Connect with us

جهان

اوکراین در یکی از حملات گسترده طیاره بدون سرنشین، پایتخت روسیه را مورد هدف قرار داد

رسانه‌های روسیه تصاویری تایید نشده از پرواز طیاره‌های بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مسکو منتشر کرده‌اند که توسط سیستم‌های ضدهوایی این کشور منهدم می‌شوند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

چند هفته بعد از ورود اردوی اوکراین به خاک روسیه در مطقه مرزی کورسک، این کشور یکی از بزرگترین حملات طیاره بدون سرنشین خود را به مسکو، پایتخت روسیه، انجام داد.

وزارت دفاع روسیه می‌گوید در جریان حمله روز چهارشنبه (۳۱ اسد) اوکراین، دست‌کم ۱۱ طیاره بدون سرنشین را بر فراز مسکو ساقط کرده است.

طی چند ماه گذشته اوکراین حملات گسترده‌ طیاره بدون سرنشین به تاسیسات نفتی، خصوصا پالایشگاه‌های این کشور در عمق خاک روسیه انجام داده بود، اما حمله طیاره بدون سرنشین به مسکو اتفاق کم‌سابقه‌ای است.

وزارت دفاع روسیه می‌گوید ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۴۵ پهپاد اوکراینی در خاک این کشور ساقط شده است؛ شامل ۱۱ فروند بر فراز مسکو، ۲۳ فروند در منطقه بریانسک، شش فروند در آسمان منطقه بلگورود، سه فروند در کالوگا و دو طیاره دیگر در منطقه کورسک.

مقامات روسی می‌گویند این حملات تاکنون تلفات جانی نداشته است.

سرگئی سوبیانین، شاروال مسکو، نیز گفته است برخی طیاره‌های بدون سرنشین بر فراز شهر پودولسک منطقه مسکو، در ۳۸ کیلومتری جنوب کاخ کرملین سرنگون شدند: «این یکی از گسترده‌ترین تلاش‌ها برای هدف قراردادن پایتخت بود، اما دفاع چند لایه سیستم‌های هوایی مسکو، امکان دفع موفقیت‌آمیز تمام حملات طیاره‌های بدون سرنشین دشمن را فراهم کرد».

رسانه‌های روسیه تصاویری تایید نشده از پرواز طیاره‌های بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مسکو منتشر کرده‌اند که توسط سیستم‌های ضدهوایی این کشور منهدم می‌شوند.

در پی این حمله، سه میدان هوایی مسکو به مدت چهار ساعت پروازها را متوقف کردند.

اوکراین پیشتر در ماه می ۲۰۲۳ نیز با هشت طیاره بدون سرنشین به مسکو حمله کرده بود؛ اقدامی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از آن به عنوان «تلاش کی‌‎یف برای ترساندن و تحریک روسیه» یاد کرده و گفته بود که این تهاجم دفع شد.

حملات پهپادی کی‌یف به مسکو در حالی است که نیروهای روسی در شرق اوکراین پیش‌روی می‌کنند و از زمان تهاجم فبروری ۲۰۲۲ تاکنون ۱۸ درصد از خاک این کشور را تصرف کرده‌اند و از طرفی در حال مقابله با پیشروی نیروهای اوکراینی در منطقه کورسک هستند.

حمله اردوی اوکراین به کورسک، بزرگترین حمله نظامی علیه خاک روسیه بعد از جنگ جهانی دوم است و تاکنون ۴۵۰ کیلومتر مربع از خاک روسیه را در اختیار گرفته است.

اردوی اوکراین همچنین از تخریب نمودن یک سیستم ضدهوایی «اس-۴۰۰» روسیه در منطقه روستوف خبر داده است.

جهان

ترمپ: زلنسکی تلاش می‌کند از توافق مربوط به مواد معدنی عقب‌نشینی کند

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا  گفته است که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین تلاش می‌کند از توافق مربوط به مواد معدنی خارج شود، و هشدار داد اگر چنین کاری کند، با مشکلاتی بزرگ روبه‌رو خواهد شد.

ترمپ در راه بازگشت به واشنگتن شام یکشنبه (۳۰ مارچ) به خبرنگاران گفت: «او تلاش می‌کند از توافق مواد معدنی کمیاب خارج شود و اگر این کار را بکند، با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود، مشکلاتی بزرگ، خیلی بزرگ.»

