Connect with us

جهان

ترمپ: ۳۰ هزار مهاجر امریکا در گوانتانامو زندانی می‌شوند

رئیس جمهور امریکا اضافه کرد: «بعضی از آنها بسیار بد هستند، ما حتی به کشورها برای نگه داشتن آنها اعتماد نداریم، زیرا نمی‌خواهیم آنها برگردند.»

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا روز چهارشنبه در سخنانی گفت که قصد دارد  ۳۰ هزار مهاجر غیرقانونی را به عنوان بخشی از کمپاین خود برای اخراج دسته جمعی مهاجرانی که مدعی است، مرتکب جنایت شده اند، به زندان گوانتانامو در کوبا منتقل و زندانی کند.

ترمپ هنگام امضای قانون لیکن رایلی گفت که دستور داده است تا یک مرکز بازداشت در گوانتانامو در کوبا، برای نگهداری ۳۰ هزار مهاجر غیرقانونی در ایالات متحده امریکا که نمی‌توان آنها را به کشورهای خودشان اخراج کرد، افتتاح شود.

ترمپ در سخنانی از قصر سفید گفت: «ما آنها را به گوانتانامو خواهیم فرستاد.»

رئیس جمهور امریکا اضافه کرد: «بعضی از آنها بسیار بد هستند، ما حتی به کشورها برای نگه داشتن آنها اعتماد نداریم، زیرا نمی‌خواهیم آنها برگردند.»

خلیج گوانتانامو در جزیرهای دور افتاده در کوبا و پایگاه نظامی ایالات متحده، قبلاً برای نگهداری افراد «مظنون به تروریسم» از سوی سازمان اطلاعات مرکزی امریکا استفاده می‌شد که حالا با دستور ترمپ تبدیل به زندان مهاجرانی می‌شود که او آنها را مهاجران غیرقانونی می‌خواند.

این تسهیلات برای مهاجران جدا از مرکز بازداشت در پایگاه است.

میگل دیاز کانل، رئیس جمهور کوبا، طرح ترمپ را “اقدامی ظالمانه” خواند.

ترمپ قانون لیکن رایلی را به عنوان یک “قانون برجسته” و “ادای احترام فوق العاده” به محصل مقتول پرستاری جورجیا که این قانون به نام او  نامگذاری شده است، توصیف کرد. این قانون می‌گوید افرادی که به طور غیرقانونی در ایالات متحده بوده و متهم به دزدی و جرایم خشونت آمیز هستند، حتی قبل از محکومیت، بازداشت و به طور بالقوه اخراج شوند.

به گزارش رسانه‌های امریکایی، لیکن رایلی، ۲۲ ساله، در فبروری ۲۰۲۴ توسط خوزه آنتونیو ایبارا، یک تبعه ونزوئلا که دولت امریکا می گوید به طور غیرقانونی در این کشور بود، کشته شد. ایبارا در ماه نوامبر مجرم شناخته شد و به حبس ابد بدون آزادی مشروط محکوم شد.

جهان

اتحادیه اروپا حمایت مالی از تشکیلات خودگردان فلسطین را افزایش می‌دهد

اتحادیه اروپا بزرگترین کمک کننده به فلسطینیان است و مقامات اتحادیه اروپا امیدوارند که تشکیلات خودگردان فلسطین که کرانه باختری را اداره می‌کند، بتواند روزی بعد از جنگ غزه، این باریکه را هم اداره کند.

Published

on

EU commissioner on Gaza
(Last Updated On: )

اتحادیه اروپا قصد دارد حمایت مالی از تشکیلات خودگردان در سرزمین‌های فلسطینی را افزایش دهد.

به نقل از خبرگزاری رویترز کمیسار اروپایی مسئول خاورمیانه در مصاحبه ای گفته است که، اتحادیه اروپا حمایت مالی خود از تشکیلات خودگردان فلسطین را با یک بسته سه ساله به ارزش حدود ۱.۶ میلیارد یورو (۱.۸ میلیارد دالر) افزایش خواهد داد.

دوبراوکا سوئیکا، کمیسار اروپا در امور مدیترانه گفت: «این حمایت مالی همراه با اصلاحات تشکیلات خودگردان فلسطینی است که توسط منتقدان به فساد و حکومت‌داری نامناسب متهم شده است.»

این مقام اروپایی افزود: «ما از آنها می‌خواهیم خود را اصلاح کنند زیرا بدون اصلاح، آنها به اندازه کافی قوی و معتبر نخواهند بود تا نه تنها با ما بلکه با اسرائیل نیز وارد تعامل و گفتگو شوند.»

اظهارات این مقام اروپایی پیش از نخستین گفتگوی سیاسی در سطح عالی میان وزرای خارجه اتحادیه اروپا و مقامات ارشد فلسطینی از جمله صدراعظم محمد مصطفی در روز دوشنبه در لوکزامبورگ بیان شده است.

