Connect with us

کوید۱۹

بریتانیا واکسن مقابله با اومیکرون از شرکت مدرنا در این کشور را تایید کرد

منتشر شده

در

بربنیاد گزارش‌ها، بریتانیا به عنوان اولین کشور نسل جدید واکسن «مدرنا» را تایید کرده است. این نسخه از واکسن کووید به عنوان دوز یادآور تا فصل خزان سال جاری در دسترس خواهد بود و گفته شده که ایمنی بالاتری در برابر سویه‌های مختلف ویروس کرونا ایجاد می‌کند.

بیشتر همه‌گیری‌ های اخیر در کشورهای مختلف به واسطۀ سویه جدیدتر کرونا یعنی اومیکرون بوده است. اکنون واکسن مدرنا هم سویه اصلی و هم اولین زیرسویه اومیکرون ( BA.1) را که زمستان گذشته ظاهر شد، هدف قرار می دهد؛ از این رو به عنوان یک واکسن دوگانه شناخته می شود زیرا دو سویه کووید را هدف قرار می دهد. این واکسن دوگانه، معروف به "Spikevax bivalent Original/Omicron"، حاوی ۲۵ میکروگرم واکسن اومیکرون و ۲۵ میکروگرم واکسن اصلی کرونا است.

آژانس تنظیم مقررات دارو و محصولات صحی بریتانیا (MHRA) با بررسی استانداردهای ایمنی، کیفیت و اثربخشی این واکسن، تزریق آن را در بزرگسالان تایید کرده است.

این واکسن هم‌چنان برای تایید بین المللی به استرالیا، کانادا و اتحادیه اروپا ارسال شده است. انتظار می رود که اتحادیه اروپا این دوز را تا ماه سپتامبر تصویب کند.

کارآزمایی و آزمایش این واکسن روی ۴۳۷ نفر نشان داده که دریافت آن بی خطر است و مصونیت قابل قبولی در برابر سویه های جدیدتر ویروس کرونا می دهد. سویه های شایع در بریتانیا اکنون بیشتر BA.4 و BA.5 هستند و واکسن جدید در مقابل آنها نیز ایمنی بهتری ایجاد کرده است.

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت پایان وضعیت اضطراری کووید-۱۹ را اعلام کرد

Published

on

سازمان جهانی صحت اعلام کرده است که ویروس کرونا پس از سه سال تاثیرگذاری بر زندگی و اقتصاد و مرگ میلیون‌ها نفر، دیگر یک وضعیت «اضطراری صحی جهانی» نیست.

اعلام این خبر، گامی بزرگ در جهت پایان دادن همه‌گیری ویروسی است که سه سال پیش بالاترین سطح هشدار در مورد آن صادر شد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، رییس سازمان جهانی صحت گفته که این ویروس زخم عمیقی در جهان برجای گذاشته و اعلام این خبر لحظه‌ای برای جشن گرفتن است.

اما او در عین حال به دولت‌ها هشدار داد که مراقب باشند و گفت که کرونا اکنون باید در کنار سایر بیماری‌های عفونی مدیریت شود.

رییس سازمان جهانی صحت همچنین نسبت به دانشمندانی که واکسین‌هایی حیاتی برای مقابله با کرونا ساختند، ادای احترام کرد.

آقای تدروس گفته است که دست کم ۷ میلیون نفر در جریان همه‌گیری این ویروس جان خود را از دست دادند.

اما او افزود که این ویروس احتمالا بیش از ۲۰ میلیون تن را کشته باشد‌ که این میزان سه برابر آمار رسمی ارایه شده است.

مقامات این سازمان گفته‌اند که میزان مرگ و میر این ویروس از زمان اوج که بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر در هفته در جنوری ۲۰۲۱ بود، به بیش از۳۵۰۰ نفر در ۲۴ اپریل ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

رییس سازمان جهانی صحت گفته است: «دیروز کمیته اضطراری برای پانزدهمین بار تشکیل جلسه داد و به من توصیه کرد که به وضعیت اضطراری صحت عمومی پایان دهم. من این توصیه را پذیرفتم. بنابراین با امیدواری زیاد اعلام می‌کنم که کووید-۱۹ به عنوان یک وضعیت اضطراری صحی جهانی پایان یافته است.»

او همچنین افزود: «این تصمیم برای مدتی با دقت مورد بررسی قرار گرفت و براساس تجزیه و تحلیل دقیق معلومات اتخاذ شد.»

با این حال، آقای تدروس هشدار داده است که حذف بالاترین سطح هشدار به معنای پایان خطر نیست و گفت که وضعیت اضطراری می‌تواند در صورت تغییر شرایط بازگردانده شود.

Continue Reading

کوید۱۹

کرونا در ایران: ۹۰۰ مورد جدید و ۲۴ فوتی ثبت شد

Published

on

به نقل از رسانه‌های ایران، وزارت صحت این کشور روز یکشنبه اعلام کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸۹۰ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در سراسر کشور شناسایی و ثبت شده است.

وزارت صحت ایران همچنان گزارش داده است که در مدت زمان مشابه ۲۴ مریض نیز از اثر بیمای کرونا جان باخته اند.

مرکز روابط عمومی وزارت صحت ایران در اعلامیه‌ای گفت:« طی ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۹۱ مریض جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و همزمان ۴۵۴ مریض دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته بستری شدند..»

مرکز روابط عمومی این وزارتخانه اعلام کرد که وضعیت ۶۱۱ مریض از مبتلایان به کووید-۱۹ وخیم است.

Continue Reading

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت: مسافران در پروازهای طولانی از ماسک استفاده کنند

Published

on

افزایش چشمگیر ابتلا به سویه جدید کووید۱۹ سازمان جهانی صحت را وا داشته است تا از کشورها بخواهد که مسافران پروازهای طولانی را به پوشیدن ماسک تشویق کنند.

در ۲۸ روز گذشته، بیشتر از ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شدند و بالاتر از ۵۳ هزار نفر بدلیل این مریضی جان دادند.

سویه جدید کرونا به شدت قابل سرایت است و حدود ۲۷.۶ درصد مریضان کرونا در ایالات متحده از سویه جدید این ویروس مریض شده‌اند.

از آغاز شیوع این مریضی در سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۶۶۵ میلیون نفر در جهان به کووید۱۹ مصاب‌ شده‌اند. بر اساس آمار پوهنتون جانز هاپکنز، این مریضی جان نزدیک به ۶ میلیون و ۷۱۲ هزار نفر را در بیش از سه سال شیوع گرفته است.

هرچند جمع‌آوری آمار دقیق از افغانستان با مشکلات مواجه است، اما طبق گزاش‌ها این مریضی نزدیک به ۸ هزار نفر در این کشور بدلیل ابتلا به کووید۱۹ جان باخته اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!