Connect with us

اخبار ساحوی

امریکا: حملاتی علیه گروه‌های تحت حمایت ایران در عراق انجام دادیم

منتشر شده

در

سخنگوی قوماندانی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد، امریکا حملات هوایی علیه شبه نظامیان مورد حمایت ایران در عراق انجام داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی سنتکام روز سه شنبه (۳۰عقرب) گفت: «ما می‌توانیم تأیید کنیم که شب گذشته گروه‌های مسلح تحت حمایت ایران یک حمله راکتی بالستیک کوتاه‌برد به پایگاه الاسد انجام دادند که منجر به زخمی شدن هشت نفر و آسیب جزئی به زیربناها شد.»

سخنگوی سنتکام اضافه کرد: «بلافاصله پس از این حمله، یک طیاره نظامی امریکایی در منطقه برای دفاع از خود به یک موتر جناح مورد حمایت ایران و تعدادی از شورشیان گروه تحت حمایت ایران درگیر در این اقدام حمله کرد. در میان این شورشیان چندین کشته وجود دارد.»

پیش از این شبکه فاکس نیوز به نقل از منابع خبری از حمله هوایی نیروهای امریکایی خبر داده بود. به گفته آنها، در نتیجه این حمله که در نزدیکی پایگاه الاسد انجام شد، از پنج تا هشت شورشی گروه‌های طرفدار ایران کشته شدند.

به گفته وزارت دفاع امریکا، از ۱۷ اکتوبر، نیروهای امریکایی در سوریه و عراق ۶۶ بار مورد حمله قرار گرفته اند. حدود ۹۰۰ نظامی امریکایی در خاک سوریه و ۲۵۰۰ نیروی امریکایی در عراق مستقر هستند.

پیش از این نعیم قاسم معاون رئیس کل جنبش حزب‌الله لبنان گفته بود که حملات به پایگاه‌های امریکا در سوریه و عراق برای پایان دادن به تجاوز به نوار غزه بسیار مهم است.

اخبار ساحوی

هند یک راکت مافوق‌صوت آزمایش کرد

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته.

Published

on

به نقل از رویترز، رسانه‌های هندی امروز یک‌شنبه (۲۷عقرب) با انتشار تصاویری اعلام کردند که این کشور یک راکت مافوق‌صوت (هایپرسونیک) را با موفقیت آزمایش کرده است.

دولت هند با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأکید بر اینکه آزمایش این راکت موفقیت‌آمیز بوده اعلام کرد که این راکت مافوق‌صوت ساخته و طراحی «سازمان دولتی تحقیق و توسعه دفاعی» و شرکای صنعتی است و برای حمل کلاهک‌هایی با برد بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر برای نیروهای مسلح هند طراحی شده است.

در بیانیه دولت هند آمده، اردوی این کشور این راکت مافوق صوت دوربرد را در جزیره عبدالکلام در سواحل اودیشا آزمایش کرده است.

به نوشته رویترز، آزمایش موفق این راکت نشان‌دهنده این است که هند به یک نقطه عطف و کلیدی در زمینه توسعه نظامی دست یافته و هم‌اکنون در گروه کوچک کشورهایی قرار دارد که دارای چنین تکنالوژی‌های پیشرفته‌ای هستند.

هم‌اکنون تلاش‌ها و کوشش‌های جهانی برای دست‌یابی به تسلیحات مافوق‌صوتی در برخی کشورها مانند هند در جریان است و تلاش دارند به کشورهایی مانند چین، روسیه و امریکا نزدیک شوند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

وزیر خارجه ایران دیدار ایلان ماسک با نماینده این کشور را تکذیب کرد

این تکذیب‌ها پس از بازتاب گستردهٔ خبر دیدار ایلان ماسک، با امیرسعید ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل متحد، به‌خصوص در فضای سیاسی اجتماعی داخل کشور صورت می‌گیرد.

Published

on

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، دو روز پس از انتشار گزارش‌هایی درباره دیدار نمایندهٔ ایران در سازمان ملل متحد با ایلان ماسک، این خبر را تکذیب کرده است.

