Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان نام قول اردوها را تغییر داد

منتشر شده

در

وزارت دفاع ملی کشور در تصمیم تازه اش نام قول اردوهای هشت گانه افغانستان را تغییر داده است.

بر بنیاد تصمیم این وزارت: قول اردوی عملیات های خاص در کابل به قول اردوی مرکزی، قول اردوی ۲۰۹ شاهین در بلخ به قول اردوی الفتح، قول اردوی ۲۱۷ پامیر در ولایت قندز به قول اردوی عمری، قول اردوی ۲۱۵ میوند در هلمند به قول اردوی عزم، قول اردوی ۲۰۵ اتل در قندهار به قول اردوی البدر، قول اردوی ۲۰۳ تندر در پکتیا به قول اردوی منصوری، قول اردوی ۲۰۷ ظفر در هرات، قول اردوی الفاروق و قول اردوی ۲۰۱ سیلاب در ننگرهار به قول اردوی خالد بن ولید تغیر نام داده شده اند.

هممچنان مرکز قول اردو ۲۰۱ سیلاب از ولایت ننگرهار به مرکز ولایت لغمان انتقال یافته است.

عنایت الله خوارزمی سخنگوی وزارت دفاع ملی میگوید: " قبلا نام های که بود تندر و دیگر و دیگر به نوعی بیانگر خشونت بود؛ یعنی پیام صلح نداشت از او لحاظ امارت اسلامی افغانستان خواست فعلا زمان آن رسیده که مردم در امنیت زندگی کنند نام های انتخاب شده که پیغام صلح داشته باشد."

از سوی هم امارت اسلامی در ۱۸ ولایت کشور مسوولان جدید معرفی کرد. بر بنیاد تعینات تازه امارت اسلامی ۱۸ والی، ۱۰ قومندان امنیه و شماری هم به عنوان معاونان ولایات مقرر شده اند.

مقام ها در امارت اسلامی تاکید می کنند که در تعینات تازه از افراد  توانمنتد و کارکن استفاده شده است.

بلال کریمی معاون سخنگوی امارت اسلامی میگوید: "کادرها و استعداد های که در کشور داریم میخواهیم که سابقه و بگروند آنها بررسی شود و افراد و اشخاصی که سابقه خوب داشته باشند ارزش های اسلامی و منافع ملی را متعهد باشند مسلکی باشند جذب می شوند."

با این این حال شهروندان کشور از امارت اسلامی خواستار سپردن کار به اهل آن در مقرری های تازه از سوی حکومت اند.

عبدالوحید باشنده کابل میگوید: "در راس کار نفرهای را بگمارند که کار کشته باشد فهمیده باشد و به مردم و به این دولت خدمت کند."

نثار احمد باشنده دیگر کابل میگوید: "کسانی را بگمارند که عاری از فساد اخلاقی و اداری باشد. چون شخصی که متعهد نبود متخصص نبود و حرام خور بود هرگز به جامعه مفید واقع نمی شوند."

بیش از سه ماه از روی کار آمدن امارت اسلامی در افغانستان می گذرد اما هنوز هم کار برخی از اداره های دولتی در مرکز و ولایات به حالت عادی بر نگشته است. اما مسولان امارت اسلامی تاکید دارند تلاش ها برای تکمیل ساختن کابینه و عادی شدن روند کاری اداره های دولتی جریان دارد.

رویداد های اخیر

ستانکزی: فاصله میان حکومت و رسانه‌ها نباید وجود داشته باشد

Published

on

معین سیاسی وزارت امور خارجه می‌گوید که رسانه‌ها طوری حمایت شوند که فاصله میان حکومت و آن‌ها وجود نداشته باشد.

شیرمحمد عباس ستانکزی در یک سمیناری زیر عنوان نقش رسانه‌ها در استحکام نظام اسلامی در کابل افزوده است که رسانه‌ها در جنگ تبلیغاتی در جهان نقش اساسی دارند و نیاز است تا امارت اسلامی از اعمال فشار علیه رسانه‌های کشور دست برداشته و بگذارد که آنان نقش خود را در ترقی و تعالی کشور آزادانه ایفا کنند.

آقای ستانکزی در این مورد گفت: «مشکلات آنان (رسانه‌ها) شنیده شود، صداهای آنان شنیده شود، برای آنان زمینه باید مساعد شود تا کار خود آزادانه انجام دهند.»

ستانکزی افزوده است، دیدگاه‌ها نسبت به رسانه‌های کشور طوری باشد که دو طرف به همدیگر به عنوان بیگانه نگاه نکنند و امارت اسلامی از اعمال فشار بر رسانه‌ها خودداری کند و بگذارد رسانه‌ها با دست باز فعالیت کنند.

از سویی دیگر، مسوولان وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز در این سمینار گفتند که آنان راه تقابل را با رسانه‌ها در پیش نگرفته‌اند و این وزارت متعهد به همکاری با آنان است.

اشتراک کنندگان در این سمینار نیز از رسانه‌ها خواستند که در بازتاب تصویر مثبت افغانستان به جهان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

این سمینار در حالی برگزار می‌شود که رسانه‌ها خود را متعهد به آزادی بیان و بازتاب فعالیت‌ها در چارچوب منافع ملی و ارزش‌های اسلامی می‌دانند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ امضا شد

Published

on

د افغانستان برشنا شرکت اعلام کرده که قرارداد خرید برق از ازبکستان برای سال ۲۰۲۵ میلادی امضا شده است.

این قرارداد پس از سفر هیأت امارت اسلامی به رهبری عبدالباری عمر، رئیس عمومی این شرکت به تاشکند و گفتگو با مقامات این کشور امضا شده است.

حکمت الله میوندی، سخنگوی این شرکت گفته است: «رئیس عمومی د افغانستان برشنا شرکت در رأس یک هیأت به ازبکستان سفر کرد و در دیدار با مسوولان برشنا در ازبکستان قرارداد خرید برق برای سال ۲۰۲۵ را امضا نمود.»

در همین حال، شماری از سرمای‌گذاران از امارت اسلامی می‌خواهند که با جانب ازبکستان در مورد برق ۵۰۰ کیلوولت گفتگو کند و کار این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود که با تکمیل کار این پروژه بخش از مشکلات کمبود برق در کشور حل خواهد شد.

برشنا شرکت تصریح کرده که هیأت افغانستان در باره پروژه انتقال برق ۵۰۰ کیلوولت از سرخان - پلخمری - دشت الوان الی ارغندی کابل و شیخ مصری ننگرهار که ظرفیت انتقال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میگاوات برق را دارد، با مقامات ازبکستانی نیز بحث کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: روز جهانی مهاجران

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!