Connect with us

تجارت

بانک انکشاف آسیایی ۴۰۵ میلیون دالر برای کمک به افغانستان اختصاص داد

منتشر شده

در

بانک انکشاف آسیایی اعلام کرده که مبلغ ۴۰۵ میلیون دالر را برای حمایت از مردم افغانستان در بخش‌های مختلف به شمول تامین غذا، خدمات صحی و خدمات آموزشی اختصاص داده است.

بانک انکشاف آسیایی روزگذشته (سه شنبه ۵ دلو) در اعلامیه‌ای اعلام کرد که این مبلغ را به چهار نهاد سازمان ملل متحد که در افغانستان حضور دارند می‌دهد تا برای حمایت از مردم افغانستان در بخش‌های اضطراری مصرف کنند.

براساس اعلامیه، این مبلغ به سازمان‌های یونیسف، برنامه جهانی غذا، خوراک و زراعت سازمان ملل، و برنامه توسعه ملل متحد داده می‌شود.

اعلامیه افزوده است کرده است که ۱۳۵ میلیون دالر این کمک به سازمان برنامه جهانی غذا برای تامین غذا و ۶۵ میلیون دالر آن به سازمان خوراک و زراعت ملل متحد داده می‌شود.

با این کمک انتظار می‌رود که برای بیش از ۸۰۰ هزار نفر کمک‌های اضطراری غذایی توزیع گردد، و برای حدود ۳۹۰ هزار خانه نیز مواد و تجهیزات کوچک زراعی داده شود.

۱۶۸ هزار نفر نیز تحت پوشش برنامه‌های "کار برای غذا" و "کار در مقابل پول" قرار می‌گیرند.

۲۰۰ میلیون دالر از کمک ذکر شده نیز به یونیسف تعلق می‌گیرد که با این مبلغ می‌تواند برای ۵٫۳ میلیون شهروند افغانستان خدمات صحی ارائه کند و برای ۲٫۳ میلیون نفر نیز یک دوز واکسن کرونا تطبیق نماید.

سازمان برنامه توسعه‌دهی سازمان ملل (یو ان دی پی) نیز ۵ میلیون دالر دریافت می‌کند تا بر نحوه تطبیق پروژه‌های یاد شده نظارت کند.

این درحالی است که پس از سقوط دولت پیشین و روی کار آمدن امارت اسلامی، دارایی‌های افغانستان در خارج از کشور مسدود گردید، سرمایه از کشور خارج شد و فقر و بیکاری گسترده‌ای در کشور حاکم شده است.

نهادهای مختلف سازمان ملل متحد می گویند که افغانستان در حال حاضر با وخیم ترین وضعیت انسانی مواجه است.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!