Connect with us

تجارت

امضای قراردادها برای تقویت خدمات در فرودگاه های کشور

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۹, ۱۳۹۹)

قراردادهای خدمات امنیتی، مدیریت عملیاتی، خدمات زمینی، سیستم سازی و فناوری میدان های هوایی کشور، به امضا رسید.

این قراردادها روز گذشته با حضورداشت محمد اشرف غنی رییس جمهوری، حمدالله محب مشاور امنیت ملی و عبدالهادی ارغندیوال سرپرست وزارت مالیه توسط منصور المنصوری رییس شرکت G42 امارات متحده‌ی عربی و محمد قاسم وفایی‌زاده رییس اداره هوانوردی ملکی امضا گردید.

در این مراسم رییس جمهور غنی با استراتیژیک خواندن این قراردادها گفت که روابط نیک تاریخی و سیاسی میان افغانستان و امارات متحده عربی را می توان مشارکت کامل همکاری های اقتصادی نام گذاشت.

رییس جمهوری افزود که افغانستان سرمایه های بزرگی در میدان های هوایی خویش دارد، اما متاسفانه این ظرفیت ها شناسایی نشده اند.

به گفته وی: “ما با امارات متحده عربی این همکاری ها را بخاطر ایجاد کردیم که شما بهترین تجربه را در زمینه های خدمات امنیتی، خدمات زمینی و سیستم سازی و تکنالوژی میدان های هوایی دارید.”

آقای غنی تصریح کرد: “من یقین دارم که مسئولین و پرسونل خدماتی میدان های هوایی، مشتریان و مردم ما تغییرات متفاوت را احساس خواهند کرد.”

رییس جمهور گفت: “”ما به میدان های هوایی منحیث زیربناهای مهم نگاه می کنیم و در میدان های هوایی خود خدمات استندرد و معیاراتی را که از نگاه مدیریت عملیاتی و خدمات زمینی مهم است، نیاز داریم و انتقال محصولات افغانستان از طریق دهلیز هوایی نیز باید بر اساس این استندردها، انجام شود.”

رییس جمهور غنی خاطرنشان کرد که فرودگاه بین المللی حامد کرزی ظرفیت های زیاد دارد که به بستری برای انتقال محموله ها و مسافران مبدل می گردد و فرودگاه های کندهار و هرات فاصله کوتاه به امارات متحده عربی دارند و میدان هوایی بین المللی مولانا جلال الدین بلخی می تواند به نقطه وصل با آسیای مرکزی مبدل گردد و با همدیگر یک شبکه را می سازند که با استفاده از این شبکه می توان خدمات بیشتر را ارایه کرد.

در همین حال منصور المنصوری رییس شرکت جی-۴۲ امارات متحده عربی صحبت گفت: “جای افتخار است که به افغانستان آمده ام و در حضور رییس جمهور غنی، قراردادهای همکاری میان شرکت G42 امارات متحده عربی و اداره هوانواردی ملکی افغانستان را به امضا رساندیم.”

وی در رابطه به تجارب شرکت G42 در زمینه های مدیریت و ارایه خدمات هوانوردی معلومات ارایه کرد و افزود که امضای این قراردادها آغاز فرصت های بیشتر همکاری نهادهای امارات متحده عربی و افغانستان می باشد.

منصوری گفت که افغانستان و امارات متحده عربی روابط دوستانه و تاریخی دارند و این مناسبات در سال های اخیر بیشتر تقویت شده است.

تجارت

مجموع ارزش صادرات در ماه حوت سال گذشته به بیش از ۱۴۰ میلیون دالر می‌رسد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۹, ۱۴۰۳)

اداره ملی احصائیه و معلومات ارقام مربوط به صادرات و واردات کشور را در ماه حوت سال ۱۴۰۲ جمع‌آوری و تحلیل نموده است که مجموع ارزش صادرات کشور در این ماه به ۱۴۱٫۱ میلیون دالر و مجموع ارزش واردات به ۷۸۹٫۶ میلیون دالر می‌رسد.

