Connect with us

تجارت

ایجاد رستورانت توسط یک زن در بلخ

منتشر شده

در

یک زن در ولایت بلخ با هزینۀ شخصی‌اش یک رستورانت را برای ارایه خدمات به باشنده‌گان این ولایت به ویژه زنان ایجاد کرده است.

راحله یوسفی که مالک این رستورانت است، می‌گوید این تجارت را به‌خاطر انگیزه دهی زنان جهت خودکفایی آنان ایجاد کرده است.

خانم یوسفی می‌گوید: «خانم‌ها می‌توانند که کار کنند، کسی که در اجتماع باشه و به‌ یک‌باره‌گی خانه‌ نشین شود سخت است، من زیاد فکر کردم که باید یکجای به خود بسازم و کار کنم.»

درهمین حال، شماری بانوان از ایجاد این محل ابراز امید‌واری می‌کنند و از حکومت می‌خواهند که زنان تجارت‌پیشه را حمایت کند.

از سویی هم، ایجاد این رستورانت با استقبال زنان بلخی نیز مواجه شده است. برخی از بانوان که به این محل آمده‌اند از حکومت می‌خواهند که جهت حضور فعال زنان برنامه‌های حمایتی را بیشتر کند.

نبی زاده، باشنده بلخ می‌گوید: «واقعاً خوشحال استم وقتیکه چنین خانم‌ها را می‌بینم که از خود توانایی نشان می‌دهند و از حکومت هم می‌خواهم چنین خانم‌های تجارت‌پیشه را حمایت کنند.»

درهمین حال، مسوولان در اتاق صنعت و معادن بلخ هرچند از نبود بازار فروش برای تولیدات زنان سخن می‌زنند اما بر حمایت از زنان متشبث تأکید دارند.

امام‌الدین سنایی زاده، مسوول اتاق صنعت و معادن بلخ خاطرنشان کرد: «ما به‌خاطر از این که مشکلات خانم‌ها بیشتر است، عضویت وتمام خدمات را برای‌شان رایگان کردیم.»

محبوبه زمانی، معاون اتاق تجارت و صنایع زنان در شمال نیز گفت: «خواست ما از حکومت فقط تأمین امنیت و تشویق خانم‌های تجارت‌‌پیشه است.»

این رستورانت در حالی از سوی یک زن ایجاد شده‌ است که زنان متشبث و تجارت‌پیشه در بلخ از عدم حمایت حکومت، نبود بازار فروش برای تولیدات شان و مشکلات دیگر شکایت دارند.

تجارت

اولین محموله ترانزیتی ریلی چین از طریق ایران به افغانستان رسید

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که اولین محموله ترانزیتی ریلی چین به افغانستان، شامل ۱۰۰۰ تُن کویل آهن، از طریق مسیر ریلی ایران به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسید.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه در خبرنامه‌ای امروز (جمعه) گفت که این محموله که از خاک چین حرکت خود را آغاز کرده بود، پس از ورود به بندرعباس، از طریق شبکه ریلی ایران به افغانستان رسید.

او گفت: «انتقال محموله از این مسیر، گامی مهم در توسعه ارتباطات ترانزیتی افغانستان و اتصال این کشور به آب‌های آزاد محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت‌ها در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت منطقه‌ای است.»

حق‌شناس افزود که با تکمیل کار مسیر خط آهن خواف - هرات، ظرفیت‌های تازه‌ای برای اقتصاد افغانستان فراهم می‌شود و بستر مناسبی برای گسترش تجارت و ترانزیت در منطقه ایجاد خواهد شد.

Continue Reading

تجارت

روسیه از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی استفاده می‌کند

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

Published

on

به نقل از رویترز، آنتون سیلوانوف، وزیر مالیه روسیه، روز چهارشنبه (۵جدی) گفته است که شرکت‌های روسی استفاده از بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در پرداخت‌های بین‌المللی آغاز کرده‌اند. این اقدام بعد از تحریم‌های غرب علیه معاملات تجاری روسیه انجام شده است.

تحریم‌ها تجارت روسیه با شرکای اصلی‌اش مانند چین یا ترکیه را پیچیده کرده است، زیرا بانک‌های محلی در معاملات مرتبط با روسیه بسیار محتاط هستند تا از فشار امریکا و متحدانش جلوگیری کنند.

سیلوانوف به شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ گفت: «فعلا به طور آزمایشی در معاملات تجارت خارجی می‌توان از بیت‌کوین‌هایی استفاده کرد که ما اینجا در روسیه استخراج کرده‌ایم.»

وی گفت: «چنین معاملات‌‌ در حال حاضر انجام می‌شوند. ما معتقدیم که باید گسترش و توسعه بیشتری پیدا کنند. من مطمئن هستم که این اتفاق در سال آینده رخ خواهد داد. معاملات بین‌المللی با ارزهای دیجیتال نشان دهنده آینده است.»

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

اوایل ماه جاری، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که دولت فعلی امریکا از دالر به عنوان اهرم فشارهای سیاسی استفاده کرده و همین فشارها بسیاری از کشورهای جهان را مجبور کرده به روش‌های جایگزین روی بیاورند.

پوتین معامله با بیت‌کوین را یکی از این روش‌ها اعلام کرد و نشان داد که دولت کشورش استفاده گسترده از ارزهای دیجیتال را حمایت می‌کند.

Continue Reading

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!