Connect with us

تجارت

امارت اسلامی با افتتاح شرکت افغان انویست از افغانان خواست که در کشور سرمایه‌گذاری کنند

منتشر شده

در

امارت اسلامی یکی از بزرگترین شرکت افغانی را به نام "افغان انویست" یا سرمایه افغان افتتاح کرد.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رییس الوزرا امروز (یک شنبه ۲۹جوزا) در جریان مراسم افتتاح این شرکت گفته است که امارت اسلامی دروازه‌ها را به روی تاجران باز نگهداشته است و از آنان حمایت می‌کند.

این شرکت با حمایت سیزده سرمایه گذار خصوصی ایجاد شده که در گام نخست در این شرکت ۲۵۰ میلیون دالر سرمایه‌گذاری شده است.

در این مراسم به شمول معاون اقتصادی رییس الوزرا بسیاری از اعضای کابینه نیز شرکت کرده اند.

ملا عبدالغنی برادر در این مراسم برای سرمایه گذاران ملی کشور فراخوان میدهد که در کشور سرمایه گذاری کنند.

آقای برادر می‌گوید که:" سرمایه‌گذاران افغان باید در کشورشان سرمایه‌گذاری کنند. آبرو و عزت هرکس در کشور خودش است نه در کشورهای دیگر. ما از تمام کادرها و تاجران افغان که در خارج از کشور به سر می‌برند می‌خواهیم که به وطن خود برگردند و با برادران خود در اینجا کار کنند."

مسوولان شرکت افغان انویست هدف از ایجاد این شرکت را ثبات اقتصادی و آغاز سرمایه گذاری در کشور خوانده می‌گویند که سرمایه گذاری آنان در بخش‌های  زراعت ، معدن ، تولید انرژی و زیربنا صورت میگیرد.

شیرباز کمین زاده، رییس شرکت افغان ویست می‌گوید که:" این شرکت سرمایه گذاری مشترک همه افغان هاست، همه افغان‌ها باید از این شرکت حمایت کنند.ما همچنین از جامعه جهانی و کشورها می خواهیم که از ما حمایت کنند."

شماری از اعضای کابینه هم می‌گویند که با برگشت امارت اسلامی در کشور حاکمیت ملی، امنیت سراسری و و حدت ملی در کشور اعاده شده است و امارت اسلامی تمامی سهولت‌ها را در بخش سرمایه گذاری فراهم خواهد کرد.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت گفت:" یگانه راه حل مشکلات اقتصادی کشور ما این است که افغان‌ها خود شان با یکدیگر دست به هم دهند و تلاش‌های مخلصانه را به خرچ دهند."

آگاهان اقتصادی به این باورند که تشکیل چنین شرکت‌های مشترک میتواند تاثیر مثبتی بر اقتصاد کشور داشته باشد و با اینگونه اقدامات سرمایه گذاران خارجی نیز علاقمندی برای سرمایه گذاری در کشور پیدا خواهند کرد.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!