Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: گزارش سازمان ملل در مورد خشونت علیه کودکان نادرست و پروپاگند علیه نظام و مردم است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش سازمان ملل مبنی بر ادعای ثبت ۴ هزار و ۵۱۹ مورد خشونت علیه کودکان در افغانستان، این گزارش را نادرست و پروپاگند علیه نظام و مردم خواند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در گفتگو با رادیو تلویزیون ملی گفته است گزارش‌های که از بیرون نشر می‌شوند درست نیست. چون به گفته وی با نشر این گزارش‌ها می‌خواهند علیه نظام و مردم افغانستان پروپاگند بکنند و دوم این که هدف شان همکاری با کودکان نیست.

آقای مجاهد گفت: «اگر واقعاً موضوع کودکان می‌بود در فلسطین در نتیجه پالیسی‌های نادرست غرب و کشورهای که این نهادها را تمویل می‌کنند روزانه هزاران کودک کشته می‌شوند، معیوب می‌شوند، بی‌سرپناه می‌شوند و با مشکلات زیاد مواجه هستند که این نهادها حتی از آنها یادآوری هم نمی‌کنند بلکه دشمنان کودکان را حمایت می‌کنند، پس نباید ما شعار آنها را در نظر بگیریم.»

ذبیح‌الله مجاهد می‌گوید، در حال حاضر وضعیت کودکان در افغانستان بیش‌تر از هر زمان دیگر بهتر شده است.

مجاهد افزوده: «در بیست سال گذشته کودکان با آسیب مواجه بودند، کشته می‌شدند، یتیم می‌شدند و خانواده‌های شان را از دست می‌دادند و در ترس و هراس زندگی می‌کردند و قربانی ماین‌ها و انفجارها می‌شدند ولی حالا این نگرانی از بین رفته و کودکان مصوون شده اند.»

آقای مجاهد همچنان پذیرفته است که به دلیل فقر و مشکلات اقتصادی موجود در کشور به همه کودکان قسمی که خدمات لازم است فراهم نشده است ولی دراین راستا تلاش‌ها جریان دارد.

مجاهد گفت: «کودکانی که دست به تگدی (گدائی) میزدند نجات پیدا کردند، کودکانی که قبلاً در صفوف امنیتی کار می‌کردند حالا کار نمی‌کنند و کودکان که مصروف کارهای شاقه هستند تلاش می‌کنیم تا آنها به مراکز تعلیمی رجوع کنند و از کارهای شاقه جلوگیری شود.»

درهمین حال، آقای مجاهد در نشر گزارش مبنی بر تجاوز به کودکان را رد نموده و گفت که: «حرف تجاوز بر کودکان در نظام امارت اسلامی اصلاً متصور نیست و این مسله چیزی بیش از پروپاگند علیه امارت اسلامی نیست .»

رویداد های اخیر

خواست ملل متحد از تمویل کنندگان برای ادامه پشتیبانی از افغانستان

این تقاضا پیش از نشست “گروه هماهنگی افغانستان (ACG)” که قرار است طی هفته جاری در استانبول دایر گردد، مطرح می‌شود. این جلسه نمایندگان کشورهای عضو تمویل کننده، نهادهای مالی بین‌المللی و یوناما را گردهم می‌آورد.

Published

on

(Last Updated On: )

ملل متحد در افغانستان از تمویل کنندگان بین‌المللی می‌خواهد تا به پشتیبانی حیاتی خود از مردم افغانستان در سال ۲۰۲۵ ادامه دهند چنانکه حدود ۹.۲۲ میلیون جمعیت کشور به کمک نیازدارند.

این تقاضا پیش از نشست “گروه هماهنگی افغانستان (ACG)” که قرار است طی هفته جاری در استانبول دایر گردد، مطرح می‌شود. این جلسه نمایندگان کشورهای عضو تمویل کننده، نهادهای مالی بین‌المللی و یوناما را گردهم می‌آورد.

اندریکا راتواته، هماهنگ کننده امور بشری ملل متحد و معاون نماینده خاص سرمنشی این سازمان برای افغانستان گفت: «اگر قرار باشد بخواهیم به مردم افغانستان در زمینه بیرون رفت از چرخه شوم فقر کمک نماییم، باید به داشتن امکانات و روش‌های ضروری برای رسیدگی به نیازهای آنان ادامه دهیم و در عین زمان بایست عرصه را برای استقامت و ثبات بلند مدت برای آنان مهیا سازیم.»

وی افزود: «با وجود چالش‌های پیچیده در ارائه کمک‌های بشری به مردم افغانستان، باید به گذار تدریجی از مساعدت‌های نجات بخش به راه حل‌های پایدار بپیردازیم که این امر پاسخگوی انگیزه‌های اصلی آسیب پذیری به شمار می‌آید. این یک رویکرد حیاتی برای افغانستان، منطقه و جهان است.»

در سال ۲۰۲۴، همکاران کمک کننده درعرصه‌های مساعدت‌های بشری و فراهم آوری نیازهای اولیه مبلغ مجموعی ۲۱.۳ میلیارد دالر را برای حمایت از مردم افغانستان تامین نمودند، که این رقم بیانگر افزایش در سطح فراهم آوری وجوهات به مقایسه سال قبل می‌باشد.

