Connect with us

اخبار ساحوی

ایران به زودی صدها راکت بالستیک به روسیه تحویل خواهد داد

نمایندگان وزارت دفاع روسیه در ۱۳ دسمبر سال گذشته در تهران، با مقام‌های ایرانی قراردادی امضا کردند تا راکت‌های فتح-۳۶۰ و یک نوع دیگر از راکت‌های بالستیک ایرانی را دریافت کنند.

منتشر شده

در

دو منبع اطلاعاتی اروپایی به خبرگزاری رویترز خبر دادند که ده‌ها سرباز روسی در ایران در حال یادگیری نحوه استفاده از راکت‌های کوتاه‌برد «فتح-۳۶۰» هستند.

این منابع اعلام کردند که احتمال دارد ایران به زودی صدها راکت هدایت‌شونده به روسیه بدهد تا در جنگ اوکراین استفاده شود.

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که نمایندگان وزارت دفاع روسیه در ۱۳ دسمبر سال گذشته در تهران، با مقام‌های ایرانی قراردادی امضا کردند تا راکت‌های فتح-۳۶۰ و یک نوع دیگر از راکت‌های بالستیک ایرانی را دریافت کنند. این راکت‌ها توسط صنایع هوافضای ایران ساخته شده‌اند و به راکت‌های «ابابیل» معروف هستند.

این مقام‌های اطلاعاتی افزودند که سربازان روس به ایران سفر کرده‌اند تا روش استفاده از سیستم راکتی فتح-۳۶۰ را که قادر است راکت‌هایی با برد ۱۲۰ کیلومتر و کلاهک‌های ۱۵۰ کیلوگرمی پرتاب کند، بیاموزند. یکی از این مقام‌ها گفت که پس از این آموزش‌ها، احتمالاً راکت‌ها به روسیه ارسال خواهند شد.

یک کارشناس نظامی اشاره کرد که روسیه در حال حاضر راکت‌های بالستیک دارد، اما دریافت راکت‌های فتح-۳۶۰ ممکن است به روسیه کمک کند تا از آنها برای حمله به اهدافی در پشت خطوط مقدم استفاده کند و از کلاهک‌های ایرانی برای ضربه زدن به اهداف نزدیک بهره ببرد.

سخنگوی شورای امنیت ملی امریکا هشدار داده که امریکا و متحدانش در ناتو و «گروه هفت»، آماده‌اند که در صورت ادامه انتقال این تسلیحات، به سرعت و با شدت واکنش نشان دهند. او افزود که این اقدام، حمایت ایران از جنگ روسیه علیه اوکراین را به شدت افزایش خواهد داد.

وزارت دفاع روسیه تاکنون به این اطلاعات واکنشی نشان نداده است. در عین حال، نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل در نیویارک طی بیانیه‌ای اعلام کرده که ایران با روسیه در زمینه‌های مختلف از جمله همکاری‌های نظامی، مشارکت طولانی‌مدتی دارد. با این حال، این نمایندگی اعلام کرد «ایران به دلایل اخلاقی از انتقال هرگونه تسلیحات که ممکن است در جنگ اوکراین استفاده شود، خودداری می‌کند.»

در همین حال، کاخ سفید از تأیید این که ایران در حال آموزش سربازان روسی برای استفاده از راکت‌های فتح-۳۶۰ یا آماده‌سازی برای ارسال این تسلیحات به روسیه است، خودداری کرده است.

اخبار ساحوی

تحریک طالبان پاکستان: ۱۶ سرباز را کشتیم

Published

on

تحریک طالبان پاکستان اعلام کرده که ۱۶ سرباز در حمله بر یک پوسته اردو در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند.

یک مقام استخباراتی پاکستان به خبرگزاری فرانسه گفته است که در حدود ۳۰ شبه نظامی بر این پوسته در ساحه مکین حمله کردند.

اردوی پاکستان تا کنون در مورد این حادثه چیزی نگفته است.

طبق یک خبر دیگر، اردوی پاکستان اعلام کرده است که ۲۵ نفر در پیوند به حملات بر سربازان در ماه می سال ۲۰۲۳ به حبس ۲ الی ۱۰ سال محکوم شده اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

یک مقام ارشد امریکا می‌گوید برنامه راکتی پاکستان «تهدیدی در حال ظهور» است

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

Published

on

یک مقام ارشد قصر سفید روز پنجشنبه گفت که پاکستان مجهز به سلاح هسته‌ای در حال توسعه قابلیت‌های راکت‌های بالستیک دوربرد است که در نهایت می‌تواند به این کشور اجازه حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا را بدهد و این یک «تهدید در حال ظهور» برای ایالات متحده می‌باشد.

به گزارش رویترز، اظهارات جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی امریکا نشان می‌دهد که روابط میان واشنگتن و اسلام آباد تا چه حد از زمان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان در سال ۲۰۲۱ به تیرگی گراییده است.

