Connect with us

جهان

بایدن به دنبال ۶۰ میلیارد دالر برای اوکراین و ۱۴ میلیارد دالر برای اسرائیل است

منتشر شده

در

جو بایدن، رئیس جمهور امریکا روز پنجشنبه ماموریت جدیدی را آغاز کرد تا امریکایی‌ها را متقاعد کند که باید میلیاردها دالر بیشتر برای حمایت از اسرائیل و اوکراین در جنگ هایشان خرج کنند. او ادعا کرد که تنها دخالت ایالات متحده می‌تواند از هرج و مرج جهانی جلوگیری کند.

به گزارش رویترز، بایدن گفت: «رهبری امریکا چیزی است که جهان را کنار هم نگه می‌دارد. اتحادهای امریکایی چیزی است که ما، امریکا را ایمن نگه می دارد.»

بایدن خواست شبه نظامیان حماس در نوار غزه را که به اسرائیل حمله کردند به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را که نیروهایش در ماه فبروری سال ۲۰۲۲ به اوکراین حمله کردند، پیوند دهد.

او گفت: «حماس و پوتین از تهدیدهای متفاوت نمایندگی می‌کنند، اما آنها در این مورد مشترک اند: هر دو می‌خواهند یک کشور دموکراسی همسایه را از بین ببرند.»

رویترز گزارش داده است که بایدن از کانگرس ۱۰۰ میلیارد دالر برای هزینه های جدید، از جمله ۶۰ میلیارد دالر برای اوکراین و ۱۴ میلیارد دالر برای اسرائیل، درخواست خواهد کرد. بر بنیاد گزارش، این درخواست همچنین شامل ۱۰ میلیارد دالر برای کمک های بشردوستانه، ۱۴ میلیارد دالر برای امنیت مرزی و ۷ میلیارد دالر برای منطقه هند و اقیانوس آرام است.

بایدن حدود ۲۰ ساعت پس از بازگشت از سفر به اسرائیل برای نشان دادن همبستگی ایالات متحده پس از حمله ۷ اکتوبر توسط شبه نظامیان حماس که ۱۴۰۰ نفر را در جنوب اسرائیل کشتند، صحبت کرد.

این در حالی است که اسراییل آماده حمله زمینی برای ریشه کن کردن شبه نظامیان فلسطینی حماس از غزه است و تنش‌ها پس از انفجار مرگبار در شفاخانه‌ای در غزه به شدت بالا رفته است. مقامات محلی می گویند که حملات اسرائیل هزاران فلسطینی را کشته است.

بایدن گفت که اسرائیل مسئول انفجار شفاخانه نیست. وی افزود: «ما نمی‌توانیم انسان بودن فلسطینیان بی گناه را که فقط می‌خواهند در صلح زندگی کنند و فرصت دارند، نادیده بگیریم.»

با افزایش اعتراضات جهانی در مورد حملات به غزه، بایدن از اسرائیلی‌ها خواست که در پاسخ به حماس تسلیم «خشم کور» نشوند.

کمیته ملی جمهوری خواهان پس از سخنرانی بایدن را متهم کرد که ایران را نادیده گرفته است.

این کمیته گفت: «بایدن می‌تواند با اجرای شدید تحریم‌های نفتی و با تغییر مسیر سیاست‌های مماشات‌آمیز خود که آنها را با ده‌ها میلیارد دالر غنی کرده است، پاسخگو قرار دادن رژیم ایران را آغاز کند.»

جهان

تیراندازی در نزدیک سفارت اسرائیل در اردن

در جریان این حادثه، فردی که اقدام به تیراندازی به نیروهای امنیتی کرده بود، کشته شده و سه نیروی پولیس نیز زخمی شدند.

Published

on

به نقل از رویترز، یک منبع امنیتی صبح امروز – یکشنبه (۴قوس) از تیراندازی در نزدیک سفارت اسرائیل در اردن خبر داد.

در جریان این حادثه، فردی که اقدام به تیراندازی به نیروهای امنیتی کرده بود، کشته شده و سه نیروی پولیس نیز زخمی شدند.