بر مبنای گزارش نتایج ساالنه ۲۰۲۴ ملل متحد برای افغانستان که همزمان با جلسه “گروه هماهنگی افغانستان” منتشر خواهد شد، کمک‌های سخاوتمندانه تمویل کنندگان ملل متحد و همکاران این سازمان را قادر ساخت تا نتایج ملموس در مساعدت‌های بشری نجات بخش را رقم زنند، ارائه خدمات اساسی را ادامه دهند و استقامت افغان‌ها، به شمول زنان و دختران را تقویت نمایند.

بحران جهانی در امر تامین وجوه و پیآمدهای دراماتیک آن روی برنامه‌های بشردوستانه و فراهم آوری نیازمندی‌های اولیه می‌تواند دست آوردهای شکننده چهار سال اخیر در ثبات افغانستان را به خطر اندازد. این دست آوردها شامل بهبود وضعیت مصئونیت غذایی و رشد نسبی اقتصاد کشور می‌گردد. عدم موفقیت در ادامه سرمایه گذاری حداقل روی استقامت کشور ممکن سبب روی آوردن افغان‌ها به ساز و کارهای منفی در تلاش شان برای مقابله با مشکالت گردد. این ساز و کارهای منفی شامل مهاجرت‌های نا منظم به عنوان آخرین گزینه می‌گردد که افراد را در معرض خطرات جدی قرار داده و با عث وارد آمدن فشار‌های اضافی در منطقه نیز می‌گردد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی شایعات در مورد فرود طیارات نظامی امریکا در پایگاه هوایی بگرام را رد می‌کند

این اظهارات در حالی مطرح شده که شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها درباره بازگشت نیروهای امریکایی به پایگاه بگرام شده بود.

Published

on

(Last Updated On: )

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی امروز (یک‌شنبه، ۱۷حمل) پس از نشر گزارش‌هایی مبنی بر فرود یک هواپیمای نظامی نوع «سی-۱۷» امریکا در میدان هوایی بگرام، اعلام کرد چنین اتفاقی رخ نداده و امارت اسلامی نیز اجازه چنین اقدامی را نخواهد داد.

این اظهارات در حالی مطرح شده که شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها درباره بازگشت نیروهای امریکایی به پایگاه بگرام شده بود. اما سخنگوی امارت اسلامی این گزارش‌ها را «پروپاگند در راستای تخریب اذهان عامه» توصیف کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد تاکید کرد که چنین رویدادی «ممکن نیست» و افزود که «در حال حاضر هیچ نیازی به حضور نظامیان هیچ کشوری در افغانستان وجود ندارد و امارت اسلامی نیز اجازه چنین اقدامی را نخواهد داد.»

میدان هوایی بگرام، واقع در ولایت پروان، برای دو دهه پایگاه اصلی نیروهای امریکایی و ناتو در افغانستان بود تا اینکه در جولای ۲۰۲۱ به‌طور کامل تخلیه و به دولت پیشین افغانستان تحویل داده شد. پس از تسلط امارت اسلامی در اگست ۲۰۲۱، این پایگاه تحت کنترل امارت اسلامی قرار گرفت.

از آن زمان تاکنون شواهد قابل استنادی مبنی بر حضور نیروهای خارجی در پایگاه بگرام منتشر نشده است. با این حال، اخیراً پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی مدعی شدند که یک هواپیمای سی-۱۷ امریکایی در این پایگاه فرود آمده؛ ادعاهایی که بدون مدارک مستدل باقی مانده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت صحت عامه: کشورهای همسایه تحمل پیشرفت افغانستان را ندارند

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت صحت عامه می‌گوید که کشورهای همسایه پیشرفت افغانستان را تحمل کرده نمی‌توانند، از همین رو مهاجران را آزار و اذیت، اموال شان را مصادره و آنان را به گونه‌ اجباری اخراج می‌کنند.

نور جلال جلالی در نشستی در کابل گفت: «کسی با توانایی خود خانه و زندگی ساخته است، اما برایش گفته می‌شود که هیچ حق نداری که آن را با خود ببری. با یک جوره لباس، با ذلت و رسوایی لت‌وکوب و به موتر انداخته می‌شود و برایش گفته می‌شود که برو. برادارن ما اگر پول کمی هم دارند، به کشور خود برگردند.»

دولت پاکستان عملیات گسترده‌ای را برای بازداشت و اخراج افغان‌های فاقد اسناد قانونی در سراسر آن کشور آغاز کرده است.

مقام های محلی ولایت ننگرهار اعلام کرده اند که با آغاز دور دوم اخراج مهاجران افغان از پاکستان، طی سه روز گذشته، ۳۱۶ خانواده از طریق بندر تورخم وارد کشور شده اند.

عزیزالله مصطفی، معاون والی ننگرهار می‌گوید: «تمام کمیته‌ها آمادگی خود را دارند. در این دو یا سه روز اخیر، ۳۱۶ خانواده اخراج شده اند. کمیته خدمات وجود دارد. با مرکز هم تماس گرفته ایم. ان شاء الله امکانات داریم. با موسسات نیز دیدار می‌کنیم و با هماهنگی این روند را پیش می‌بریم.»

قابل یاد آوریست که حدود ۸۴۵ هزار افغان طی ۱۸ ماه گذشته پاکستان را ترک کرده اند.

سازمان‌های مدافع حقوق بشر از اخراج مهاجران افغان از پاکستان انتقاد کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!