Connect with us

تجارت

امارت اسلامی جرایم مالیاتی تاجران و سرمایه‌گذاران را معاف کرد

منتشر شده

در

مسوولان ارشد امارت اسلامی افغانستان مراسمی در ارتباط به معاف جرایم مالیاتی تاجران و سرمایه‌گذاران تحت عنوان «معافیت جرایم مالیاتی، حمایت صنعت و تجارت» امروز (یک‌شنبه، ۴ جدی) در ارگ ریاست جمهوری برگزار کردند.

عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رییس الوزرا، در این مراسم گفته است که این اقدام به‌خاطر حمایت از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور اتخاذ شده است.

آقای برادر تأکید کرده است که در حال حاضر تمامی مصارف و بودجه حکومت از عواید داخلی تأمین می‌شود و نیاز است که وزارت مالیه شفافیت کامل در زمینۀ جمع‌آوری مالیات به‌میان آورد.

معاون اقتصادی رییس الوزرا هم‌چنان گفته است که این شفافیت باید به‌گونۀ‌ ایجاد شود که نه عواید امارت اسلامی از دست برود و نه بر سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران مالیه بی‌جا وضع شود.

آقای برادر در این مورد می‌گوید: «این مسوولیت وزارت مالیه است که در جمع‌آوری مالیات شفافیت ایجاد کند؛ شفافیت به‌گونۀ که نه عواید امارت اسلامی از دست برود و نه مالیۀ بی‌جا بر سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران وضع شود.»

از سویی هم، معاون دوم ریاست الوزرا از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور می‌خواهد که پس از این مالیات خود را به وقت معین آن پرداخت کنند در غیر آن با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

عبدالسلام حنفی گفت: «کدام مالیۀ که از طرف وزارت مالیه وضع شده باید در وقت آن به شکل شفاف پرداخته شود.»

در همین حال، امیرخان متقی، وزیر امور خارجه نیز گفته است که در حد توان شان تلاش کرده‌اند برای تاجران در بیرون و در سرحدات و گمرکات تسهیلات فراهم کنند.

برعلاوه، مقامات وزارت‌های مالیه و تجارت صنایع می‌گویند که عفو جرایم مالیاتی تاجران و سرمایه‌گذاران اقدامی خوبی برای حمایت از سکتور خصوصی کشور می‌باشد و تلاش می‌کنند سهولت‌های بیشتری را برای سرمایه‌گذاران در کشور مساعد کنند.

هدایت الله بدری، وزیر مالیه گفت: «مسوولین تلاش کرده‌اند که برای پیشرفت در بخش تجارت و صنعت تسهیلات ایجاد کنند و از سکتور خصوصی به‌گونه قوی حمایت کنند.»

مقام‌های امارت اسلامی از تاجران و سرمایه‌گذاران در این مراسم خواسته‌اند که از سهولت‌های بوجود آمده استفاده مؤثر کنند و سرمایه‌گذاری‌های شان را در بخش‌های مختلف گسترش دهند تا مشکلات اقتصادی در کشور کاهش یافته و نیز زمینۀ کار برای مردم مساعد شود.

گفتنی است که مسوولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و برخی دیگر از سرمایه‌گذاران در این نشست مشکلات سکتور خصوصی را نیز با مقام‌های امارت اسلامی شریک کردند.

تجارت

ملا برادر یک فابریکه کمپل سازی را در کابل افتتاح کرد

در این فابریکه حدود ۹۳۰ میلیون افغانی سرمایه گذاری شده است و در حال حاضر روزانه ظرفیت تولید ۱۰۰۰ کمپل را دارد.

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا، یک فابریکه کمپل سازی را در شهرک صنعتی پلچرخی در شهر کابل افتتاح کرده است.

در مراسم افتتاح این فابریکه که امروز (یکشنبه) برگزار شد، ملابرادر گفت که با برقراری امنیت سرتاسری در کشور و کاهش سطح فساد، زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری های متوسط و کوچک مساعد گردیده است.

وی افزود که امارت اسلامی با اجرای سیاست های مؤثر تعویضی واردات، به حمایت از صنایع داخلی ادامه می دهد که نقش مهمی در تقویت اقتصاد ملی کشور دارد.

معاون اقتصادی ریاست الوزرا تصریح کرد که به منظور حمایت از صنایع داخلی، برای فابریکه مذکور بر اساس قرارداد تمویل مرابحه اسلامی، ماشین های مهم به ارزش ۱۰۰ میلیون افغانی خریداری شده تا فشار هزینه های سرمایه گذاری بر آن کم شود.