او شامگاه شنبه (۲۶ عقرب) در برنامه گفت که هیچ‌یک از مقامات ایرانی با ایلان ماسک دیدار نداشته و این موضوع را «خبرسازی امریکایی‌ها» خواند.

آقای عراقچی مدعی شد انتشار این خبر شاید «فضاسنجی رسانه‌های امریکایی باشد تا ببینند زمینه برای انجام چنین دیدارهایی وجود دارد یا آنکه «هیاهوی تبلیغاتی» است تا ببینند پس از آمدن رئیس جمهور جدید امریکا، ایران به دنبال تماس با ایالات متحده است یا خیر؟

آقای عراقچی افزود: «قطعا هیچ یک از سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی بدون هماهنگی چنین دیدارهایی را انجام نخواهد داد.»

ساعاتی پیش‌تر نیز خبرگزاری دولت ایران، ایرنا، نوشت که اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در گفتگو با خبرگزاری، «ضمن تکذیب قاطع انجام چنین دیداری، از فضاسازی‌ گستردهٔ رسانه‌های امریکایی در این خصوص ابراز تعجب کرد».

این تکذیب‌ها پس از بازتاب گستردهٔ خبر دیدار ایلان ماسک، با امیرسعید ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل متحد، به‌خصوص در فضای سیاسی اجتماعی داخل کشور صورت می‌گیرد.

خبر این دیدار را ابتدا نیویارک تایمز روز پنجشنبه (۲۴ عقرب) منتشر کرد و به‌نقل از برخی مقام‌های ایرانی نوشت که محور گفتگوی دو طرف «چگونگی کاهش تنش» بین ایران و امریکا بوده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

نتانیاهو: طی روزهای گذشته ۳ بار با ترمپ گفتگو کردم

نتانیاهو در بیانیه‌ای تأکید کرد که این گفتگوها خوب و بسیار مهم بوده‌ و با رئیس‌جمهور منتخب در خصوص تهدید ایران با تمام ابعاد آن و خطری که ایجاد می‌کند، اتفاق نظر داشته‌اند.

Published

on

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، روز یک‌شنبه (۲۰عقرب) اعلام کرد که برای تقویت اتحاد قوی میان این رژیم و ایالات متحده، در طول چند روز گذشته سه بار با دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور منتخب امریکا تماس تیلیفونی برقرار کرده است.

نتانیاهو در بیانیه‌ای تأکید کرد که این گفتگوها خوب و بسیار مهم بوده‌ و با رئیس‌جمهور منتخب در خصوص تهدید ایران با تمام ابعاد آن و خطری که ایجاد می‌کند، اتفاق نظر داشته‌اند و در آن فرصت‌های بزرگی را برای اسرائیل در زمینه صلح و توسعه و در زمینه‌های دیگر دیده می‌شد».

در عین حال، نتانیاهو در جلسه هفتگی کابینه اسرائیل امروز ادعا کرد که مقامات ارشد امنیتی و سیاسی با تعدادی از عملیات نظامی پرخطر در طول جنگ جاری مخالفت کرده‌اند. این عملیات شامل ترور حسن نصرالله، سرمنشی حزب‌الله، و حمله به رفح می‌شدند.

صدراعظم اسرائیل افزود: «در کابینه افرادی بودند که با طرح من برای از بین بردن نصرالله و انجام عملیات‌های بیشتر مخالفت کردند. آنها در مخالفت خود به عدم حمایت امریکا اشاره کردند… اما من موافقت نکردم و تا پایان، مأموریت را ادامه دادم».

نتانیاهو همچنین، «عناصری داخلی و خارجی» را به دروغ پراگنی در مورد مذاکرات آزادی گروگان‌ها متهم کرد. او اذعان کرد که از زمان کشته شدن ۶ گروگان در تونلی در رفح در اواخر آگست گذشته، حماس تنها موضع خود را محکم‌تر کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!