اتحادیه اروپا بزرگترین کمک کننده به فلسطینیان است و مقامات اتحادیه اروپا امیدوارند که تشکیلات خودگردان فلسطین که کرانه باختری را اداره می‌کند، بتواند روزی بعد از جنگ غزه، این باریکه را هم اداره کند.

با این حال، دولت بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، تا کنون ایده واگذاری غزه به تشکیلات خودگردان را رد کرده و چشم انداز اتحادیه اروپا برای راه حل دو دولتی، که شامل ایجاد یک کشور فلسطینی است را نیز قبول ندارد.

سوئیکا گفت: «۶۲۰ میلیون یورو برای حمایت مالی و اصلاحات تشکیلات خودگردان، ۵۷۶ میلیون یورو برای «مقاومت و بهبودی» کرانه باختری و غزه و ۴۰۰ میلیون یورو به صورت وام از بانک سرمایه گذاری اروپا اختصاص خواهد یافت.»

او گفت: «میانگین حمایت اتحادیه اروپا از تشکیلات خودگردان طی ۱۲ سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیون یورو بوده است.»

Continue Reading

جهان

ترمپ: مذاکرات برای حل درگیری اوکراین به خوبی پیش می‌رود

ترمپ امروز (یک‌شنبه) گفت، گفت‌گوها با میانجی‌گری امریکا برای پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین شاید خوب پیش برود.

Published

on

(Last Updated On: )

ترمپ می‌گوید مذاکرات اوکراین ممکن است خوب پیش برود، اما زمانی وجود دارد که باید سکوت کرد.

ترمپ امروز (یک‌شنبه) گفت، گفت‌گوها با میانجی‌گری امریکا برای پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین شاید خوب پیش برود.

به نقل از رویترز دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا درباره مذاکرات بین روسیه و اوکراین با میانجی‌گری واشنگتن همچنین افزود:«در برخی مواقع، باید تصمیم گرفته شود که عمل کنیم و اقداماتی را انجام دهیم یا اینکه دیگر صحبت نکنیم و ساکت باشیم.»

روز جمعه استیو ویتکاف، فرستاده خاص ترمپ با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه درباره یافتن راه‌هایی با هدف دستیابی به صلح دیدار کرد.

این گفت‌گوها در زمانی انجام شد که به نظر می‌رسید مذاکرات دو طرف با هدف توافق آتش بس پیش از توافق احتمالی صلح برای پایان دادن به جنگ، به دلیل اختلاف نظر در مورد شرایط توقف کامل خصومت‌ها متوقف شده است.

در جریان دیدار بین هیات‌های روسی و امریکایی که اخیراً انجام شد، گفته شد که سریعترین راه ممکن برای میانجی‌گری یک آتش بس در اوکراین، حمایت از یک استراتژی است که در آن کنترل چهار منطقه شرقی اوکراین داده شود.

Continue Reading

جهان

قصر سفید: ایران اگر از برنامه هسته‌ای دست نکشد، تاوان سنگینی خواهد پرداخت

Published

on

(Last Updated On: )

در حالی که قرار است مذاکرات بین هیأت‌های امریکایی و ایرانی امروز (شنبه) آغاز شود، سخنگوی قصر سفید می‌گوید ایران باید بداند که اگر از برنامه‌ هسته‌ای خود دست نکشد، تاوان سنگینی خواهد پرداخت.

کارولین لیویت روز جمعه به خبرنگاران گفت: «هدف نهایی ترمپ تضمین این است که ایران هرگز نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد و اینکه ترمپ به دیپلوماسی اعتقاد دارد، اما در صورت ناکامی تلاش‌های دیپلوماتیک، همه گزینه ها روی میز است.»

لیویت ادامه داد: «اما او به ایرانی‌ها و تیم امنیت ملی‌اش نیز کاملاً واضح ساخته که همه گزینه‌ها روی میز است، و ایران باید انتخابی داشته باشد. شما می‌توانید با درخواست رئیس‌جمهور ترمپ موافقت کنید، در غیر این صورت تاوان سنگینی خواهید پرداخت، و رئیس‌جمهور این احساس را دارد. او نسبت به آن احساس بسیار قوی دارد.»

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه امریکا قرار است روز شنبه با یک هیات ایرانی در عمان گفتگو کند. رسانه های دولتی ایران اعلام کرده اند که نماینده ایران در این مذاکرات عباس عراقچی، وزیر امور خارجه این کشور خواهد بود و بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه ایران به عنوان میانجی عمل خواهد کرد.

ترمپ در ماه فبروری برنامه «فشار حداکثری» خود بر ایران را که شامل تلاش‌هایی برای به صفر رساندن صادرات نفت این کشور است، بازگرداند تا از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند. او اخیراً هشدار داد که اگر مذاکرات نتیجه ندهد، «ایران در خطر بزرگی قرار خواهد گرفت.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!