Connect with us

اخبار ساحوی

تشکیلات خودگردان فلسطین نشرات تلویزیون الجزیره را به طور موقت متوقف کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری فلسطینی وفا روز چهارشنبه اعلام کرد که تشکیلات خودگردان فلسطین به طور موقت فعالیت و نشرات تلویزیون الجزیره قطر را به دلیل پخش «مواد تحریک آمیز» از سوی این شبکه متوقف کرده است.

به گزارش رویترز، خبرگزاری وفا بدون ارائه جزئیات در مورد موضوع، اعلام کرد که وزرای فرهنگ، امور داخله و مخابرات مشترکاً این تصمیم را گرفته اند.

در این دستور آمده است که این تصمیم موقتی است اما تاریخ پایان آن مشخص نشده است.

تشکیلات خودگردان فلسطین هفته گذشته از الجزیره به دلیل پوشش خبری درگیری چند هفته‌ای بین نیروهای امنیتی فلسطین و شبه نظامیان در کمپ جنین در کرانه باختری اشغالی توسط اسرائیل انتقاد کرده بود.

الجزیره در بیانیه‌ای تصمیم روز چهارشنبه را «تلاشی برای منصرف کردن آن از گزارش رویدادهای رو به افزایش در سرزمین‌های اشغالی» محکوم کرد.

این شبکه از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا این تصمیم را لغو کند و به خبرنگاران اجازه دهد تا آزادانه و بدون ارعاب از کرانه باختری گزارش دهند.

انتظار نمی‌رود که این تصمیم در غزه تحت کنترل حماس، جایی که تشکیلات خودگردان فلسطین تسلط ندارد، اجرا شود.

فتح، جناحی که تشکیلات خودگردان فلسطین را کنترول می‌کند، گفت که الجزیره در حال ایجاد تفرقه در «میهن عرب ما به طور کلی و در فلسطین به طور خاص» است. این جناح از فلسطینی‌ها خواست که با این شبکه همکاری نکنند.

اردوی اسرائیل در ماه سپتمبر در دفتر الجزیره در شهر رام الله کرانه باختری عملیات انجام داد و دستور تعطیلی آن را صادر کرد.

اسرائیل در ماه می دستوری مبنی بر ممنوعیت فعالیت و نشرات الجزیره را در این کشور صادر کرده بود و گفت که نشرات آن تهدیدی برای امنیت اسرائیل است.

اخبار ساحوی

وزیر خارجه سوریه: تمام اقشار جامعه را شامل حکومت جدید می‌کنیم

Published

on

وزیر امور خارجه سوریه به مقامات عربستان سعودی گفته است که رهبری جدید در دمشق می‌خواهد حکومتی تشکیل دهد که تمام بخش‌های جامعه سوریه در آن حضور داشته باشند.

اسعد حسن الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه، در اولین سفر خارجی خود به عربستان سعودی سفر کرده است.

او و وزیر دفاع سوریه روز پنجشنبه با شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی در ریاض دیدار کردند.

الشیبانی گفت: «ما با این سفر، دیدگاه ملی خود را برای ایجاد حکومتی مبتنی بر مشارکت و موثریت که همه بخش‌های سوریه را شامل می‌شود، بیان کردیم، همچنان تلاش برای اجرای طرح توسعه اقتصادی را که راه را برای سرمایه‌گذاری باز می‌کند، مشارکت‌های استراتژیک را ایجاد می‌نماید و شرایط زندگی و خدمات را بهبود می‌بخشد.»

از زمان سرنگونی اسد در هشتم دسمبر، مخالفان وی تحت رهبری هیات تحریر الشام به دنبال این بوده اند که به کشورهای عربی و جامعه بین المللی اطمینان دهند که به نمایندگی از همه مردم سوریه حکومت خواهند کرد.

هیات تحریر الشام تا سال ۲۰۱۶ شاخه القاعده در سوریه بود.

عربستان سعودی از مخالفان اسد در آغاز جنگ داخلی سوریه حمایت می‌کرد.

اخیراً، ریاض مسیر عادی سازی روابط با حکومت اسد را در پیش گرفته بود و راه را برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب در سال ۲۰۲۳ هموار کرد تا از نفوذ ایران در این کشور بکاهد و از جریان مواد مخدر جلوگیری کند.