این در حالی‌ست که مجموع ارزش صادرات کشور در ماه حوت سال ۱۴۰۱ به ۱۷۴ میلیون دالر می‌رسید؛ تحلیل ارقام نشان می‌دهد که در ماه حوت سال ۱۴۰۱ نسبت به همین ماه سال ۱۴۰۲ صادارت ۳۲٫۹ میلیون دالر بیش‌تر بوده است.

از سوی هم مجموع ارزش واردات کشور در ماه حوت سال ۱۴۰۱ به ۶۹۰٫۴ میلیون دالر می‌رسید که در همان ماه سال ۱۴۰۲ در ارزش واردات ۹۹٫۲ میلیون دالر افزایش آمده است.

ارقام نشان می‌دهد که بیش‌ترین صادرات در ماه حوت سال ۱۴۰۲ به کشورهای پاکستان، هندوستان و امارات متحده عربی بوده در حالی‌که در ماه حوت سال ۱۴۰۱ به کشورهای پاکستان، هندوستان و چین بوده است.

Continue Reading

تجارت

وزارت صنعت و تجارت: افغانستان در تولید ۱۳۳ قلم جنس به خودکفایی رسیده است

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۵, ۱۴۰۳)

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که افغانستان در ۴۵ سکتور و در تولید ۱۳۳ قلم جنس به ظرفیت خودکفایی رسیده است و این وزارت تلاش دارد تا افغانستان از یک کشور وارداتی به صادراتی تبدیل شود.

مسوولان این وزارت همچنان بر ادامه‌ پشتیبانی از تولیدات داخلی و جذب سرمایه‌گذاری به این منظور تأکید دارند.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت بر افزایش استفاده کالاها و تولیدات داخلی در پروژه‌های دولتی و ملی تأکید کرده و افزوده است که تلاش‌ها برای یافتن بازار برای محصولات داخلی در داخل و خارج از کشور نیز آغاز شده است.

عبدالسلام جواد آخندزاده گفته است: «در ۱۳۳ قلم اجناس تولیدی که ۴۵ سکتور می‌شود به ظرفیت خودکفایی رسیدیم و همچنان در ۹۵ قلم جنس تولیدی که ۲۷ سکتور می‌شود به ظرفیت نیمه‌خودکفایی رسیدیم.»

آقای جواد آخندزاده علاوه کرد: «این در حالی است که ادارات امارتی متعهد به استفاده اجناس و تولیدات داخلی جهت حمایت از رشد صنایع در کشور می‌باشند.»

در همین حال، اتاق صنایع و معادن نیز می‌گوید که در جریان دو و نیم سال گذشته به انکشاف تولیدات داخلی بیشتر توجه صورت گرفته و در حال گسترش است.

با این حال، مسوولان این اتاق بر گسترش فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در پروژه‌های دولتی تأکید می‌کنند.

عبدالنصیر رشتیا، عضو اتاق صنایع و معادن در این مورد بیان نمود: «من فکر می‌کنم که حکومت هم یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان در مارکیت می‌باشد در صورتیکه در تمام پروژه‌های انکشافی و توسعه‌ای خود از محصولات و تولیدات داخلی استفاده بکند.»

از سویی هم، کارشناسان اقتصادی گفته‌اند که اگر استفاده از تولیدات و محصولات داخلی در پروژه‌های دولتی افزایش یابد، افغانستان به سرعت به سوی استقلال اقتصادی پیش خواهد رفت.

Continue Reading

تجارت

فعالیت صرافی‌های آنلاین ممنوع اعلام شد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۱, ۱۴۰۳)

د افغانستان بانک اعلام کرده است که فعالیت صرافی‌های آنلاین ممنوع بوده و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

این نهاد در اطلاعیه‌ای گفته است که تا کنون به هیچ شخص یا شرکت جواز فعالیت صرافی آنلاین را صادر نکرده است، زیرا این‌گونه فعالیت‌ها غیر قانونی می‌باشد.

در اطلاعیه آمده است: «د افغانستان بانک از هموطنان عزیز تقاضا دارد تا با توجه به خطرات، خسارات و مسوولیت‌های بعدی این معاملات، از انجام معاملات آنلاین صرافی خودداری نمایند.»

د افغانستان بانک افزوده است که این موضوع با ادارات کشفی و امنیتی در جریان گذاشته شده است و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!