این منبع امنیتی افزوده است که حادثه تیراندازی به پایان رسیده است.

Continue Reading

جهان

محکمه بین‌المللی جرایم حکم بازداشت صدراعظم اسرائیل را صادر کرد

Published

on

محکمه بین‌المللی جرایم حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، صدراعظم و یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل را به اتهام «جنایت جنگی» در غزه صادر کرده است. همزمان با این، برای محمد ضیف، فرمانده شاخه نظامی حماس هم حکم بازداشت صادر شده است.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که کریم خان، وکیل محکمه بین‌المللی جرایم در ۲۰ ماه می امسال اعلام کرد که به دنبال صدور حکم بازداشت برای جنایات ادعایی مرتبط با حملات حماس به اسرائیل در ۷ اکتوبر۲۰۲۳ و پاسخ نظامی اسرائیل در غزه است.

محکمه بین‌المللی جرایم گفته است که قبولیت تصمیم این محکمه توسط اسرائیل الزامی نیست.

با این حال، اسرائیل تصمیم این محکمه و جنایات جنگی در غزه را رد کرده است.

اسرائیل گفته که المصری معروف به محمد ضیف را در یک حمله هوایی کشته اما حماس این موضوع را نه تایید و نه رد کرده است.

Continue Reading

جهان

امریکا قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس غزه را وتو کرد

Published

on

ایالات متحده روز چهارشنبه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای آتش بس در غزه را وتو کرد، کاری که انتقادها علیه دولت بایدن را به دلیل ممانعت از اقدام بین المللی با هدف توقف جنگ اسرائیل با حماس، برانگیخت.

به گزارش رویترز، این شورای ۱۵ عضوی به قطعنامه ارائه شده توسط ۱۰ عضو غیردائمی رای داد که خواستار «آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی» در جنگ ۱۳ ماهه و به طور جداگانه خواستار آزادی گروگان ها شد.

تنها ایالات متحده با استفاده از حق وتوی خود به عنوان عضو دائمی شورا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه، رأی مخالف داد.

رابرت وود، معاون نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد، گفت که واشنگتن به صراحت اظهار کرده که تنها از قطعنامه‌ای حمایت می‌کند که صراحتاً خواستار آزادی فوری گروگان‌ها به عنوان بخشی از آتش بس باشد.

او گفت: «با آزادی گروگان‌ها باید یک پایان پایدار برای جنگ حاصل شود. این دو هدف فوری به طور جدایی ناپذیری به هم مرتبط هستند. این قطعنامه این ضرورت را کنار گذاشت و به همین دلیل، ایالات متحده نمی‌تواند از آن حمایت کند.»

وود گفت که ایالات متحده به دنبال مصالحه بوده است، اما متن قطعنامه پیشنهادی «پیام خطرناکی» را برای حماس ارسال می‌کند که «نیازی به بازگشت به میز مذاکره نیست.»

حملات اسرائیل بر غزه نزدیک به ۴۴ هزار نفر را کشته و تقریباً تمام جمعیت غزه را حداقل یک بار آواره کرده است. این حملات در واکنش به حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتوبر سال گذشته انجام شده که در آن ۱۲۰۰ نفر کشته شدند و بیش از ۲۵۰ تن به اسارت درامدند.

اعضای شورای امنیت به شدت از ایالات متحده برای جلوگیری از قطعنامه ارائه شده توسط ۱۰ عضو منتخب این شورا انتقاد کردند. این کشورها عبارتند از الجزایر، اکوادور، گویانا، جاپان، مالتا، موزمبیق، کوریای جنوبی، سیرالئون، سلوانیا و سویس.

ونسا فریزر، نماینده مالتا در سازمان ملل متحد گفت: «جای تاسف است که به دلیل استفاده از حق وتو، این شورا بار دیگر نتوانست مسوولیت خود را برای حفظ صلح و امنیت بین المللی انجام دهد.»

کارشناسان امنیت غذایی هشدار داده اند که امکان وقوع قحطی در آینده نزدیک در میان ۲.۳ میلیون نفر در غزه وجود دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!