Connect with us

رویداد های اخیر

بیمار ۵۶ساله کرونایی با وجود داشتن بیماری‌های دیگر کرونا را شکست داد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مسوولان شفاخانه افغان-جاپان می‌گویند که بیمار ۵۶ساله کرونایی با وجود داشتن بیماری‌های دیگر چون مرض شکر، فشار بالا و دیگر امراض توانست کرونا را شکست بدهد.

به گفته‌ی مسوولان این بیمار که به کرونا مصاب شده بود و تا مرحله (ARDS) “نوع خطرناک مشکلات تنفسی” رسیده بود درنتیجه سعی و تلاش داکتران بعد از یک ونیم ماه با صحت کامل از شفاخانه مرخص شد.

نزدیکان بیمار به پاس زحمات داکتران و کارمندان این شفاخانه این روز خوش را با آوردن کیک و شرینی با داکتران یکجا جشن گرفتند.

شفاخانه افغان جاپان، از پر رفت‌و‌آمدترین شفاخانه‌های کابل است که بیماران کوویدنزده را تشخیص و بستری می‌کند.

این درحالی است که وزارت صحت عامه روز گذشته اعلام کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۳ واقعه مثبت ویروس کرونا در سراسر کشور ثبت شده اند و همچنان ۸ تن مبتلا یه این ویروس جان باختند. این وزارت می‌گوید که ۱۱۴ تن دیگر در این مدت صحت یاب شدند.

اکنون  شمار بیماران کووید نزده در کشور به ۵۲هزار ۹۰۹ تن رسیده‌است، درحالی که ۲هزار و ۲۳۰ بیمار کووید نزده جان باخته اند اما ۴۲هزار و ۴۰۵ بیمار دیگر صحت یاب شده اند.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: یک شهروند زندانی دیگر امریکا در افغانستان به‌زودی آزاد می‌شود

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای افغانستان از آزادی یک شهروند دیگر ایالات متحده در کشور خبر داده است.

آقای خلیلزاد در صفحه ایکس خود نوشته که براساس معلومات وزارت خارجه امارت اسلامی، فی دی هال، یک شهروند امریکا که در افغانستان در بند است، به‌‌زودی آزاد خواهد شد.

پیش از این جورج گلزمن، یک شهروند امریکایی که بیش از دو سال در بند امارت اسلامی بود، نیز آزاد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ونس: اداره بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی در افغانستان جا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور امریکا گفته است که اداره جو بایدن به ارزش ۸۰ میلیارد دالر تجهیزات نظامی را در افغانستان جا گذاشت که یک «اشتباه فاجعه بار» بود.

ونس این اظهارات را روز جمعه در جریان بازدید از یک پایگاه نظامی در گرینلند بیان کرد.

او همچنان گفت که اشتباه اداره بایدن سبب کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی در جریان خروج در میدان هوایی کابل شد.

پیش از این، دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا نیز از جا گذاشتن تجهیزات نظامی در افغانستان انتقاد کرده و خواستار بازگرداندن آن شده بود.

امارت اسلامی اما گفته است که تسلیحات به جامانده امریکا در افغانستان متعلق به افغان‌ها است و بازگردانده نخواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۲۴۰۰ زندانی در کشور به مناسبت عید آزاد شدند

Published

on

(Last Updated On: )

ستره محکمه اعلام کرده است که بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، ۲ هزار و ۴۶۳ زندانی مستحق عفو به مناسبت عید فطر آزاد شدند.

این نهاد در اعلامیه‌ای امروز (شنبه) نوشت که مدت حبس ۳ هزار و ۱۵۲ زندانی دیگر کاهش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!