او افزود: «او می‌خواهد عضو ناتو شود، اما هیچ‌وقت عضو ناتو نخواهد شد. خودش هم این را می‌داند.»

Continue Reading

جهان

کوریای جنوبی، چین و جاپان برای تقویت تجارت منطقه‌ای توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: )

کوریای جنوبی، چین و جاپان پس از پنج سال روز یکشنبه گفتگوی اقتصادی برگزار کردند تا تجارت منطقه‌ای را تسهیل کنند و همکاری‌های سه‌جانبه تجاری را افزایش دهند. این سه قدرت صادراتی آسیا خود را برای تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا آماده می‌کنند.

به گزارش رویتز، سه وزیر تجارت این کشورها توافق کردند که برای مذاکرات جامع و سطح بالا در مورد توافق‌نامه تجارت آزاد کوریای جنوبی-جاپان-چین به منظور ترویج «تجارت منطقه‌ای و جهانی» به طور نزدیک همکاری کنند.

دوکگون آهن، وزیر تجارت کوریای جنوبی گفت: «ضروری است که اجرای RCEP (مشارکت اقتصادی جامع منطقه‌ای) را که سه کشور در آن شرکت کرده‌اند تقویت کنیم و چارچوبی برای گسترش همکاری‌های تجاری بین سه کشور از طریق مذاکرات توافق‌نامه تجارت آزاد کوریای جنوبی-جاپان-چین ایجاد کنیم.»

این وزیران پیش از اعلام ترمپ در روز چهارشنبه هفته جاری برای تعرفه‌های بیشتر در آنچه ترمپ «روز آزادی» می‌نامد، ملاقات کردند.

این سه کشور از شرکای عمده تجاری ایالات متحده هستند، اگرچه در مسائل مختلف از جمله اختلافات مرزی و انتشار فاضلاب رادیواکتیو از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما با یکدیگر در تضاد بوده‌اند.

آنها از زمان آغاز مذاکرات در سال ۲۰۱۲ پیشرفت چشمگیری در مورد توافق تجارت آزاد سه‌جانبه نداشته‌اند.

RCEP که در سال ۲۰۲۲ اجرایی شد، یک چارچوب تجاری بین ۱۵ کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه است که هدف آن کاهش موانع تجاری است.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که تعرفه‌های وارداتی ۲۵ درصدی بر موترها و قطعات موتر اعمال خواهد کرد، اقدامی که ممکن است به شرکت‌ها آسیب بزند، به ویژه موترسازان آسیایی که از بزرگترین صادرکنندگان موتر به ایالات متحده هستند.

پس از مکزیک، کوریای جنوبی بزرگترین صادرکننده موتر به ایالات متحده است و جاپان در رتبه بعدی قرار دارد.

گفتنی است که وزیران این سه کشور توافق کردند که نشست بعدی خود را در جاپان برگزار کنند.

Continue Reading

جهان

شمار جان باختگان زلزله در میانمار به حدود ۷۰۰ نفر رسید

Published

on

(Last Updated On: )

گزارش‌ها می‌رسانند که تعداد جان باختگان زلزله روز جمعه در میانمار به ۶۹۴ نفر افزایش یافته است و یک هزار و ۶۷۰ تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، حکومت نظامی میانمار در بیانیه‌ای گفت که زیرساخت ها از قبیل سرک، پل و ساختمان تحت تاثیر قرار گرفته اند که منجر به تلفات و جراحات در میان مردم شده است.

در این بیانیه آمده است که عملیات جستجو و نجات در حال حاضر در مناطق آسیب دیده جریان دارد.

جنرال مین آنگ هلینگ، رهبر حکومت نظامی، از کشورها خواست تا کمک کنند.

با این حال کمک‌های بین المللی به میانمار آغاز شده است.

مدل‌سازی پیش‌بینی‌کننده اداره زمین‌شناسی ایالات متحده تخمین زده است که تعداد کشته‌شدگان در میانمار ممکن است از ۱۰ هزار نفر فراتر رود و میزان خسارات ممکن بیشتر از ارزش تولید ناخالص داخلی این کشور باشد.

بیشتر ویرانی‌ها در دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالی، رخ داده است.

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا روز جمعه گفت که با مقامات میانمار صحبت کرده است و دولت او به نوعی کمک خواهد کرد.

مقامات تایلند، همسایه میانمار اعلام کرده اند که ۹ نفر در بانکوک جان خود را از دست داده و ۱۰۱ نفر دیگر ناپدید شده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!