ملابرادر همچنان گفت که امارت اسلامی تلاش می‌کند تا با افزایش سطح سرمایه گذاری، وابستگی به واردات خارجی را کاهش داده و زمینه اشتغال را برای شهروندان در داخل فراهم نماید.

او از تاجران و سرمایه گذاران خواست تا برای آبادی و رشد اقتصادی افغانستان در این کشور سرمایه گذاری کنند.

دفتر معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا گفته است که در فابریکه کمپل سازی از مواد خام کشور مانند پشم و پنبه استفاده می‌شود که در کنار تقویت بخش مالداری و زراعت به افزایش فرصت های شغلی نیز کمک خواهد نمود.

در این فابریکه حدود ۹۳۰ میلیون افغانی سرمایه گذاری شده است و در حال حاضر روزانه ظرفیت تولید ۱۰۰۰ کمپل را دارد.

این فابریکه برای حدود ۹۰۰ نفر زمینه‌ کار را فراهم کرده است.

Continue Reading

تجارت

وزارت صنعت: میزان تجارت میان افغانستان و ایران به بیش از ۱.۸ میلیارد دالر رسیده است

Published

on

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که در جریان هفت ماه سال ۱۴۰۳ میزان مبادلات تجارتی میان افغانستان و ایران به بیش از ۱.۸ میلیارد دالر امریکایی رسیده است.

عبدالسلام جواد آخندازاده، سخنگوی وزارت صنعت وتجارت گفته است که این مبادلات شامل موادهای نفتی و غیرنفتی می‌شود.

به گفته جواد آخندزاده، تجارت و ترانزیت با ایران در حال گسترش است.

آقای آخندزاده بیان نموده است: «تجارت افغانستان با ایران در جریان هفت ماه سال ۱۴۰۳ به ارزش یک میلیارد و ۸۲۷ میلیون دالر بوده که از این میان، ۳۰ میلیون دالر صادرات و یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون دالر واردات می‌باشد.»

او افزود: «اکثر اقلام عمده صادراتی سنگ‌های معدنی، کشمش، انواع نوشابه‌ها و دانه‌های کنجد بوده و اقلام عمده وارداتی هم تیل تیزل، پترول، مواد خام فابریکات، گاز مایع و سمنت می‌باشد.»

ازسویی دیگر، مقام‌های ایرانی نیز گفته‌اند که از ابتدای سال جاری تاکنون میزان صادرات کالاهای غیرنفتی به افغانستان به ۱.۳ میلیارد دالر افزایش یافته است.

گفتنی است که روزنامه تهران تایمز به نقل از مقامات گمرک ایران گزارش داده که افغانستان پنجمین واردکننده بزرگ محصولات غیرنفتی ایران در هفت ماه گذشته بوده است.

Continue Reading

تجارت

صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان ۳۱‌درصد افزایش یافته است

ارزش واردات ایران از افغانستان نیز به بیش از ۳۳ میلیون دالر رسیده است که رشد ۱۹۲ درصدی داشته و اقلام عمده وارداتی شامل جو، جواری، ممپلی و مرچ بوده‌اند.

Published

on

اتشه تجارتی ایران در افغانستان گفته است که صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان در شش ماه نخست سال روان هجری خورشیدی با ۲۵۴ میلیون دالر افزایش به بیش از یک میلیارد و ۷۰ میلیون دالر رسیده است.

بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی اتشه تجارتی ایران، این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۱ درصد رشد داشته است.

خبرگزاری ایلنا گزارش داده است که در این مدت، نزدیک به ۵۶۰ هزار تن کالای ایرانی به شمول آهن، فولاد، سمنت، تخم مرغ و کچالو وارد افغانستان شده است.

در همین حال حسین روستائی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، در مصاحبه‌ای گفته است که ارزش و وزن صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان به ترتیب ۲۵۴ میلیون دالر و ۵۵۹ هزار تن افزایش یافته است و مجموع وزن صادرات به ۲ میلیون و ۵۲۳ هزار تن رسیده که در مقایسه با سال گذشته، رشد ۲۸ درصدی داشته است.

به گفته او همچنین، ارزش واردات ایران از افغانستان نیز به بیش از ۳۳ میلیون دالر رسیده است که رشد ۱۹۲ درصدی داشته و اقلام عمده وارداتی شامل جو، جواری، ممپلی و مرچ بوده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!