Connect with us

تجارت

امارت اسلامی از مالیه کریدیت کارت‌های موبایل بیشتر از یک میلیارد افغانی عواید جمع کرد

منتشر شده

در

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی امارت اسلامی میگوید که بیش از یک میلیارد افغانی عواید از درک مالیات بر کریدیت کارت‌های مبایل جمع آوری کرده است.

به گفته‌ای‌ سخنگوی وزارت مخابرات، این عواید در چهار ماه گذشته از درک مالیات ۱۰ درصدی بر سیم کارت‌ها به دست آمده است.

عنایت الله الکوزی، سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، در این باره گفت:"از درک ده فیصد عواید که ما در چهار ماه اخیر داشتیم در حدود یک ملیارد و ۵ صدو ۵۰ میلیون افغانی ما عواید داشتیم که وزارت مخابرات و تکنالوژی  و اداره اترا این را جمع آوری کرده و به وزارت مالیه فرستاده است."

به گفته‌ مسوولان وزارت مخابرات سایت‌های که قبلا در ولایت‌های کشور به گونه‌ی وقفه‌ای کار میکردند حالا به گونه‌ا‌ی ۲۴ ساعته فعالیت دارند.

این وزارت افزوده از ۲۳۹ سایت که در ولایت‌های کشور غیر فعال بودند ۲۸ سایت آن دوباره فعالیت شان را از سر گرفته اند.

عنایت الله الکوزی، سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، در این باره گفت:" از جمله ۱۶۶۴ سایت که ما در ولایت‌ها داشتیم آنها به گونه وقفه‌ای کار میکردند که در حال حاضر به شکل ۲۴ ساعته کار میکنند و مردم از خدمات اش مستفید می شود.۲۳۹ سایت که ما در ولایت‌ها داشتیم به کلی از بین رفته بود که از ۲۳۹ سایت ۲۸ سایت آن فعال شده و مردم میتوانند از خدمات آن مستفید شود."

از سوی هم شهروندان کشور از امارت اسلامی می‌خواهند تا عواید گردآوری شده از کریدت کارت‌های مبایل را در یک پروسه شفاف و جای که منافع ملی باشد به مصرف برسانند.

عبدالحق، باشنده کابل، در این باره گفت:" ما از امارت اسلامی میخواهیم که در یک پروسه شفاف این عواید را جمع آوری کنند و به جای درست که به منافع ملی تعلق داشته باشد به مصرف برسد."

محمد آغا، باشنده کابل، افزود:" این روند ادامه پیدا کند به گونه شفاف جمع اوری شود و به جای که به درد میخورد استفاده شود بسیار خوب است."

دریافت مالیات ده درصدی از تمامی دارندگان تلفن از اول ماه میزان سال ۱۳۹۴ خورشیدی از سوی حکومت پیشین آغازشد؛ اما از نبود شفافیت در چگونگی گردآوری آن همواره از سوی شهروندان کشور نگرانی‌های ابراز شده است.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!