یک منبع نزدیک به دولت سعودی به رویترز گفته است که این کشور به حفظ صلح در سوریه متعهد است و تقویت ثبات مهم ترین اولویت می‌باشد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

امریکا علیه ایران و روسیه به دلیل تلاش برای دخالت در انتخابات تحریم‌ جدید اعمال کرد

خبرگزاری رویترز ۱۶ سپتامبر به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی ایالات متحده گزارش داد جمهوری اسلامی، روسیه و چین می‌کوشند انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا را تحت تاثیر قرار دهند.

Published

on

واشینگتن علیه نهادهایی در ایران و روسیه به دلیل تلاش آنها برای مداخله در انتخابات اخیر ، تحریم‌هایی را اعمال کرد.

وزارت خزانه‌داری امریکا سه‌شنبه ۱۱ جدی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نهاد جمهوری اسلامی و روسیه در تلاش برای «تحریک تنش‌های سیاسی-اجتماعی و تأثیرگذاری بر رای‌دهندگان ایالات متحده در جریان انتخابات سال ۲۰۲۴ » بودند.

بر اساس این گزارش، یکی این نهادها، مرکز نوآوری علوم و تکنالوژی‌های شناختی، یکی از سازمان‌های تابعه سپاه پاسداران است که دست‌کم از سال ۲۰۲۳، به نمایندگی از سپاه، عملیات‌ نفوذ را برای برانگیختن تنش‌های سیاسی-اجتماعی در میان رای‌دهندگان ایالات متحده برنامه‌ریزی کرد.

نهاد دیگر سازمانی وابسته به سازمان اطلاعات نظامی روسیه مستقر در مسکو است که در مورد نامزدهای انتخابات اطلاعات نادرست منتشر می‌کرد.

وزارت خزانه‌داری گفت که این سازمان همچنین یک ویدئو را برای طرح «اتهامات بی‌اساس در مورد نامزد معاونت ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴» دستکاری کرد.

وزارت خزانه‌داری مشخص نکرده است که دقیقا کدام نامزد هدف قرار گرفته بود.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه امریکا با اشاره به این تحریم‌ها‌، بر تعهد واشینگتن به پاسخگو کردن عواملی که به دنبال تضعیف نهادهای دموکراتیک امریکا هستند، تاکید کرد.

بردلی اسمیت، معاون وزیر خزانه‌داری امریکا در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی در بیانیه‌ای گفت: «دولت‌های ایران و روسیه فرآیندها و نهادهای انتخاباتی ما را هدف قرار داده‌اند و از طریق کمپاین‌های هدفمند اطلاعات نادرست، به دنبال ایجاد تفرقه بین مردم امریکا هستند.»

او افزود: «ایالات متحده در برابر دشمنانی که دموکراسی ما را تضعیف می‌کنند، هوشیار باقی خواهد ماند.»

این اولین بار نیست که امریکا جمهوری اسلامی را به دلیل مداخله در انتخابات خود تحریم می‌کند.

وزارت خزانه‌داری امریکا ششم اکتوبر در بیانیه‌ای اعلام کرد هفت تن از عوامل جمهوری اسلامی را به دلیل تلاش برای تاثیرگذاری و مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ تحت تحریم قرار داده است.

این وزارتخانه در بیانیه خود نوشت: «عوامل تحت حمایت حکومت ایران مجموعه‌ای از فعالیت‌های سایبری مخرب، مانند عملیات هک و افشای اطلاعات و حملات فیشینگ هدفمند را به انجام رساندند تا اعتماد به فرآیندها و نهادهای انتخاباتی امریکا را تضعیف و در کمپاین‌های سیاسی دخالت کنند.»

خبرگزاری رویترز ۱۶ سپتامبر به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی ایالات متحده گزارش داد جمهوری اسلامی، روسیه و چین می‌کوشند انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا را تحت تاثیر قرار دهند.

این مقام اطلاعاتی گفته بود حکومت ایران در مقایسه با دوره‌های گذشته فعال‌تر شده و تلاش‌های خود را برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری و کنگره امریکا افزایش داده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ملل متحد: مراقبت‌ها بخش صحی غزه به دلیل حملات اسراییل در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد

علاوه بر آن، این حملات خسارات قابل ملاحظه‌ای را بر زیربنا‌های غیرنظامی وارد کرده است، به طوری که در برخی موارد، این زیربنا‌ها به صورت کامل تخریب شده‌اند.