این اظهارات همچنین این پرسش را مطرح می‌کند که آیا پاکستان اهداف برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و راکت‌های بالستیک خود را که برای مقابله با هند ایجاد شده بود، تغییر داده است یا خیر.

فاینر گفته است که پاکستان «تکنالوژی راکتی پیشرفته‌ای را دنبال می‌کند، از سیستم‌های راکت‌های بالستیک دوربرد گرفته تا تجهیزات، که آزمایش موتورهای راکتی بسیار بزرگ‌تر را ممکن می‌سازد.»

فاینر گفت، اگر این روند ادامه یابد، «پاکستان توانایی حمله به اهدافی فراتر از جنوب آسیا، از جمله در ایالات متحده را خواهد داشت.»

وی با نام بردن از روسیه، کوریای شمالی و چین ادامه داد: تعداد کشورهای مجهز به سلاح هسته‌ای با راکت‌هایی که می‌توانند به سرزمین امریکا برسند «بسیار کم است و آنها دشمنی می‌کنند.»

فاینر گفت: «بنابراین، صراحتاً، برای ما سخت است که اقدامات پاکستان را چیزی جز تهدیدی در حال ظهور برای ایالات متحده بدانیم.»

این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که واشنگتن دور جدیدی از تحریم‌ها را در رابطه با برنامه توسعه راکت‌های بالستیک پاکستان، از جمله برای اولین بار علیه اداره دفاعی دولتی که بر این برنامه نظارت می‌کند، اعلام کرد.

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

در حملات اسرائيل بر غزه ۲۰ تن جان باختند

منابع نزدیک به مذاکرات در قاهره پایتخت مصر، روز سه‌شنبه اعلام کردند که ممکن است در روزهای آینده، توافق‌نامه‌ای درباره آتش‌بس و آزادی گروگان‌های اسرائيلی و اسرای فلسطینی امضا شود.

Published

on

مقام‌های وزارت صحت غزه اعلام کرده‌اند که در حمله‌های روز چهارشنبه (۲۸ قوس) اسرائیل بر نوار غزه، دست‌کم ۲۰ تن کشته شدند.

این در حالی است که رویترز گزارش داده، ایالات متحده با میانجی‌های عربی به دنبال دستیابی به توافقی بین اسرائیل و حماس برای توقف جنگ ۱۴ ماهه در نوار غزه هستند.

یک مقام فلسطینی نزدیک به مذاکرات روز چهارشنبه گفت که میانجی‌ها کاستی‌ها را در اکثر بندهای توافق کاهش داده‌اند و اسرائیل شروطی را ارائه کرده که حماس آن‌ها را نپذیرفته است.

اما این مقام فلسطینی که نامش فاش نشده، توضیح بیش‌تر در مورد بندهای مورد توافق و اختلاف میان حماس و اسرائيل نداده است.

ازطرفی هم منابع نزدیک به مذاکرات در قاهره پایتخت مصر، روز سه‌شنبه اعلام کردند که ممکن است در روزهای آینده، توافق‌نامه‌ای درباره آتش‌بس و آزادی گروگان‌های اسرائيلی و اسرای فلسطینی امضا شود.

منابع در حالی از پیش‌رفت در مذاکرات آتش‌بس سخن می‌گویند که به گفته داکتران در غزه، در حمله هوایی روز گذشته اسرائیل دست‌کم ۱۰ نفر در خانه‌ای در شهر شمالی بیت لاهیه و شش نفر در حمله‌های هوایی جداگانه در شهر غزه به‌شمول اردوگاه نصیرات در مناطق مرکزی و شهر رفح در نزدیکی مرز با مصر، کشته شده‌اند.

در بیت حانون در شمال نوار غزه، داکتران گفته ا‌ند که چهار نفر در حمله هوایی بر یک خانه کشته شدند.

این درحالیست که سخنگوی اردوی اسرائيل تا کنون اظهارنظری در مورد این حمله‌ها نکرده است.

با این حال داکتران در غزه روز چهارشنبه به رویترز گفتند که حمله اسرائیل به خانه‌ای در جبالیه، حداقل ۱۰ کشته برجا گذاشته است.

گفتنی است که نیروهای اسرائیلی از ماه اکتوبر به این‌سو در شهرهای بیت حانون و بیت لاهیه و همچنین اردوگاه جبالیه در مجاورت آن عملیات نظامی انجام می‌دهند؛ عملیاتی که به گفته اردوی اسرائيل، با هدف جلوگیری از تشکیل مجدد شبه‌نظامیان حماس انجام می‌شوند.

اما فلسطینی‌ها اسرائیل را به انجام اقدام‌های «پاکسازی قومی» برای خالی کردن سکنه شمالی این منطقه برای ایجاد یک منطقه حائل متهم می‌کنند، موردی که اسرائیل آن را تکذیب کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!