Connect with us

رویداد های اخیر

ترمپ: روسیه به دلیل خروج امریکا از افغانستان به اوکراین حمله کرد

ترمپ مدعی شد که در دورانی که در قدرت بود «ما هیچ جنگی نداشتیم»، اما اکنون «به دنیایی می‌رود که در جنگ می‌سوزد».

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده ادعا کرده است که خروج نیروهای امریکایی از افغانستان “بسیار بد” انجام شده است و با مشاهده این موضوع، روسیه تصمیم به حمله گسترده به اوکراین گرفت.

ترمپ مدعی شد که در دورانی که در قدرت بود «ما هیچ جنگی نداشتیم»، اما اکنون «به دنیایی می‌رود که در جنگ می‌سوزد».

رئیس جمهور منتخب امریکا از چگونگی خروج امریکا از افغانستان انتقاد کرد. به گفته ترمپ، او زودتر از رئیس جمهور جو بایدن، نیروهایش را از افغانستان خارج می کرد و این کار را «با عزت و قدرت» انجام می‌داد.

ترمپ افزود: «راهی که آنها بیرون آمدند ظالمانه بود. گذاشتن میلیاردها دالر تجهیزات نظامی کاملاً جدید که من خریدم در دست افغان‌ها. و به طور خاص به دست طالبان (امارات اسلامی) است”.

وی تاکید کرد که خروج ایالات متحده از افغانستان “بد” بوده است.

وی افزود که: «به همین دلیل، من فکر می‌کنم روسیه وقتی این را دید، رفت و به اوکراین حمله کرد. آنها گفتند، “این افراد (امریکایی‌ها) بی‌کفایت هستند – آنها نمی‌دانند دارند چه می‌کنند”. ترامپ افزود.

در آوریل ۲۰۲۱، امریکا اعلام کرد که نیروهای خود را از افغانستان بیرون می‌کند، جایی که آنها از سال ۲۰۰۱ در آنجا مستقر بودند. تمام سربازان امریکایی تا ۳۱ آگست ۲۰۲۱ به طور کامل از این کشور خارج شدند.

نیروهای امریکایی در ابتدا برای مبارزه با تروریزم پس از حملات ۱۱ سپتامبر به افغانستان حمله کردند.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: یک شهروند زندانی دیگر امریکا در افغانستان به‌زودی آزاد می‌شود

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای افغانستان از آزادی یک شهروند دیگر ایالات متحده در کشور خبر داده است.

آقای خلیلزاد در صفحه ایکس خود نوشته که براساس معلومات وزارت خارجه امارت اسلامی، فی دی هال، یک شهروند امریکا که در افغانستان در بند است، به‌‌زودی آزاد خواهد شد.

پیش از این جورج گلزمن، یک شهروند امریکایی که بیش از دو سال در بند امارت اسلامی بود، نیز آزاد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ونس: اداره بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی در افغانستان جا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور امریکا گفته است که اداره جو بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی را در افغانستان جا گذاشت که یک «اشتباه فاجعه بار» بود.

ونس این اظهارات را روز جمعه در جریان بازدید از یک پایگاه نظامی در گرینلند بیان کرد.

او همچنان گفت که اشتباه اداره بایدن سبب کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی در جریان خروج در میدان هوایی کابل شد.

پیش از این، دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا نیز از جا گذاشتن تجهیزات نظامی در افغانستان انتقاد کرده و خواستار بازگرداندن آن شده بود.

امارت اسلامی اما گفته است که تسلیحات به جامانده امریکا در افغانستان متعلق به افغان‌ها است و بازگردانده نخواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۲۴۰۰ زندانی در کشور به مناسبت عید آزاد شدند

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه اعلام کرده است که بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، ۲ هزار و ۴۶۳ زندانی مستحق عفو به مناسبت عید فطر آزاد شدند.

این نهاد در اعلامیه‌ای امروز (شنبه) نوشت که مدت حبس ۳ هزار و ۱۵۲ زندانی دیگر کاهش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!