Published

on

ملل متحد روز سه‌شنبه (۱۱ جدی) با نشر گزارشی گفته است که حملات اسراییل به شفاخانه‌ها و نزدیکی آن‌ها در نوار غزه، مراقبت‌های بخش صحی در قلمرو فلسطین را در آستانه "فروپاشی کامل" قرار داده است.

در گزارش دفتر حقوق بشر ملل متحد، با اشاره به ارتکاب جنایات جنگی احتمالی و جنایات علیه بشریت، گفته شده است که این حملات نگرانی‌های شدیدی را در مورد رعایت اسراییل از قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

دفتر حقوق بشر ملل متحد در این اعلامیه گفته است که حملات مرگبار مکرر اسراییل به شفاخانه و مناطق مجاور آنها در غزه، همراه با نبردهای مرتبط، سیستم مراقبت‌های صحی را به آستانه فروپاشی کامل رسانده و پیامدهای فاجعه‌باری برای دسترسی فلسطینیی‌ها به مراقبت‌های صحی و طبی به وجود آورده است.

گزارش ۲۳ صفحه‌ای دفتر حقوق بشر ملل متحد زیر عنوان "حمله به شفاخانه در جریان تشدید خصومت‌ها در غزه وضعیت شفاخانه‌های غزه را از زمان حملات هفتم اکتوبر ۲۰۲۳ حماس بر جنوب اسراییل تا ۳۰ جون ۲۰۲۴ زیر بررسی گرفته است."

در این مدت کم از کم ۱۳۶ حمله به ۲۷ شفاخانه و ۱۲ مرکز طبی دیگر صورت گرفته است. بر اساس این گزارش، حملات اسراییل بر مراکز صحی از جمله شفاخانه‌ها، قابل توجهی را در میان داکتران، پرستاران و سایر غیرنظامیان به دنبال داشته است.

علاوه بر آن، این حملات خسارات قابل ملاحظه‌ای را بر زیربنا‌های غیرنظامی وارد کرده است، به طوری که در برخی موارد، این زیربنا‌ها به صورت کامل تخریب شده‌اند.

در این گزارش آمده است که طبق قوانین بشردوستانه بین‌المللی، کارمندان بخش صحت و شفاخانه باید محافظت شوند، مشروط به این که آنان مرتکب قدامات مضر برای دشمن خارج از وظایف انسان‌دوستانه خود انجام ندهند.

این گزارش همچنین دریافته که ادعاهای مکرر اسراییل مبنی بر استفاده نادرست از شفاخانه‌ها غزه توسط گروه‌های فلسطینی برای اهداف نظامی، مبهم بوده است.

در ادامه گزارش آمده است: "تا حالا معلومات کافی برای اثبات این ادعاها در دسترس عموم قرار نگرفته است و این ادعاها همچنان مبهم و گسترده باقی مانده‌اند؛ در برخی موارد نیز به نظر می‌رسد که با معلومات موجود در تضاد قرار دارند."

ولکر ترک، مسوول حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفته است که حفاظت از شفاخانه‌ها در جریان جنگ بی نهایت مهم است. . او افزود که این گزارش به‌ طور گرافیکی تخریب سیستم مراقبت‌های صحی در غزه و میزان کشتار مریضان، کارمندان و سایر غیرنظامیان را در این حملات نشان می‌دهد و بی‌توجهی آشکار به قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر را برملا می کند می‌سازد.

به دنبال حملۀ گروه حماس بر اسراییل در هفتم اکتوبر سال گذشته که به گفتهٔ مقامات اسراییلی منجر به کشته شدن ۱۲۰۸ نفر و گروگان گرفته شدن کم و بیش ۲۵۰ نفر دیگر از سوی جنگجویان حماس شد، نظامیان اسراییلی درگیر جنگ شدید با این گروه در غزه اند.

وزارت صحت غزه بدون تفکیک جنگجویان از غیرنظامیان گفته است که تا کنون حدود ۴۵۵۰۰ نفر در اثر حملات هوایی و زمینی اسراییل در غزه کشته شده و ده‌ها هزار نفر دیگر زخمی شده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!