Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا مواضع طالبان را در دو ولایت بمباران کرد

منتشر شده

در

نیروهای امریکایی مواضع طالبان را در شمال افغانستان آماج حمله هوایی قرار داده است.

شبکه فاکس نیوز به نقل از یک مقام وزارت دفاع امریکا گزارش کرده است که مواضع طالبان در ولایت های بغلان و قندز آماج حملات هوایی نیروهای امریکایی قرار گرفته است.

در گزارش آمده است که شمار نامعلوم از جنگجویان طالبان در این حملات کشته شده اند.

از سوی هم طالبان با تایید این خبر حملات نیروهای امریکایی در برابر این گروه را محکوم کرده است.

این گروه در اعلامیه ای هشدار داده است که “همچو اعمال تحریک کننده زمینه را به عکس العمل مساعد میسازد.”

در اعلامیه طالبان آمده است: “اشغالگران باید متوجه خروج خود شوند، نه در جنگ دخیل شوند و نه تراژیدی افغان ها را دوامدار سازند، ور نه مسوولیت عواقب آن بر دوش خود شان خواهد بود.”

این در حالی است که طالبان از آغاز روند خروج نیروهای خارجی از افغانستان حملات گسترده ای را در سراسر کشور راه اندازی کرده اند.

حملات این گروه تنها با واکنش منفی شمار زیادی از افغان‌ها مواجه شده، بلکه هزاران تن دیگر را نیز واداشته است تا در برابر این گروه سلاح بردارند.

وزارت دفاع ملی نقش مردم در حمایت از نیروهای دولتی را بسیار اثر گذار می داند و تاکید می ورزد که نیروهای مردمی تحت یک شرایط و در هماهنگی به نهادهای امنیتی به پیش می رود و برای دفع حمله های طالبان بسیار سودمند بوده اند.

روح الله احمدزی سخنگوی این وزارت میگوید: “ازعملکرد وحشیانه طالبان مردم به ستوه رسیدند و در کنار نیروهای امنیتی قرار گرفتند و یک مورال (روحیه) قوی و انگیزه برای نیروهای امنیتی دادند و سلاح برداشتند و در دفاع از کشور ایستاده شدند و این خیزش ها تحت یک شرایط بوده و هر تصمیم و هر قدم شان با سکتور امنیتی در هماهنگی به پیش می رود.”

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور قزاقستان: تداوم کمک‌ها به افغانستان نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد

Published

on

قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، بر تداوم کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرده و گفته است که ادامه این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین امنیت منطقه دارد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در نشست بین‌المللی «صلح و اعتماد» در شهرعشق‌آباد، پایتخت ترکمستان رسیدگی به چالش‌های پیچیده بشردوستانه و بازسازی افغانستان را یک ضرورت دانست.

آقای توکایف در این نشست گفت: «برای تضمین امنیت منطقه، ما ادامه ارائه کمک به افغانستان، از جمله با تقویت تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدگی به مسائل پیچیده بشردوستانه و بازسازی این کشور را ضروری می‌دانیم. قزاقستان همچنان متعهد به حمایت از مردم افغانستان از طریق کمک‌های بشردوستانه، پروژه‌های آموزشی، توسعه تجارت و ابتکارهای امنیت غذایی است.»

در همین حال، به باور کارشناسان، بهبود پایدار وضعیت بشری در افغانستان نیازمند همکاری گسترده جامعه جهانی و حمایت از توسعه اقتصادی در کشور است.

عبدالظهور مدبر، آگاه امور اقتصادی، در این مورد گفت: «سرمایه‌گذاری یکی از موارد اساسی چرخ اقتصاد می‌تواند تعریف شود و هرگاه تجار افغانی پول را بیرون نبرند، در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند، طبیعتاً سبب بالندگی و پویایی خوبتر اقتصاد در افغانستان می‌شود.»

در حالی‌که بحران بشردوستانه در افغانستان همچنان ادامه دارد، بر بنیاد گزارش نهادهای بین‌المللی امدادرسان، میلیون‌ها شهروند این کشور به کمک‌های فوری غذایی، صحی و معیشتی نیاز دارند.

کاهش منابع مالی نهادهای امدادرسان، اثرات تغییرات اقلیم و برگشت مهاجرین نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت انسانی را افزایش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید در نشست تهران درباره افغانستان اشتراک نمی‌کند

Published

on

امارت اسلامی اعلام کرده است که به نشست نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان که قرار است در تهران برگزار شود، دعوت شده است، ما در آن اشتراک نمی‌کند.

ضیا احمد تکل، رئیس اطلاعات و روابط عامه وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای گفته است که امارت اسلامی از طریق سازمان‌ها، فارمت‌های منطقه‌ای و همچنین میکانیزم‌های دوجانبه، به طور مداوم و فعال با همه کشورهای منطقه تعامل داشته و پیشرفت عملی قابل توجهی در توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای داشته است.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه افغانستان به توسعه تفاهم و همکاری منطقه‌ای با تقویت فارمت‌های موجود در منطقه اعتقاد دارد.

قرار است تهران در هفته جاری میزبان نمایندگان ویژه کشورهای منطقه برای افغانستان باشد. انتظار می‌رود در این نشست نمایندگان پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان، چین و روسیه اشتراک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!