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

رویترز نوشته است که قانونی در پارلمان روسیه به تصویب رسیده که راه را برای به رسمیت شناختن دولت‌ها یا گروه‌‎هایی که مسکو آنها را تروریستی می‎‌نامد، هموار کرده است. این قانون می‌تواند به روسیه اجازه دهد حکومت امارت اسلامی در افغانستان و همچنین گروه تحریرالشام سوریه را به رسمیت بشناسد.

رویترز با اشاره به وعده امارت اسلامی برای مبارزه با داعش در افغانستان گزارش داده است  که روسیه نگران تهدیدات داعش در آسیای میانه و قفقاز است و به امارت اسلامی به‌عنوان متحدی در مبارزه با تروریسم نگاه می‌کند.

پوتین چندی پیش گفته بود که امارت اسلامی قادر است نقش اساسی برای مقابله با تروریسم بازی کند. این یک چراغ سبز از سوی رهبری روسیه برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی تعبیر شده است.

در همین حال، رمضان قدیروف، رهبر منطقه مسلمان نشین چچن روسیه نیز چند روز پیش خواستار خروج هیات تحریرالشام از فهرست تروریستی روسیه شده بود. این گروه توانست بشار اسد رییس جمهور سوریه را سرنگون کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدها خانواده نیازمند در کندز از کمک‌های بنیاد بیات مستفید شدند

بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند.

Published

on

در ادامه کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به نیازمندان در افغانستان، این‌بار صدها خانواده بی‌بضاعت از بسته‌های کمکی این بنیاد در ولایت کندز مستفید شدند.

نماینده بنیاد بیات در زون شمال‌شرق می‌گوید، این کمک‌ها شامل آرد، برنج و روغن بوده که پس از یک سروی دقیق برای نیازمندان توزیع شده است.

خیر محمد سلجوقی در این مورد گفت: «بنیاد خیریه بیات به ادامه توزیع کمک‌های همه ساله زمستانی خود امسال برای نیازمندان ولایت کندز بسته‌ کمکی زمستانی را در نظر گرفته که ما امروز شاهد توزیع آن هستیم.»

در همین حال، دریافت‌کنندگان از توزیع به موقع بسته‌های کمکی بنیاد بیات ابراز خرسندی می‌کنند و خواستار مساعدت سایر نهاد‌های امدادرسان به خانواده‌های بی‌بضاعت اند.

علی الله، دریافت‌کننده کمک با ابراز خرسندی گفت: «از بنیاد بیات زیاد تشکر می‌کنیم.»

رحم خدا، دریافت‌کننده کمک گفت: «بنیاد بیات که همرای مردم غریب کمک کردند، بسیار خوش هستیم. خداوند بنیاد بیات را قوت بدهد که همرای مردم غریب بیشتر کمک بکنند چون زمستان است، هوا سرد است، کار نیست.»

با این حال، شماری از زنان که سرپرست خانواده ندارند و نان‌آور خانواده‌های شان هستند، می‌گویند در فصل زمستان برای خوراک و پوشاک چیزی ندارند و بیشتر از هر وقت دیگر نیازمند به کمک‌های بشری دارند و از دریافت کمک‌های بنیاد بیات استقبال می‌کنند.

رخشانه، دریافت‌کننده کمک بیان نمود: «به ما کمک کنند، نان‌آور خانه نداریم. اولادهای کوچک دارم. تاجران برای ما کمک کنند، نه چوب داریم نه زغال. تشکر از بنیاد بیات که برای ما کمک کرد.»

گفتنی است که بنیاد بیات در کنار دیگر کمک‌هایش همه ساله در فصل زمستان با نیازمندان و متضررین رویداد‌های طبیعی کشور کمک می‌کند. مسوولان این بنیاد گفته‌اند که با افزایش فقر و ناداری در کشور، روند توزیع کمک‌های زمستانی بنیاد بیات به دیگر ولایات همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند می‌خواهد از افغانستان زغال سنگ و سنگ مرمر وارد کند

Published

on

رئیس اتاق تجارت ایالت گجرات هند برای وارد نمودن زغال سنگ و سنگ مرمر از افغانستان ابراز علاقه‌مندی کرده است.

او در دیدار با اکرام الدین کامل، سرپرست قونسلگری افغانستان در شهر ممبی هند همچنان برای سرمایه گذاری در معادن زغال سنگ افغانستان علاقه‌مندی خود را ابراز کرده است.

آقای کامل اطمینان داد که زمینه برگزاری یک نشست آنلاین را در سطح تخنیکی با ادارات مربوطه افغانستان فراهم خواهد کرد.

او گفت که در افغانستان امنیت تامین بوده، فساد اداری پایان یافته و زمینه سرمایه گذاری برای تاجران هندی فراهم شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!